Vegekosmea ja pakkolepoa







Niinhän siinä sitten kävi, että mun kalenteri tyhjeni viikon osalta kaikesta sovitusta ja suunnitellusta, kertaheitolla. Vaikka työtahti onkin ollut vilkas viime ajat, en huomannut, että kroppa alkaisi olla niin kovilla kuin se ilmeisesti sitten oli, vaikka jokunen teistä minua varoittelikin jo, joten keskiviikko aamuna mun yläselkä sanoi työsopimuksensa irti tältä erää ja vaan kiukuttelee mulle ja minä samalla kaikille muille-koska sattuu todella.

Heräsin siis selkäkipuun, mutta ajattelin että kyllähän se siitä itsestään ohi menee, kun vain lähtee liikkeelle. Ei muuten mennyt, vaan päinvastoin!
Kipu rupesi pahenemaan sitä mukaan kuin päivä eteni ja puolen päivän aikaan oli pakko luovuttaa ja soittaa miehelle ja kertoa, että vaimosi muistuttaa (kävelyn perusteella siis) Notre Damen kellonsoittajaa, joten pääsisitkö millään töistä ja tulisit hakemaan mut himasta ja kippaisit mut vaikka lennossa lääkärin vastaanotolle?

Pääsihän hän kuskaamaan minut, eikä sentään kurvissa ulos viskannut vaan ihan saatteli käskynkkää lääkärin vastaanotolle. Lääkäri oli oikein mukava ja pari kipupiikkiä ja viikon pakkolepolappua myöhemmin pääsin kotiin lepäämään pikku pöhnässä, jonka ne lääkkeet minussa aiheuttivat.

Toissailta, eilinen ja vielä tämäkin päivä menikin sitten sohvalla nukkuessa, koska oma sänky on liian pehmeä nukkua juuri nyt. Oikeasti istuminen ja pieni kävely tuntuu kaikista parhaalta vaihtoehdolta.
Edit: tänään tilanne paheni ja minut vietiin lekuriin uusinta käynnille, koska putosin lattialle enkä päässyt enää ylös.

Minua ehkä tässä kiukuttaa eniten se, että en ole huomannut sitä, kuinka tilanne on voinut mennä tähän pisteeseen. Vaikka kävelenkin paljon, on muu kropan huolto jäänyt viime aikoina heikommille kantimille ja sen sai huomata kantapään kautta.
Niinkin yksinkertainen asia kuin 15 minuutin päivittäinen venyttely auttaisi asiaan huomattavasti.
Tämä olikin hyvä muistutus itselle ja heti kun selkä sen sallii, täällä alkaa kuntokuuri!







Mutta ei nyt valiteta koko ajan selästä vaan etsitään asian valoisat puolet.
Nyt kun on otettava iisisti, voi yhtä hyvin kertoa teille ihanista kosmeuutuuksista ja tuotteista, joita mulla on ollut testissä jonkin aikaa, mutta en ole niistä vielä ehtinyt teille kirjoittaa.

Tänään vuoroon pääsee Kickseissä myyntiin tulleet ja ihan muutama kuukausi sitten lanseeratut Skin Treat ihonhoitotuotteet.

Skin Treat on luonnollisesti hellävarainen mutta tehokas tuotesarja vartalon iholle. Kaikki sarjan tuotteet sopivat vegaaneille ja niiden tärkeimmät vaikuttavat aineosat ovat peräisin luomutiloilta.
Skin Treat koostuu kahdesta eri tuotesarjasta: Weightless Care (valkoinen)- heleyttävä ja kosteuttava linja ja Intense Moisture (harmaa) joka on täyteläinen ja hoitavampi linja.
 

Tämä on sellainen sarja, jonka ulkoasu ihastutti minua ihan välittömästi, kun sen näin ensimmäistä kertaa. Ulkoasu on mielestäni persoonallinen ja tyylikäs juurikin noiden yksityiskohtien vuoksi,  jotka ovat purkkien etupuolella olevat tuotetiedot, joista näkee esim. PH arvon, kuinka kosteuttava tai luonnollinen tuote on jne.



♥️ Tämän hetken suosikkini tai ainankin eniten käytetty tuote näistä on, Instant Glow kuivaöljy, joka imeytyy ihoon hetkessä, on suloisen tuoksuinen ja kosteuttaa just sopivasti. Hinta 9,90€

♥️ Clear & Pure Enzyme peeling on syväpuhistava tuote, joka ei tämäkään rahapussia pahasti rasita 11,90€
Suloinen hieman vaaleanpunainen ja geelimäinen tuote, jota voi käyttää niin kasvoille kuin vartalolle. Minä tosin käytä pelkästään kasvoille, vartalolle on ihan omat tuotteensa sitten.
Tykkään, että tämä toimii minun kasvoilleni hyvin, sopivan kokoiset rakeet, kuorivat ihon just niin kuin haluan. Jää ehdottomasti vakikäyttöön.

