Joulun odotustaTaas on vierähtänyt viikko poikineen hiljaiselon merkeissä täällä blogin puolella. Kotona puolestaan elo on jatkanut tutuissa uomissaan, luovien tilanteesta toiseen, ja niitä tilanteita täällä riittää, vaikka muille jakaa.

Kuusikin on kannettu kotiin heti joulukuun ensimmäisinä päivinä, silloin kun mies oli pelimatkalla eikä voinut estellä. Hänen mielestään, kun kuusi kuuluu kantaa sisälle vasta pari päivää ennen aattoa, minä taas haluan nauttia joulun fiiliksestä ja valosta mahdollisimman pitkään, joten tartuin tilaisuuteen.
Ripustin kuusen täyteen koristeita sillai överisti, muualle kotiin paljon maltillisemmin, vain tähdet ikkunaan ja kynttilöitä joka pöydälle, se riittäneen. 

Pipareita on leivottu ja syöty jo ensimmäinen satsi. Glögiä on uponnut pullo poikineen, eikä torttuähkyltäkään ole oikein voinut välttyä.  Olohuoneen sohvalle on kokoontunut sekalainen seurakunta rakkaita, joiden seurassa tunnet elämän olevan todella merkityksellistä<3

Joululahjoistakin puolet on jo hankittu ja loputkin lahjat jo mietitty. Läheiset jouluksi meille kutsuttu ja kameran akut taas ladattu. Näillä eväillä jatketaan joulun odotusta.

Ihanaa viikkoa ja lempeitä päivä <3

10 kommenttia

 1. Ihanan tunnelmallista teillä 🧡 mukavaa ja rauhallista joulun odotusta kaikille sinne ja mä tulen syömään ne joulutortut teiltä 😁

  VastaaPoista
 2. Kivaa joulun odotusta :) Minulla on piparien leivontatalkoot vielä edessä mutta odotan jo sitä pääsen kaulimaan taikinaa. Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulunodotusta koko teidän perheelle <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat ja niin mukavan kuuloista joulun odottelua! Leppoisaa viikon jatkoa♥

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnelmallisia kuvia sinulla täällä blogissa. Meillä on myös leivottu piparit, ja leivon jotain vielä lisää, että saa kaikkea herkkua sitten jouluna syödä ja oikein lomailla täydestä sydämestä.

  VastaaPoista
 6. Kaunista joulun odotusta. Meillä on vasta hieman joulukukkia, mutta mies on maalla hakemassa kuusta joka nostetaan sisälle sunnuntaina. Koristeina tulee tosin olemaan vain latvatähti ja valosarja kuten jo parina vuonna.

  VastaaPoista
 7. Suloisia kuvia!
  Ihanaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 8. Ihanan tunnnelmalliset kuvat. Mukavaa joulun odotusta! <3

  VastaaPoista
 9. Mulla on myös lahjat hankittuna, jouluruoat hoidan sitten vasta ensi viikonloppuna, mutta sitä ennen on edessä todella työntäyteinen viikko jonka jälkeen alkaakin viikon loma.

  Ihanaa joulun odotusta. <3

  VastaaPoista
 10. Aivan ihanat vinkit ja kuvat. 💖Neuleet, villasukat, kirjat ja tuoksut omia lempparilahjoja myöskin.

  Mitä ihaninta joulua teidän perheelle rakas ystäväin. 💖😘💖

  VastaaPoista