Kohti heleämpää huomista

Kaupallinen yhteistyö Helein/40+Blogit
 













Reipasta ja raikasta syyskuuta <3

Muistatteko kun kerroin teille kesäkuussa, kuinka olin aloittanut syömään Helein Strong Collagen kauneusravintolisää? Siitä löytyy postausta täältä. Nyt testijakson päätyttyä on aika kertoa teille koinko ravintolisän hyödylliseksi kohdallani ja mitä huomioita tein kyseisenä aikana.

Kuten moni varmasti tietääkin niin siinä neljänkympin paikkeilla ihon oma kollageenin tuotanto alkaa hiipua ja lopulta lakkaa lähes kokonaan. Tämä tarkoittaa sitä, että ihossa alkaa näkyä veltostumista ja se menettää kimmoisuutensa.
Kollageenin puutos ei näy vain ihossa vaan se tuntuu myös nivelissä, joten viimeistään siinä neljänkymmenen pyörähtäessä mittariin, on todellakin hyvä aika napata kollageenilisä osaksi päivittäisiä rutiineja, mieluiten toki jo aiemmin, varsinkin jos urheilet paljon tai ravinnon saanti ei välttämättä ole kovin monipuolista.

Minusta kollageenitutkija Taina Pihlajaniemen toteamus ”Ihon voi ajatella olevan peili sille, miten koko keho voi. Kun hoitaa itseään niin, että iho on hyvässä kunnossa, hoitaa samalla myös muita elimiään”, on varsin osuva.

Miltä se minun peilini tällä hetkellä sitten näyttääkään.
Voin sanoa, olevani tyytyväinen siihen minkälaisessa kunnossa ihoni tällä hetkellä on. Se on parempi kuin aikoihin. Ihoni on kosteutetumpi ja samalla tietysti pehmeämpi. Niin että olen huomannut lähteväni pelkässä ripsivärissä ja huulikiillossa ulos useammin kuin ennen, se on aika ihana fiilis se.
Ja sitten kun sen meikin taiteilee kasvoilleen, se näyttää ehdottomasti paremmalta.

Myös huuleni jotka ennen kuivuivat ja rohtuvat helposti, eivät ole rohtuneet enää laisinkaan. Ihmiselle joka käyttää huulipunaa tai kiiltoa joka päivä, on tämä muutos enemmän kuin mieluinen.

Vaikka olen enemmän kuin innoissani ihoni kosteustasapainon paranemisesta on yksi asia mihin kiinnitin huomiota muutama viikko sitten ja joka vie tällä hetkellä voiton kaikesta. Olen nimittäin huomannut , että oikeassa kädessä jo jonkin aikaa jatkunut nivelsärky on kadonnut. En tiedä johtuuko tämä kollageenista vai kesästä tai kenties niiden yhteysvaikutuksesta, mutta olen joka tapauksessa enemmän kuin tyytyväinen tilanteeseen.
Minä haluan ja toivon, että tämä tilanne jatkuu yhtä hyvänä omalla kohdallani, ja kenties tuo pidempiaikaisessa käytössä vielä jotain muutakin huomion arvoisia asioita, joten kollageenilisä tulee jäämään käyttööni jatkossakin.



Pidetään huolta ihosta ja kehosta.
Näillä eväillä kohti heleämpää huomista <3

34 kommenttia

  1. Mulla on ollut kauan aikomukseni tilata kollagenia,mutta vielä on jäänyt hankkimatta.Ja ihossa näkyy muutokset,kun ikää tulee lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koskaan ei ole liian myöhäistä, joten vielä ehtii hyvin tilata ja aloittaa kollagenin käyttö :)

      Poista
  2. Kiva kuulla kokemukset testijaksolta. Itse huomaan tuon ihon veltostumisen ja nivelsäryt ja ihon kuivuuden olevan minulle nyt arkipäivää, enkä kyllä halua niin olevan. Mittarissa on +40. Nyt kyllä aion ostaa itselleni myös nuo ravintolisät. Ehkäpä saan niistä apua tähän ihoon :)
    Ihanaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä että niistä on apua, ihan samalla tavoin kuin minulla.
      Pidemmällä käytöllä sen hyödyn huomaa paremmin.

