Kesän huikein reissu

Yhteistyössä Tallink ja Live Nation





Rakastan konsertteja, isoja ja pieniä. Hämyisillä klubeilla tai sitten jättiareenoilla, yhtä kaikki musiikki on voimaannuttavaa ja loistava konsertti parhaillaankin ikimuistoinen elämys <3

Voittekin vain uskoa, kuinka meinasin revetä liitoksistani, kun sain jokin aika sitten sähköpostiini viestin, että kiinnostaisiko minua lähteä Tallinnaan Bon Jovin keikalle, joka oli osa This house is not for sale-kiertuetta, ai kiinnostaisikon- pyörryn onnesta!

Olen fanittanut Bon Jovia pikkutytöstä asti. Silloin tuskin oli mitään yhtä jumalaista kuin Jon Bon Jovi hulmuavineen hiuksineen ja tuhannen taalan hymyineen.
No täytyy sanoa, että komea on kaveri edelleenkin, karismaattinen ja ihan yhtä ihana kuin silloin teinivuosinakin:) ja se ääni ja hymy, ne toimivat kyllä vieläkin.







Reissuun lähdettiin sunnuntaina iltapäivästä Silja Europan erikoisristeilyllä, joka oli viimeistä hyttiä myöten täysi. Kuuleman keikalle oli lähtenyt 15 000 suomalaista ja lippuja myyty kaiken kaikkiaan n 45 000. Eli kyseessä olisi tosiaankin mahtava areenakeikka.

Aloitin keikka fiilistelyn jo aamusta. Laitoin Bon Jovin raikumaan kaiuttimista ja tanssin ja lauloin mukana, vispasin lantiota kuin Tarvolta aikanaan ja mieheni siinä aikansa mun fiilistelyä katsellessa, totesi, että oletko varma, ettet haluaisin lähteä satamaan jo vähän aiemmin hän voi kyllä lähteä jo starttaamaan autoa :) Lähdettiin satamaan kuitenkin ihan alkuperäissuunnitelman mukaan, ihan normaali aikaan.

Laivalle päästyämme kipaistiin äkkiä heittämässä laukut hytteihin ja suunnattiin syömään ravintola Tavolataan. Tällä kertaa päädyin alkupaloissa antipastoihin, isoon lautaseen, jonka jaoin Tiian kanssa, ja muutaman muun, koska tämä Keittiömestarin erikoinen oli niin valtavan iso annos, että siitä riittää kyllä useammallekin.  Pääruuaksi valitsin salamipitsan, joka oli ihanan suolaista, juustoista ja mahdottoman hyvää. Yksi parhaista pitsoista, joita olen syönyt, ja jälkkäri, sekin oli taivaallista, niin kuin tiramisu vaan voi olla.
Syötiin pitkään, keskusteltiin keikoista ja reissuista, asioista ja niiden vierestä, kunnes totesimme, että laiva tulee kohta satamaan ja hytistä on haettava tarvittavat tavarat ja suunnattava Laulavalle illan kohokohtaa varten.










Kuten arvata saattaa tunnelma oli katossa, ja mulla oli varmaan kestohymy korvissa koko reissun ajan.
Olin ensimmäistä kertaa Lauluavalla konsertissa- tykkäsin ja niin kuulemma tykkäsi muutkin.
Meille oli varattu pöytä Vip-Dinner teltassa, josta sai syötävää ja juotavaa halutessaan, sekä piste i:n päälle oikeat vessat. Ei siis bajamajoissakaan mitään vikaa ole, mutta jos saa valita niin...

Minulla on tapana ostaa joka keikalta itselleni t-paita muistoksi, tämä tavan olen oppinut rakkaalta veljeltäni, jonka paitakokoelma on jo aika huikea. Mutta siis ei muuta kuin fanipaidat päälle ja kohti konserttilavaa.

Rakastan sitä hetkeä, kun ensimmäiset soinnut kajahtavat ilmoille ja bändi nousee lavalle, se on se hetki kun ihmiset alkavat huutamaan onnesta ja minä suorastaan pomppaan ilmaan 158cm varrellani:)
Ja pompinhan minä, tanssin ja lauloin, varmasti koko konsertin ajan. Se mikä 45 000 ihmismassan keskellä laulaessa on parasta, että kukaan ei kiinnitä huomiota juuri sinun ääneesi, vaan saat antaa mennä antaumuksella, koska niin tekevät vieruskaverisikin, sillä kaikki ovat hurmiossa ja sydän täynnä riemua, juuri siitä hetkestä mitä varten he ovat tänne tulleet.


Kaikki hyvä loppu aikanaan, niin myös tämä konsertti. Puolen yön jälkeen konsertin loputtua palasimme takaisin Silja Europalle, jossa meille oli tarjolla vielä yöpalaa, nälkäisille juhlijoille, jota me tietysti vielä söimme, koska kaiken sen tanssimisen jälkeen oli tullut taas hieman nälkä.
Yöpalan jälkeen ei tarvinnut paljoa unta houkutella minä nukahdin varmasti sekunnissa, Tiian ihmetellessä mun loistavia unenlahjoja. Meillä olisi ollut aamulla mahdollisuus käydä syömässä aamupala vielä, mutta jätettiin se väliin, ja päätettiin nauttia aamupala vasta Tallink Starin business Loungessa, jossa matkaisimme takaisin kotiin.






