Kabaree huumaa Tallinnassa

Heissan ihanat!
Toivottavasti viikkonne on alkanut mukavasti. Minä olen edelleen keskellä työkiireitä, mutta koska tänään menen vasta iltavuoroon, ajattelin että nyt olisi hyvä hetki postata teille Tiian ja minun Tallinnan kabaree reissusta, jonka teimme lokakuun puolessa välissä.

Reissuun lähdimme Tallink Starilla business loungen puolella, joka oli mitä mainioin vaihtoehto, koska laiva oli aivan täpösen täynnä Tallinnassa pelatun futismatsin ansioista.

Satamaan päästyämme suunnistimme oitis Viru hotelliin, jossa minä olin ensimmäistä kertaa, vaikka Tallinnassa onkin tullut reissattua useaan otteeseen.
Hotelli on ihan parhaalla paikalla, kun vanhakaupunki on vieressä, ja satamaan muutaman minuutin matka ja tietysti Viru keskukseen pääsee shoppailemaan suoraan viereisestä ovesta.

Viru hotellista ei ollut muuta kuin hyvää sanottavaa. Majoituimme superior-huoneisiin, jotka ovat todella isot ja meidän ikkunat olivat vielä satamaan päin, joten näkymä oli kieltämättä mieleenpainuva.  Iltaa varten kävimme kaunistautumassa hotellin kauneushoitolassa, jossa meille loihdittiin hehkuvat meikit. Vielä pikaiset vaatteiden vaihdot ja olimme valmiita kabareen lumoon.

Starlight Cabaretin Forever Young-show esitetään Viru keskuksen Merineitsi ravintolassa, joka on huikaisevan upea viimeisiä yksityiskohtia myöten. Huikaiseva oli myös show, joka on kunnianosoitus satavuotiaalle Virolle. Kabaree esitys kertoo intohimoisen, ironisen hauskan ja upean tarinan rakkaudesta, vapaudesta, periksiantamattomuudesta ja itsenäisyydestä. Esiintyjäkaarti on suorastaan häikäisevä ja viimeiset kolme vuotta esitys onkin vetänyt salit täyteen viimeistä tuolia myöten, enkä ihmettele laisinkaan. Esitykset vaihtuivat baletista hiphoppiin ja kaikkea siltä väliltä ja entäs ne lauluosuudet sitten! <3

Illallinen, joka koostui kolmesta, osasta on keittiömestari Margus Tammperen käsialaa ja suussa sulavan herkullista.  Myös menussa näkyy Viron historia, nämä ala carte ruoat ja niihin sopivat viinit vievät kielen mennessään. Suosittelen ehdottomasti myös maistamaan noita drinkkejä, joita saa myös alkoholittomana. Ne ovat taivaallisia.

Kabaree-illat järjestetään show Dinner ravintolassa Merineitsi vielä 28.4.218 saakka, 73€ hintaan, joka sisältää lasillisen kuohuvaa, shown sekä kolmen ruokalajin illallisen.Seuraavana päivänä meille jäi aikaa hieman shoppailla ja kuljeskella katselemassa Tallinnaa.
Suuntasimme oitis askeleemme kohti vanhaa kaupunkia ja voi vitsi noita kukkia mitä seillä on myynnissä, aivan mielettömän kauniita kimppuja ja edullisesti, olisi tehnyt mieli kotiuttaa useampikin kimppu <3 Ja entäs ne pikkuputiikit ja kahvilta aivan ihania kaikki.

*Matka on tehty yhteistyössä Tallinkin ja Viru hotellin kanssa, kiitos kun kutsuitte reissulle<3

Sanalla sanoen, reissu oli ikimuistoinen ja alla olevilla videoilta voittekin käydä kurkkaamassa hieman lisää tästä meidän viikonlopusta.

Oikein ihanaa viikkoa teille<3Kabaree-illat järjestetään Show & Dinner ravintolassa Merineitsi 29.09.2017-28.04.2018 
Hinta 73 € (1.11.2018-26.01.2019: 79 €)
Hintaan sisältyy:
 • lasillinen kuohuviiniä
 • kolmiosainen kabareeohjelma
 • kolmen ruokalajin illallinen
Kabaree-illat järjestetään Show & Dinner ravintolassa Merineitsi 29.09.2017-28.04.2018 
Hinta 73 € (1.11.2018-26.01.2019: 79 €)
Hintaan sisältyy:
 • lasillinen kuohuviiniä
 • kolmiosainen kabareeohjelma
 • kolmen ruokalajin illallineAlla olevalla videolla himan enemmän matskua meidän reissusta <3 Ja tässä linkki vielä Tiian postaukseen<3
12 kommenttia

 1. Teillä on ollut kyllä mahtava reissu. Hyvä seura ja paljon nähtävää!

  VastaaPoista
 2. Wau, mitä kuvia ja sinä ja Tiia olette kyllä sellaisia kaunottaria että pois tieltä! Kabaree-ihminen en ole koskaan ajatellut olevani, mutta kun kuvasit sitä niin mieleen tuli kyllä ajatus että vois olla käymisen arvoinen tilaisuus.
  Tallinnassa olen muutaman kerran ollut mutta en Viru-hotellissa joka vaikuttaisikin olevan ihan varteenotettava vaihtoehto.
  Mukavaa päivänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Olihan varmasti huikea reissu! Ihana elämys synkän syksyn keskellä!
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia! Tallinna on kyllä oikein ihana kaupunki<3.

  VastaaPoista
 5. Wow, mikä show!
  Ja niin juhlavalta näyttää tytöt myös! <3
  Tallinna yllättää monella tavalla kävijänsä.

  Kepeää marraskuun jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Huikeita kuvia ja paljon laadukasta sisältöä kun oli videoita / vlogejakin vielä. Kabaree on jäänyt itseltä kokematta musikaalit vieneet sydämen.

  VastaaPoista
 7. Ihana reissu teillä on ollut ja kivat nuo videotkin reissusta. Olette Tiian kanssa kyllä niin ihania <3

  VastaaPoista
 8. Tää reissu oli täydellinen. <3 Seura, hotelli, ruoat, shoppailut, korut, se Amarillon kahvihetki, Tallinna ja kukkatori, ihan parasta. <3 Kunnon irtiotto arjesta. On kyllä niin upeat kuvat sulle, wow. <3

  VastaaPoista
 9. Mahtavat kuvat ja videot myös sinulla. fiilistelin teidän reissua jo Tiian puolella.
  Laadukasta matkustamista ja asumista ja syömistä. Juuri sopivat puitteet kahdelle kaunottarelle.
  Kabareessa olen päässyt käymään harvoin, mutta sen verran kuitenkin, että kuviesi avulla eläytyminen tunnelmaan oli helppoa.
  Viikko on täälläkin ollut kiireellinen, Paljon sosiaalisia kontakteja ja kulttuuriakin.
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 10. Reissu näytti upealta ja Tallinna on kyllä aina yhtä ihana paikka!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 11. Tallinna on niin ihana kaupunki ♥ Teillä on ollut mahtava tyttöjen reissu! Vaikka olen siellä käynyt kymmeniä kertoja, jostain syystä Virussa en ole majoittunut kertaakaan, asia pitäisi kyllä korjata. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Oikein onnistuneelta reissulta ja illalta vaikuttaa! :) Tallinna on aivan ihana, yksi oma lemppari! <3

  VastaaPoista