Yhteiset hetket












Vitsi että heräsinkin tänä aamuna ajoissa ja niin täynnä energiaa. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet jälleen aika kiireisiä, mutta samalla mielenkiintoisia, innostavia, arkisia, juhlavia ja täynnä hyviä kohtaamisia. Sellaisia, joista kaiken keskellä päällimmäisenä fiiliksenä on jäänyt onnellisuuden tunne.

Olen saanut ujutettua liikunnan tämän kaiken hullunmyllyn keskelle ja voin kertoa, että jaksaminen on ihan uudella tasolla.
En tiedä teistä, mutta itselleni varsinkin ryhmäliikuntatunnit ovat tuoneet kaivattua tsemppiä treenaamisen suhteen, joka eittämättä näkyy arjessa jaksamisessa.
Tällekin päivälle riittää puuhaa; ensin koulu, sitten uusi treenitunti, joka on tanssipainotteinen ja sitten vielä pari koulu- ja työtehtävää, sekä pojan treenit ja mä olen ihan fiiliksissä.


Kamerakin on alkanut eksyä viime päivinä käsiini useammin kuin koko alkuvuonna yhteensä. Auton keula on osoittanut useasti kohti merenrantareittiä ja postilaatikosta tupsahtavat meikkilähetykset saavat sydämen pomppimaan riemusta.
Tuo essencen vadelmapunainen lakka on yksi kauneimmista ikinä ja se tuoksuu päärynälle<3
Luomiväri- ja poskipunapaletista tuskin tarvitsee enempää mainita mitä kuvat kertovat, ne ovat kauniita joka tavalla. Nämä ovat jälleen kerran ajautuneet neidin kampauspöydälle, jonka ääressä me yhdessä niitä testailemme.
Mielestäni yhdessä koetut hetket ovat niitä parhaita. On rikkaus kokea ja jakaa asioita toisen kanssa. Ovat ne sitten tuntemattomien kanssa ryhmäliikunnassa, perheen kanssa arjessa, tai vaikka ystävien kanssa syömässä-kuitenkin se, että saat kokea ja jakaa jotain pientä tai suurta jonkin toisen kanssa, on ainakin itselleni ajatus onnellisuudesta.
Vaikka mielläni olisin jatkanut aihetta pidempäänkin, ei tämä aamu enää anna minulle aikaa siihen, vaan nyt on jo juostava dösäpysäkille ja kouluun.

Mutta sellaisia mietteitä tähän aamuun, voikaa hyvin <3







20 kommenttia

 1. Ai että, mä niin yhdyn tuohon, että kuntoilu ja liikkuminen tuo lisää energiaa. Ilman sitä olisin varmaan vain märkä rätti. Punttiksella saan sekä henkistä että fyysistä voimaa ja hurjasti iloa :)
  Ps. Upeat nuo Essencen meikit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi niin samt fiilikset punttis mukaanlukien<3 Mun kroppa alkaa kapinoida vastaan heti, jos syystä tai toisesta tulee vaikka viikon treenitauko- tiedä sitten johtuuko jo iästä ;D

   Samaa mieltätästäkin, noi meikit <3
   Ihanaa viikkoa Tuula!

   Poista
 2. Se on juuri näin - yhdessä olemme enemmän ♥
  Ihania kuvia, iloa loppuviikkoosi ♥

  VastaaPoista
 3. Elämän riemusi välittyy kuvistasi ja hymystäsi tänne asti!! <3
  Energia on niin hyvästä ja antaa voimaa arkeen. Liikunta on kivaa kavereiden kanssa ja nuo meikit ja kukat valloittavan ihania!
  Aurinkoisia maaliskuun hetkiä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihana kuulla Susanna<3 Jotenkin nyt on sellainen energinen ja hyvä fiilis, ihanaa että se välittyy.
   Kiitos ja oikein aurinkoista maaliskuuta sinulle myös<3

