Kesälomaviikko puhelinkuvina

Moikka! Vitsi kuinka ihana olla taas täällä. Joko te olette muuten lomalla? Mulla on eka lomaviikko takana ja jestas kuinka unta on riittänyt. Viime perjantaina, kun läksin töistä kotiin, väsymys suorastaan vyöryi ylitseni, kotiin päästyäni käperryin sohvalle ja nukahdin. Totesinkin yhdelle ystävälleni, että kun mun loma alkaa tiedän nukkuvani ensimmäisen viikon univelkoja pois ja niin olen myös tehnyt. Olen todellakin antanut itselleni aikaa nimenomaan levätä ja se on ollut hyvästä, nyt olo on kuin uudella ihmisellä.


Olimme sopineet äidin kanssa, että heti kun lomani alkaa, tulemme heille vierailulle. Joten maanantai aamuna aikaisin lähdettiin ajamaan Mikkeliin äidin luokse ja sieltä vielä samana päivänä jatkettiin matkaa Tuuriin. Vietettiin päivä Alavudella, ihmetellen tuota valtavaa ostosparatiisia ja sitä tavaran paljoutta. Yllätin ehkä itsenikin, kuinka maltillisesti tuolla tuli tehtyä ostoksia. Muutama kiva sisustustuote ja yksi takki päätyi mukaan viemisiksi.
Yritin kovasti bongata, josko Vesaa, Tuulaa tai Tarjoushaukkaa näkyisi, mutta heistä ketään ei tällä kertaa silmiin osunut. Reissu oli kuitenkin varsin onnistunut, ja saatiin mukavia muistoja shoppailujen lisäksi kotiin viemisiksi.


Kotiin päästyä käytiin Verbun kanssa hakemassa meille myös uusi perheenjäsen, kääpiömix pupuvauva, joka sai nimekseen Hertta💗
Hertta valloitti koko perheen sydämet hetkessä uteliaalla luonteellaan, ja jopa meidän omalaatuinen kanimme Nöppönenkin on vallan ihastunut uuteen ystäväänsä ja kokee tarpeelliseksi olla kylki kyljessä jatkuvasti.Vaikka nämä lomakelit eivät ole niitä aurinkoisempia ollutkaan, olen silti liikkunut ulkona paljon.
Tehnyt metsälenkkejä siskon koirien kanssa, satoi tai paistoi ja nauttinut kauniista luonnosta ja happirikkaasta ilmasta.
Palasin myös treenin pariin ja nauttinut siitä suunnattomasti. Haastanut itseäni uusien lajien pariin ja ollut hiton tyytyväinen saavutuksiini ja kipeisiin lihaksiin.
Kaivoin myös kaapista kaksi vajaata kalkkimaali purkkia, sekoitin sävyt yhteen ja maalasin makuuhuoneemme seinän sillä välin kun mies oli töissä. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen, se on ihan meidän näköinen, vaikka itse sanonkin.

Niin ja odottelen edelleen niitä remppareiskoja korjaamaan olohuoneemme vesivahinkoa, mutta heistä ei ole edelleenkään kuulunut pihahdustakaan. Eikä taida kesälomaiakana kuuluakkaan-luulisin.

Ja mun hiukset, ne on muuttunut astetta tummemmaksi, vaikka en ole käyttänyt niihin kesto,- tai kevytväriä, kerron kohta miten.

Nyt toivotan teille ihanaa sunnuntaita,
 meille tulee kohta vieraita ja minä olen vielä aamutakissa, muiskis <3


11 kommenttia

 1. Lomasi kuullostaa ihan oikealta. Jos ei tarvitse kellon kanssa elää, se on ihan parasta.
  Suloiset muuten nuo rusettisandaalit!
  Minuunkin on iskenyt joku rusettikenkävillitys!
  Ihanaa heinäkuun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Aivan täydellisen kuuloinen loman aloitus sinullakin on ollut. On tosiaan tullut nukuttua, huh heijakkaa <3 Ihanaa lomaa upeus ja hei, tosi hyvältä näyttää teidän uudistettu makkarin seinä <3

  VastaaPoista
 3. Koko kesäkuun olin lomalla ja tämän kuun. Elokuussa sitten taas alkaa arki :) Mulla vähän pitkä loma...

  VastaaPoista
 4. Ihana pupu! Kyläkauppa on melkoinen nähtävyys.

  VastaaPoista
 5. Nyt kuulostaa ihan lomalta, jes! Onnea uudesta suloisesta perheenjäsenestä ♥

  VastaaPoista
 6. On niin huippua kun lomalla kerkiää tekemään niin paljon kaikkea. Tiedätkö, kun bongasin tuon päivänkakkara kuvan Instan puolella, se on jäänyt mun mieleen. Kuva on niin kaunis väritykseltään. Kuvilla saa aikaan ihmetyksiä siis. Pupuvauvat on söpöjä ja niiden silittämisestä hyvää energiaa. Ihanaa loman jatkoa :).

  VastaaPoista
 7. Kyläkaupassa on mukava käydä... se kuuluu meidän elämysmatkailuun ja käymme siellä kerran vuodessa. Nuo rusettisandaalit ovat aivan ihania, samaten muutkin ostoksesi. Pupu♥
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle♥

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa kyllä ihanalta lomalta tuo teidän viikko <3 Seinä on tosi nätin värinen, tykkää ihan valtavasti tommoisesta tyylistä noin yleensäkin. En itselleni haluaisi välttämättä mutta ihailen muiden rohkeutta :)

  VastaaPoista
 9. Voisiko ihminen lomansa enää paremmin aloittaa?
  Uusi perheenjäsen on suloinen. Ei ihme, että se on valloittanut sydämet.
  Upeaa jatkoa lomallesi!

  VastaaPoista
 10. Lomasi kuulostaa juuri oikealta! Lomalla kuuluu levätä eikä juosta kauhean aikataulun mukaan :)

  VastaaPoista
 11. Ihanan tunnelmallisia kuvia, jäin vain tuijottamaan näitä pitkään <3 Ja rentoilu aikataulutta on parasta -niin lomalla kuin muulloinkin. Teiän uus perheenjäsen on kyllä suloinen, en yhtään ihmettele että on valloittanut teidät! :)

  VastaaPoista