Terveiset Tallinnasta!
Kuten aikaisemmassa postauksessani mainitsinkin, sovimme siskoni kanssa tekevämme kerran viikossa jotain yhdessä, tarkoituksena ottaa pieni irtiotto kotiympyröistä.
Koska kuluneella viikolla meille napsahti lisää vuosia mittariin, päätimmekin lähteä juhlistamaan sitä päiväristeilylle Tallinnaan.


Lauantai aamuna suuntasimme Katjanokalle ja sieltä Viking Xprs:llä kohti Tallinnan satamaa.
Matka taittui nopeasti ja jo 2.5h päästä olimme perillä. Kyllä nämä on niin käteviä tälläiset pikapyrähdykset, vaikkakin yleensä matkustan 22h risteilyillä koska haluan ehdottomasti hytin, kärsin nimittäin matkapahoinvoinnista, mutta tällä kertaa merenkäynti oli olematon ja selvisin varsin mallikkaasti jopa kansipaikoilla olemisesta.
Vaikka Vikingillä oli nopea matkustaa, niin täytyy sanoa, että kyllä Siljan laivat miellyttävät muuten enemmän.

Maissa oli aikaa oli noin 3.5h, ja heti ensimmäiseksi suuntasimme mekko ostoksille.
Tarkoitus oli hankkia jotain ensi kuussa pidettävään Blog Awards gaalaan, mutta ei nyt vaan löytynyt mitään minkä olisin kelpuuttanut. Täytyy jatkaa etsintää siis Suomen puolella.
Tuohon mekon etsintään meni sen verran aika, että reissu Vanhaan kaupunkiin jäi tällä kertaa tekemättä. Tarkoitus oli käydä siellä syömässä sekä ostaa sieltä kukkia kotiin :)
Syömäpuoli hoidettiin sataman lähellä pannupizzalla joka oli mielettömän hyvää!

Vaikka kukat ja mekko jäi ostamatta, tuli kotiin tuotua pieniä tuliaisia kutenkin. Teetä, keksejä ja karkkia sekä kaksi laukkua :)
Nuo teet muuten ostin ihan sillä perusteella että pakkaukset oli söpöt :D Toivotaan, että maku miellyttäisi myös.

Teestä puheenollen, siskolle piti vielä näyttää lempi kahvilani, joka sijaitsee muuten ihan rannan tuntumassa.
Nimi oli jotain Kohi Aidad  tai vastaavaa, mutta on siis kauppakeskus Rimin vieressä tien toisella puolella, suosittelen <3
Kun palasimme takaisin paatille, katsastettiin vielä valokuvanäyttely joka oli näytillä siinä A-D terminaalien välissä.
Täytyy kyllä sanoa, että oli aika huikeita otoksia vai mitä tuumitte?

Kuuden aikaan illalla lähdettiin seilaamaan kohti kotia.
Yleensä odotan, että laiva on satamssa ja osa porukasta on jo lähtenyt laivasta ulos, ennenkuin itse lähden ryysimään laivasta pois.
Tällä kertaa kuitenkin menimme odottamaan valmiiksi hieman aiemmin, koska haimme säilytyksestä tavaramme.

Siinä oli aikaa katsella kanssa matkustajia ja  hieman siinä kummastelin  että mahtaako sieltä päästä rivakammin ulos, jos tunkee naamataulunsa kiinni siihen aukeaviin lasioviin?
Nimittäin eräs nainen iski nassunsa kiinni kyseisiin lasinkappaliesiin ja odotti siinä tyytyväisenä, kunnes ovet aukesi. Sen jälkeen hän pinkaisi matkaan, ihan kuin jossain olisi ollut ilmaisia ämpäreitä jaossa kymmenelle ensimmäiselle ! No hän pääsi taatusti ekana ulos koko terminaalista. 

Toinen rouva vaati koväänisesti päästä kulkemaan juuri sieltä mistä hän itse halusi, ja hänhän halusi tottakai mennä juuri siitä kohtaa missä oli suurin tukos, arvatkaa pääsikö!

Reissu oli joka tapauksessa ihana, puhetta ja pulinaa riitti. Askelmittarin mukaan kävelimme n 10 km matkan. Kieltämättä pikkaisen väsytti kotiin päästyä, mutta oli se sen arvoista <3

Tälläinen reissu tällä kertaa, Ihanaa viikonloppua kaikille <3

14 kommenttia

 1. Vitsi jo päivällä facessa katselin kuvaa, kun olette niin saman näköisiä. <3 Ollapa sisko. Ihana reissu varmasti, huikeita kuvia.

  Mahtia uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan Tiia identtiset kaksoset :) On toi sisko kyllä kieltämättä ihan mainio ;) Kiva reissu oli ja kuvat on tällä kertaa otettu ihan kännykällä, kiitos kehuista :D

   Poista
 2. Vitsi jo päivällä facessa katselin kuvaa, kun olette niin saman näköisiä. <3 Ollapa sisko. Ihana reissu varmasti, huikeita kuvia.

  Mahtia uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa oli, kiitos reissusta siskoseni <3 :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tuollainen päiväreissu. Meiltä on sen verran matkaa jo HKI, että tulee yövyttyä samalla ja yleensä juurikin Tallinnan puolella. Ihana kaupunki, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan piristävä reissu:) Tallinnan puolella on kiva yöpyä, näin ehtii kunnolla kierrellä kaikkialla.

   Poista
 5. No tuo identtisyys selittääkin samannäköisyyden, tuplasti kauneutta. Siskot on ihan parhaita <3

  VastaaPoista
 6. Katsoin ensin, että olettepa samannäköisiä kunnes tajusin tuon identtisyyden :)
  Ei ole minullakaan vielä vaatetta Blog Awards Gaalaan...täytyisi ryhdistäytyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ollaan kyllä tosi samannäköisiä, mutta yritetään pitää edes hiuksissa jonkinlainen ero, että porukka tunnistaisi :D

   Minusta tuntuu etten löydä mitään sinne gaalaan ! Hyvä tietää että en ole yksin asian kanssa ;)

   Poista
 7. Siskot <3 Ihanalta reissulta kuulostaa! Minulla on myös kaksi nuorempaa siskoa ja olisi ihana lähteä heidän kanssa myös pyörähtämään Tallinnassa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei muuta kuin matkaa varaamaan siskosten kanssa, ne reissut piristää aina :D
   Siskot on <3

   Poista
 8. Samiksia selvästi olette, siskokset <3.

  VastaaPoista