   Poista
 4. Me ollaan viime päivät oltu ihan vaan kotosalla parantelemassa neidin flunssaa, joten voit vaan kuvitella kuinka odotan, että päästään huomenna taas liikkeelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pientä flunssapotilasta, toivottavasti hän on jo parempaan päin. Ja uskon kyllä, että varmasti odotat innolla jo pois pääsyä neljän seinän sisältä <3

   Poista
 5. Niin totta. Mietipä vaikka meidän viime viikon pikaista kohtaamista juna-asemalla. Muutama minuutti, halaus ja hymyt, jotka tulivat sydämestä, pieni hetki, mutta minulle tuli siitä tosi hyvä mieli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä juuri!! Tiedätkö mulle tuli kanssa niin mahdottoman ihana olo siitä <3 Joskus se pienikin hetki riittää ja nimenomaan ne sydämestä tulevat hymyt, olet ihana <3

   Poista
 6. Hyvää päivää taas miten upeat kuvat. <3

  Vihaan ryhmäliikuntaa, jos joskus oon liikkunut, niin yksin. ;) Oon outo.

  Haleja ja perjantaihin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinä ihanuus <3
   Hih, sä oot kyllä paras, mutta hei ei ryhmäliikunnat ole kaikkien juttu ja jokainen liikkuu oman mielen mukaan. Itse en alkuun niistä kovin innostunut, varsinkin kun menin yksin, mutta nyt en välitä olenko yksin vai kaverin kanssa, nautin niistä niin paljon.

   Perjantaihin <3

   Poista
 7. Kyllä ryhmäliikuntatunnit rulaa! Vaikkei aina jaksaisi lähteä, niin tunnin loputtua on niin itseensätyytyväinen olo että!
  Ihanaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin! siis vaikka ei jaksaisiensi alkuun lähteä, niin tunnin jälkeen on niin voittaja fiilis, että on varaamassa jo seuraavaa tuntia :)

   Energistä loppuviikkoa sinulle Mamma<3

   Poista
 8. Niin kauniita kuvia! Yhdessä koetut hetket! <3 Tänään minä pyyhin salaa liikutuksen- ja onnenkyyneleitä, kun tanssimme yhdessä hoitolasten kanssa. Oli ihana yhteinen hetki. Minun pitäisi saada lisättyä liikuntaa viikkoihini, mutta tuntuu että kaikki muut menot menevät etusijalle. Ensi viikolla olen itsekäs ja skippaan vanhempainillan ja suunnittelukokouksen ja menen joogaan.

  VastaaPoista
 9. Mä en ehkä kestä näitä sun kuvia. Niin ihania! <3
  Kiitos näistä visuaalisenherkun hetkistä.

  Joo, liikunta on pop :)

  VastaaPoista
 10. Liikunnalla on suuri merkitys energiatasoihin vaikka tuntuisi että mitä enemmän tekee, sitä väsyneempi on. Itsekkin jos vain pysähtyy niin tulen kipeämmäksi.

  Ryhmäliikunta olisi todella kiva mutta pienen paikkakunnan kirouksiin kuuluu ettei niissä ole mitään. Liikuskellaan siis yksin

  VastaaPoista
 11. Tästä välittyy energiaa ruudun tällekin puolelle.
  Hienoa, että olet löytänyt miellyttäviä tapoja energian tankkaukseen, sillä sinun päivä/viikko-aikataulusi kuulostaa hengästyttävältä.
  Minullekin kanssaihmiset antavat virtaa <3 Liikkua voisin enemmänkin.
  Hyvää loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia ja kiva kuulla, että fiilikset on kohdillaan:) Harmillisesti oma latinotanssiope ei saa vetää kuin kerran kuussa meillä tuntia ja kaksi seuraavaa kertaa taitaa mennä vielä niin, etten edes pääse sinne:( Mutta kyllä se tästä ja kohti kevättä! Tilaukseni lähti äsken, joten nyt jännittää ja odotan into piukeena:)

  VastaaPoista
 13. Liikunta tuo todella lisää virtaa arkeen. Itse olen pitänyt tärkeänä kiireisessäkin arjessa pitää liikunnan mukana, jos ei muuten niin työmatkaliikuntana juosten tai pyöräillen.

  VastaaPoista