Mitä tapahtui?Hei pitkästä aikaa, mitä kuuluu?
Olette olleet mielessä kovasti ja olen lukenut teidän ihanat kommenttinne noihin aikaisempiin postauksiini-ihan jokaisen, mutta olen pahoillani vastaamattomuudestani. Kyse ei ole siitä etteikö olisi ollut aikaa, vaan siitä, etten yksinkertaisesti ole saanut läppäriä avattua. Ja ei, läppäri ei ole rikki, vaan minä olin hieman loppu.
Ajatukset ovat toki pyörineet ajoittain myös somessa ja olen Tiian kanssa saanut muutaman videonkin tehtyä samalla kun olemme nähneet, mutta paukut eivät ole oikein riittänyt muuhun.
Työ, koulu ja kaikki muu tekeminen verotti vaan omia voimavaroja hieman enemmän kuin ajattelin ja pieni tauko teki hyvää, oli aikaa ajatella, miten jatkan.

Ensimmäiset päivät, kun en jaksanut avata konetta tuntui pahalta. Tunsin jopa syyllisyyttä, etten saanut tuotettua mitään, en jaksanut käydä lukemassakaan kenenkään blogeja ja varsinkin siitä, kuinka en pystynyt vastaamaan teidän kommentteihinne.
Koska onhan se epäkohteliasta ja joku voisia ajatella, että itsekkyyttä, jos en vastaa välittömästi tai saatika moneen päivään, mutta uskokaa tai älkää olette jokainen minulle tärkeitä, välitän oikeasti ja olen kiitollinen ihan jokaisesta ajatuksesta ja kommentista, jonka teiltä saan joko omaan blogiini tai lukemalla teidän blogejanne tai mikä muun tahansa kanavan kautta<3

Muutamat päivät venyivät melkein kolmen viikon taukoon. Instassa kävin muutaman kuvan heittämässä, mutta siinä se oikeastaan olikin. Sieltäkin toki lähti muutama pitkäaikainen seuraaja kävelemään, eikä heitä siitä voi moittia, jokainen seuraa sitä ketä haluaa. Mitä sitten tuon reilun parin viikon tauon aikana sitten tapahtui ja muuttuiko mikään?  Tästä saisi kilometrin pituisen tarinan, joten kerron sen teille ihan lyhyesti tällä kertaa;)

Kävin töissä ja koulussa ihan niin kuin ennenkin, mutta kotona läppäri oli lähinnä Verbun huoneessa, enkä sitä kaivannutkaan. Oli päiviä, etten avannut edes telkkaria, kuuntelin musiikkia ja keräsin ympärilleni perheeni ja/tai ystäviä ja tiedättekö, se oli just se mitä tarvitsin ja mikä teki minut taas niin hemmetin onnelliseksi<3
Hetket, kun olen istunut perheen kanssa pulisemassa kaikkea päätöntä ja nauranut vedet silmissä ja suurin piirtein pissat housussa ja ne, kun olen treffannut ystäviäni enemmän kuin aikoihin, ilman kameraa ja somettamista, on olleet varsin voimaannuttavia. Olen löytänyt uudestaan rakkaan ystäväni, vuosien takaan ja uuden harrastuksen ja imenyt sitä energiaa, jota näistä kaikista yhdessä ja erikseen saa ja todennut, että tästä on hyvä jatkaa.

Suunta mihin nyt pyrin tulee toivottavasti näkymään myös täällä.
Haluan antaa teille enemmän itsestäni, kertoa ja näyttää millainen minä noin niin kuin oikeasti olen, eikä vain blogin täydeltä nättejä kuvia-tosin niihin pyrin edelleenki ;D  haluan antaa enemmän aikaa myös läheisilleni ja olenkin päättänyt, että ne ihmiset elämässäni, jotka eivät osaa arvostaa toista, saavat jäädä taka-alalle, koska niihin kulutettu aika on hukaan heitettyä aikaa. Joskus on ihan ok olla itsekäs ja tässä tapauksessa se on terveellistäkin.