      Poista
  3. Kiva kuulla, että olet huomannut kollageenin vaikutuksen! Itsekin nimittäin aloitin viikko sitten kollageeninlisän; kokeilussa on puhdas+ beauty. Viikon käytön jälkeen en osaa vielä sanoa mitään, mutta toivossa on hyvä elää😊 Sun iho ainakin näyttää upealta😘

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :)
      Itsekin huomasin ensimmäiset vaikutukset vasta viikkojen käytön jälkeen ja uskonkin, että mitä pidempään niitä käyttää niin sen vaikutuksen havaitsee paremmin.
      Kerrohan sitten minkälaisia vaikutuksia huomaat, kun olet vähän pidempään käytellyt kollageenia :)

      Poista
  4. Käyttöön jää minullakin kollageeni ehdottomasti ja odotan mielenkiinnolla vielä talvea ja vaikutusten näkymistä :) Ihanat kuvat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ja jää kyllä minullekin pysyvään käyttöön, sen verran tyytyväinen olen tuloksiin.
      Talvi-ihon vaikutuksia täälläkin odotellaan :D

      Poista
  5. Ihania kuvia ja kauniilta näytät😍 Kuulosti kyllä hyvältä ja toimivalta..olisipa mahtavaa jos tosiaan vaikuttaisi noihin niveliinkin! Kokeiltava on:) Suloista sunnuntaipäivää sinne♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Päde <3
      Minulla ainankin toimi niveliin ja olen niin tyytyväinen :) Kokeile ihmeessä. Tuote ei ole mahdottoman hintainen ja tulos on hyvä

      Poista
  6. Voi itku miten ihanat kuvat ja villasukat ja kaikki. Juu Heleinin käyttöä jatkan, kauhistuttaa ajatus mitä iholle tapahtuisi, jos lopettaisin. Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana < siskoni neuloin nämä sukat ja kuvattiin samalla reissulla nekin :D
      Täällä sama fiilis tuon kollageenin suhteen.

      Poista
  7. Kauniita kuvia ja hyvää tietoa kollageenista! Kiitos ja mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma 63 ja kiva kuulla, että tykkäsit :)

      Poista
  8. Ihanat kuvat! Ihan kaikki!
    Minä olen kollageenifani henkeen ja vereen ja kun kesän alussa käyttämäni tuote pääsi loppumaan enkä ole saanut ostettua uutta tilalle, on se kyllä näkynyt ja tuntunut. Ja kyllä - tuntunut myös niissä nivelissä. Fibromyaltikolle kollageenilisä on suuri apu. Heleinin tuotetta en ole vielä kokeillut mutta olen kuullut siitä paljon hyvää.
    Hyvää syksyn alkua, Souliina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lady of The Mess <3
      Ihana kuulla myös teidän kollageeni kokemuksista ja huomata kuinka se on auttanut.
      Toivottavasti saat käyttämääsi kollageenilisää ja nivelet taas kiittävät <3

      Ihanaa syksyä myös sinulle <3

      Poista
  9. Upeat kuvat <3

    Täytyy mielenkiinnosta jossain vaiheessa testailla, vaikka olenkin vielä ehkä "alaikäinen" tällaisille, haha :D ( täytän 34 marraskuussa ). Mutta mä olen syönyt riisinlesejauhetta, joka on hyvä E-vitamiinin lähde, kohta on yksi paketillinen syöty ja olen huomannut sen vaikuttaneen ainakin jollain tasolla ihoonkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuosta riisinlesejauhe vinkistä, täytyy ottaa myös se käyttöön.
      Uskon, että kollageenivalmisteetta voi käyttää myös vähän aiemminkin, ein siitä haittaakaan ole.

      Poista
  10. Näytät kyllä tosi hyvältä ja iho hehkuvalta! Mä uskon siihen että ihminen on sitä mitä syö ja iho todellakin toimii peilinä. Hyvin sanottu! Syön myös kauneusravintolisää ja selkeästi vaikuttaa positiivisesti oidempään syötynä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu <3 Iho tuntuu nyt toseiaan hyvältä, mukava että se myös näyttää siltä.

      Näinhän se on, että ihminen on sitä mitä syö. Siitä on puhuttu aika paljonkin.
      Raviontolisää on tarkoitus kättää hieman pidempää, jotta sen vaikutuksen kunnolla huomaa ja vaikutus myös pysyy.