Niin ja siitä kuvaamisesta, en muistanut ottaa kuin pari kuvaa koko konsertista, koska minä vain tempauduin niin konsertin pyörteisiin, etten muistanut ja ehtinyt kuvata. Mutta toivottavasti nämä tunnelmapalat kuitenkin kertovat teille, että rakastin tuota konserttia ja tätä reissua<3




Konsertti oli mielestäni loistava, se oli setti sopivasti uutta ja vanhaa sekä upeita kitarasooloja, vaikka täytyy myöntää, että jäin kuitenkin hieman kaipaamaan Richie Samboraa. Voi mikä teidän välillenne oikein tuli? Olisiko mitenkään mahdollista, että sopisitte erimielisyytenne samoin kuin Slash ja Axl Rose ja esiintyisitte vielä yhdessä, ihan vaan pieni kaino toive täällä vaan :D

Illan settilista oli tämä: This House, Raise Your Hands, Bad Name, Born To Be My Baby, Whole Lot of Leavin’ Lost, Highway, Runaway, Born To Follow, Have A Nice Day, Keep The Faith, Amen,
Bed Of Roses, It’s My Life, We Don’t Run, These Days, Lay Your Hands, God Bless This Mess,
Blood On Blood, We Got It Goin’ On, Bad Medicine,  In These Arms, Wanted, Prayer


Koko reissusta jäi järjettömän hyvä fiilis ja tuntuu, että elämä on taas ollut erityisen hyvä.
Kiitos tuhannesti reissukavereille ja Tallinkille sekä Live Nationille yhden unelman toteuttamisesta<3
Ja teille kaikille aivan ihanaa kesäkuun viimeistä viikkoa <3

23 kommenttia

  1. Oo, vaikuttaa kyllä unohtumattomalta reissulta! Kivoja kuviakin olet napannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reissu oli todellakin unohtumaton ja ehdottomasti yksi parhaita konsertteja joissa olen käynyt. Kiitos, oli kiva saada napsastua kuitenkin muutama kuva arkistoihin <3

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalta reissulta! Bon jovi kuuluu myös yksiin omiin suosikkeihini :). Nuo keikkakuvat ovat todella upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa siellä myös Bon Jovi fani<3 Ja paljon kiitoksia kuvakehuista, ihanaa loppuviikkoa<3

      Poista
  3. Keikka on ollut varmasti mahtava ja puitteet muutenkin kunnossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keikka oli mahtava, sydäntälämmittävä ja puitteet varsin mallillaan :)
      Mukavaa torstaita Tuuli <3

      Poista
  4. Varmasti mahtava keikka! Tykkään myös Bon Jovista :) En ole heitä kyllä livenä koskaan nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että Bon Jovi fania löytyy sielläkin. Tämä oli minullekin ensimmäinen kerta heidän keikallaan, täytyy toivo, että tulisivat joskus vielä suomeenkin esiintymään.

      Poista
  5. Oi Oi Oi, nyt on teillä ollut mielettömän mahtava reissu <3 Jon Bon Jovi on niin ihana!!!<3 Mä olen kanssa aina fanittanut Bon Jovia ja haluaisin keikan nähdä.
    Ihanat kuvat olet taas ottanut ja fiilikseen pääsee täältä käsin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli jotain niin huippua, että onnellisena hykertelen edelleen <3
      Kiva kuulla, että keikkafiilis välittyy sinne myös. Ja onhan noi sellaisia herroja, ettei niistä voi olla pitämättä <3

      Poista
  6. Onpahan ollut ikimuistoinen konserttmatka!
    Ihanaa loppukuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, huikea. Olen niin onnellinne, että sain osallistua tälläiselle reissulle <3
      Kiitos ja ihanaa loppukuuta sinne myös <3

      Poista
  7. Ihan mahtava reissu teillä, tuota kelpaa vielä mummona kiikkustuolissa muistella ;)

    Pst.Ollaan muuten samanpituisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän keikan varmasti muistan ikuisesti, upea elämäys <3

      Hih, ihan mahtavaa että ollaan saman mittaisia :D
      Upeaa loppuviikkoa Maikku!

      Poista
  8. Voi ihanuus, millainen reissu sinulla on ollut. Siitä tuli sinulle varmasti kesän kohokohta. Kiitos, kun pääsimme kanssasi keikkamatkalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Anneli, ja kyllä tämä on ehdottomasti kesän kohokohta ja onnellisena tätä muistelen vielä pitkän.
      Oikein kaunista kesää sinulle!

      Poista
  9. Ihan täydellinen reissu. Jon Bon Jovi on aina ollut niin cool <3 Tuolla konsertissa olisin kyllä minäkin viihtynyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just sitä se oli <3 Ja Jon Bon Jovi, se vaan on niin cool<3
      Olisi ollut ihana muuten jammata yhdessä tuolla, tunnelma oli loistava!
      Mukavaa loppuviikkoa Outi<3

      Poista
  10. Reissunne kuulostaa ja näyttääkin huikealta.
    Onnelliset te <3
    Vähän kuin me lukijatkin olisimme päässeet mukaan.
    Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täytyy sanoa, että nöyrän kiitollinen ja onnellinen tästä elämyksestä.
      Ihana, että te olette myös nauttineet<3
      Mukavaa loppuviikkoa Kirsti Kaija<3

      Poista
  11. Upea reissu! Upea Bon Jovi! Ja mikä elämys! Mainiosti kirjoitit, melkein kuin olisin ollut itse mukana. Jos tekisin Top 20 - listan, niin sinne kuuluisi ehdottomasti Bon Jovin Bed of Roses <3
    Kiitos Souliina! Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
  12. Varmasti kesän ihanin reissu ja kokemus, allekirjoitan. <3<3 Ihanaa kesää sinne Souliina!

    VastaaPoista
  13. Vieläkin niin fiilistelen tätä reissua, Bon Jovia, hyvää ruokaa, laivalla oloa, mahtavaa seuraa ja kaikkea. Tämä jos mikä oli A-luokan reissu. 😍😍😍

    Ihanaa lomaviikkoa rakas kamusein😘

    VastaaPoista