Omat ajatukseni ovat selkeytyneet monen asian suhteen, niin bloggaamisen, tubettamisen, itsensä likoon laittamisen, oman kriittisyyyden ja varsinkin jaksamisen kanssa, se että minä todella voin sanoa ei- työtehtävillekin. Perhe tulee toki aina ykkösenä, se on selvä ja tämän kaiken saaminen mahdollisimman hyvään balanssiin on sitten työnalla ja uskon, että kyllä tästä vielä hyvä tulee.
Postauksen asukuvat on ottanut ihana Maarit ja minä editoin:)

Näillä ajatuksilla tänään, Suloista sunnuntaita murut<3

32 kommenttia

 1. Tauot ovat välillä paikoillaan... mulla se venähti kolmen kuukauden mittaiseksi! Eilen pitkästä aikaa päivitin kuulumisia.

  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tauot ovat tosiaan joskus ihan paikallaan oli se sitten minkä mittainen kullakin<3 Ihanaa kun sinäkin olet tullut takaisin!
   Menen lukemaan ehdottomasti kuulumisesi<3

   Poista
 2. Kiva oli lukea kuulumisia❤ Tuollaiset tauot tekee varmaan välillä ihan hyvää ja sitten on taas uutta intoa:) Oikein mukavia bloggaus hetkiä sinulle❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana Päde <3 Ihana tulla takaisin pikku tauolta ja tämä oli enemmän kuin kohdallaan, eiköhän se inspis sieltä taas irtoa :D
   Mahtavaa sunnuntaita!

   Poista
 3. En usko, että kukaan tosissaan panee pahakseen, jos bloggaaja pitää taukoa, sillä eihän väkisin tarvitse kenenkään jaksaa yhtään mitään. Elämässä on niin paljon muitakin asioita. Tärkeintä on oma jaksaminen ja omien voimavarojen mukaan meneminen, ja ne läheiset ihmiset. Tauot on ihan paikallaan millä tahansa elämänalueella. Kiva, että tulit takaisin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin otta, että elämässä tosiaan on niin paljon muuta, ja joskus on todellakin pistettävä oma jaksaminen ihan reippaasti kaiken muun edelle.
   Näin se menee kaikilla osaalueilla tosiaan.
   Kiitos Sari ja kiva olla takaisin <3

   Poista
 4. Välillä pitää ottaa pieni breikki ja jos joku ei sitä ymmärrä niin heidän häpeänsä. <3

  VastaaPoista
 5. Itsekkyys on ehkä se viimeinen adjektiivi, joka voisi liittyä Sinuun <3 Näiden some-hommien pitää todellakin olla ja tuntua kivalta ja antoisalta, eikä päinvastoin. Muutoin hukka perii :)

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on ja yleensä ne ovat tuntuneetkin, nyt vaan iski kunnon väsy, viimeeksi kun tuota lomaakin on ollut toukokuussa, joten ei ihme jos vähän on finaalissa:)
   Nyt on taas uutta ideaa ja inspiraatiota varastossa!
   Ihanaa viikkoa <3

   Poista
 6. Täällä ollut myös pientä hiljaiseloa blogin suhteen. Kiirettä on ollut norm tapaan, mutta ei vaan ole tullut vain konetta otettua iltaisella esille, päivällä kun on jo koneen edessä työskennellyt! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että jos joutuu jo työnsä puolesta olemaan koneella pävät pitkät, niin ei ihan heti tee mieli avata konetta kotiin päästyä. Iisisti vaan sielläkin ja ihan omaan tahtiin tehdään tätä <3

   Poista
 7. Näin se elämässä menee! Bloggauksessa olen itsekin huomannut, ettei aina motivaatio riitä.Terveellistä, kun itse huomaa tuollaisen asian ja pistää pelin poikki.
  Hempeää helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei tosiaan vaan jaksa, kun olisi niin paljon kaikkea muutakin menossa:)
   ;utta täytyy tosiaan tehdä ihan omaan tahtiin, silloin kun hyvältä tuntuu.
   Ihana helmikuuta sinnekin ja palaillaan<3

   Poista
 8. Tauko on joskus paikallaan ja blogin täytyy solahtaa elämään niin että se löytää oman paikkansa ilman että rajaa muuta elämää ♥ Koska nimenomaan siitä muusta elämästä tänne on kiva kirjoittaa.
  Ihanaa helmikuuta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä niin täydellisen oikeassa Maikku <3 Ihanaa helmikuuta sinnekin. Tulen pian vieraillulle blogiisi<3