      Poista
  11. Ihania kuvia! Olen aika huono syömään ylimääräisiä ravintolisiä tabletteina tai kapseleina, kun on ne muutamat mitkä ovat aivan välttämättömiä. Kollageenia olen syönyt jauheena smoothien tai jogurtin seassa - ja se onkin tosi hyvä vaihtoehto. Kyllä sillä tuntuu olevan iholle positiivisia vaikutuksia. Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös sinulle Maarit.
      Jauhemainen kollageeni on taatusti ihan yhtä hyvä vaihtoehto-minä olen tykännyt jotenkin näistä kapseleista.
      Ja parastahan se on oli missä mudossa hyvänsä-niiden vaikutus.

      Kivaa sunnuntai-iltaa

      Poista
  12. Hei, kuulostaapa hienoilta nuo tulokset!! Itse olen jo pitkään pohtinut tuotteen käytön aloittamista ja etsiskellyt näitä ihmisten tuntemuksia tuotteesta.
    Ehkäpä aloitan nyt vihdoin!
    Eihän se ainakaan odottamalla parane! :D
    Tuntuu kuin viimeisen vuoden aikana olisi tapahtunut isompi muutos ihollani ja nyt mittariin rapsahti jo 42v.... :P

    Kiitos tästä postauksesta ja lempeitä syyskuun tuulia sinne heleälle ihollesi!
    Ja nuo sinusta napsitut kuvat ovat ihastuttavia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että olet pohtinut asiaa ja etsinyt käyttökokemuksia. Toivottavasti tämä kokemus on jollain tavalla auttanut sinua :)

      Kiitos kovasti sinulle kuvakehuista ja muistelen että täällä kävi vähän samalla tavalla kun se 40+ tärähti mittariin.

      Oikein ihanaa syyskuuta Susanna<3

      Poista
  13. Olipa kiva lukea testaustasi tästä Heleinin tuotteesta. Minulla taitaa olla viimeiset hetket ryhtyä popsimaan näitä tuotteita. Siis apteekkiin tällä viikolla.
    Kiitos hyvästä postauksesta.
    Heleitä syksyn päiviä heleälle Souliinalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä ihana Tuula :) Ei ne mitään viime hetkiä ole, mutta kokeile toki ja kerro sitten ihmeessä, minkälaisena koit Heleinin :)
      Ihana sunnuntai-iltaa!

      Poista
  14. Minä koin myös ihoni ja hiusten voivan paremmin Heleiniä syödessä, ehdottoman hyvä tuote! <3 Mukavaa alkanutta syyskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, kiva kuulla näitä kokemuksia <3
      Ihanaa syyskuuta Katja <3

      Poista
  15. Helein-purkki on nytkin työpöydällä, siitä muistan päivän aina napsia annoksen. Viime talvena aloin nauttia kollageenia. Olisiko ollut syynä vain kollageeni vai myös leuto eikä niin kuiva talvi, mutta poskille ei ilmaantunut kuivia läikkiä, eivätkä sääret olleet suorastaa kivuliaan suomuiset ihon kuivuessa kaikesta rasvaamisesta huolimatta niin kuin monena talvena. Ja nyt kun kirjoitit huulten rohtumisesta - eivät ole tosiaan rohtuneet! Uskon myös avokadon ja kananmunien hyvien rasvojen auttavan osaltaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Tuuli myös sinun kokemuksia Heleinin kollageenista ja varsinkin kun sinä olet ehtinyt nauttimaan tuota kollageenilisää jo pidemmän ajan.
      Hyviä vaikutuksia on ollut ja varmasti se on monen asian summa, mutta uskon, että kollageenilla on varmasti osuutta asiaan.

      Ihanaa syksyä Tuuli <3

      Poista
  16. Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta. Ikäiseni (69-vuotiaan) otsikko kuuluisi: "Kohti heleämpää eilistä", Luulen, ettei enää mikään auta. Mutta vakavasti puhuen; on ihana lukea nuorempien juttuja ja katsoa heidän kauniita kuviaan. Osa tyttäristäni on jo vanhempia kuin sinä, mutta silti usutan heidät vilkaisemaan blogiasi. Jos he eivät olisi sitten minun iässä yhtä kurttuisia ja nivelrikkoisia kuin minä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kirsti, tämä sinun kommenttisi sykäytti sydäntä jotenkin erityisesti.

      Nainen on kaunis ihan aina, jokaisen ikäisenä ja näköisenä. Me naiset taidamme kuitenkin olla sellaisia, että olemme joka iässä hieman tyytymättömiä itseemme ja tämä oli hyvä muistutus että elämästä tulee nauttia juuri siinä hetkessä ja sellaisia kuin olemme <3
      Ihanaa syksyä sinulle ihana Kirsti!

      Poista