Viikonloppuja


Ja tunnelmallisia syysiltoja.
Onpahan taas ollut viikonloppu, mukava sellainen, täynnä hyviä tyyppejä ja siinä sivussa tuli vuosi lisää mittariinkin, siksi tuo leveä hymy;)

Huomaan että minusta on tullut vähän tällainen iltakirjoittelija, päivät tuntuvat menevän niin vauhdilla, että vaikka kuinka olisi suunnitellut kuvata tai kirjoittaa päivän aikana, huomaan, että kaikki tämä jää kuitenkin illan rauhallisimpiin hetkiin, siis silloin kun ei olla jäähallilla. Ja siellä ollaan paljon!

Mutta ollaan me tehty muutakin, ne ketkä seuraavat mun instaa huomasikin, että kävimme eilen Espoo Visual Festivaaleilla, joka oli aika upea kokemus. Oli huikeata katsoa kuinka läheinen puisto ja sen pimeät polut oli valaistu uskomattoman hienoilla valoteoksilla, joita jäätiin katselemaan varmasti parin tunnin ajaksi. Tapahtuma oli vetänyt puistoon paljon perheitä pienten taskulamppujen kera. Mutta laitan teille kuvia siitä toiseen postaukseen, samoin kuin noista ihanista meikeistä, joita sain lahjaksi, näissä on ihan paras pigmentti, oikeasti en malta odottaa, että pääsen kertomaan tarkemmin.

Mutta nyt ois tas mentävä, suihkuun ja nukkumaan, koska aamulla on töitä. Palataan huomenna tai tiistaina. Ihanaa iltaa murut <3

6 kommenttia

 1. Ihania kuvia ❤️ Minullakin bloggaaminen jää aina iltaan, silloin on rauhallista puuhastella omia juttuja.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhänn se on, että sieltä illasta löytyy monesti se pieni oma hetki <3
   Kiitos Outi ja ihanaa viikkoa sinulle myös <3

   Poista
 2. Tunnelmallisia kuvia.
  Mukavaa syysviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Nää sun kuvat on niin tunnelmallisia ♥ Ihanaa viikon alkua!

  VastaaPoista