   Poista
 9. Jokainen tarvitsee välillä taukoa ja irtiottoa - somesta, töistä, kaikesta. Mutta tiedän silti tuon tunteen, miten sitä miettii, että pitäisi avata kone ja pitäisi sitä ja tätä. Hyvä on kuitenkin, että olet pystynyt antamaan itsellesi sen tauon, mitä oot kaivannut! Se todellakin selkeyttää ajatuksia! <3

  PS. Ihanat kuvat susta ja ihana tuo punainen takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltyä, kyllä jokainen tarvitsee todellakin joskus irtiottoa just tuosta kaikesta ja tauko ei tarvitse olla edes kovin pitkä, kun akut on uudestaan ladattu.

   Tuo takki on muten Mangon alesta ja silloin vielä pähkäilin ostaisinko noin värikkään vaatteen, onneksi ostin :D
   Ihanaa viikkoa Mia <3

   Poista
 10. Ei me lukijat täältä häivytä pois, ja hyviä blogeja kyllä luetaan. Elämää täytyy olla muutakin kuin somea 24/7. Eikä liikaa kannata ottaa työn alle, tulee vain sitten ahdistusta ja riittämättömyyden tunnetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Aikku <3 Kyllähän tästä somettamisestakin nauttii toisella tpaaa, kun on vähän akkuja ladattu uusiksi:)

   Poista
 11. Minäkin olen vihdoin oppinut pitämään taukoja, esim. Karkkilan reissut on blogittomia hetkiä, silloin ollaan ja nautitaan ystävän seurasta.
  Oot ihana, tiiäthän sen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ne blogittomatkin hetket ole vaan kullanarvoisia <3 Ja sit taas riittää intoa tehdä uutta.

   Tiedätkö Outi, olet ihana myös, kiitos, tekisi mieli halata sinua <3

   Poista
 12. Upeita kuvia :) Punainen pukee sinua :)
  Uskon, että tuo ihminen toimii vaistonvaraisesti siten, mikä on hänelle kulloinkin omaksi parhaaksi. Tauko teki varmasti hyvää. Ei jaksa antaa toisillekaan, ellei panosta itseensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kirsti! Jotenkin tuo takki on oikea väriläiskä ja olen tyytyväinen, että sen joskus alennusmyynneiltä kotiutin.
   Olet varmasti oikeassa, tuosta että ihminen toimii vaustonvaraisesti. Tauko teki hyvää ja nyt taas on uutta virtaa jatkaa:)
   Ihanaa iltaa sinne <3

   Poista
 13. Mun mielestä on hyvä ottaa aikaa itselleen ja pitää taukoa silloin kun ei vaan inspiroi :). Ihania kuvia ja tuo takki on upea!

  VastaaPoista
 14. Tällainen virkistäytyminen Suomesta kuulostaa erittäin virkistävältä ja tekee varmasti hyvää. Olin kesällä häittemme suunnittelun ajan poissa blogin puolelta ja se piristi niin minua, kuin blogiakin. Heti löytyi uusia ideoita ja blogi sai uuden ilmeen. :)

  VastaaPoista
 15. Taukoja on aina hyvä pitää aika ajoin. Some hallitsee monilla elämää muutoinkin ihan liikaa, joten irtiotto/aikalisä tms tekee hyvää!

  VastaaPoista
 16. Kirjoitin kommentin jo Thaimaasta mutta näköjään häipynyt taivaan tuuliin tuulten kera...
  Hyvä että osasit ja tajusit pitää hengähdys- ja miettimistaukoa. Olen itsekin miettinyt sitä, miten vähentäisin tätä somenkäyttöä niin, että blogi hoituisi silti niin kuin toivon; ei ole kyllä helppoa. Instassakin huomaat heti sen, jos et ole käynyt visiitillä muutamiin hetkiin jollain tilillä, hänkin lopettaa. Onhan se ihan tuhotonta!
  Sinun blogiasi on ihana lukea ja luen sitä todellakin, vaikken aina kommentoikaan - joten jatka vain kirjoittamista <3
  Voi hyvin <3

  VastaaPoista