♥️ No niin sitten siihen vartalokuorintaan.  Healthy Radiance Warming Body Scrub on nimensä mukaisesti lämmittävä naamio ja syväkuorinta, jota suositellaan käytettävän 1-2 krt/viikossa.
Hiero iholle kevyesti ja anna vaikuttaa maksimissaan 2 minuuttia. Sisältää mm. hiiltä, josta tuotteen musta väri tulee.

♥️ Melting Sugar Body Scrub on luomusokerista valmistettu kuorinta koko kropalle.
Tämä on minun suosikki vartalokuorinnasta. 12.90€

♥️ Vartalovoiteiden ystäville on tarjolla Instant Hydration Body Lotion, joka sisältää avokadoöljyä sekä chiaöljyä, kevyt voide ja imeytyy iholle nopeasti. 8,90€

♥️ Restore & Protect Body Lotion on puolestaan paksumpi voide, jota itse ajattelin käyttää talvella ja just sellaisena täsmähoitona kuiville kohdille. Tämä myös imeytyy suht nopeasti iholle, vaikka onkin täyteläisempi voide. Hinta 8,90€

♥️ Viimeisenä vaan ei vähäisempänä siirrytään dödöjen pariin.
Minä olen käyttänyt jo pitkään Tallinnasta tuotuja dödöjä niiden loistavan pitävyyden vuoksi. Nyt testasin Invisible 24H Effect Antiperspirantia, joka on alkoholiton antiperspirantti, jonka luvataan tosiaan pitävän kainalot kuivina sen 24h.  No tuosta vuorokauden mittaisesta pitävyydestä en osaa sanoa, kun tulee kuitenkin käytyä pesulla huomattavasti aiemmin, mutta sen verran huomasin, että kyllä se ainakin työpäivän pitää kainalot kuivina. Täytyy vielä testata kuinka kestää treenin. Niin ja hinta 5,90€
*Tuotteet saatu testiin blogiin


Joko olette tutustuneet näihin tuotteisiin ja mikä kuulosti teidän mielestä kokeilemisen arvoiselta?


32 kommenttia

  1. Tsemppiä! Täällä toinen selkäkipuinen!

    VastaaPoista
  2. Voi sua raukkaa siellä! Selkäkipu on niin viheliäinen, kun sen iskiessä kaikki toiminnot lähes lamaantuvat. Miten sitä havahtuukin siinä vaiheessa venyttelemään ja kuntoilemaan, kun jotain sattuu. Sitten kun paikat ovat kunnossa, niin ne taas unohtuvat. Niin monesti olen ollut siinä pisteessä!
    Mulla on käsienhoitotuotteita tästä samasta sarjasta ja olen tykännyt niistä kovasti - mun mielestä niissä on erinomainen hinta-laatusuhde. Ja ihanat pakkaukset!
    Lepoa, rentoutumista ja nauti nyt siitä kun et voi etkä saa tehdä mitään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tooi on niin totta, että kaikki toiminnot lamaantuvat selkäkivuissa. En ole vielä tätä ennen ikinä joutunut makaamaan lääkärin lattialla, hänen tutkiessaan minua :(
      Tosi kurja kuulla, että myös sinulla on ollut tätä vaivaa, taitaa olla todella yleistä kaiken kaikkiaan. No tämä taas herätti huolehtimaan itsestään toisella tavalla.

      Ihana kuulla, että myös sinä tykkäät tästä sarjasta. Minun mielestä myäs näiden hint-laatusuhde on enemmän kuin kohdalllaan, ja nuo pakkaukset <3

      Oikein upeaa viikkoa Maarit <3

      Poista
  3. Voi ei. Selkävaivat ovat tosi ikäviä. :-( Toivottavasti vointisi paranee pian! <3

    VastaaPoista
  4. Voi apua tuota sinun selkää. Kyllä vaan oikein puolestasi säikähdin kun näin sinusta tänään kuvan facessa. Nyt otat ihan rauhassa ja lepäät. Täällä lepäillään myös, minulla on poskiontelon- ja keuhkoputkentulehdukset yhdessä ja yksissä tuumin kiusana. Lääkkeitä sain tänään ja vähän on jo parempi olo, kiitos kortisoonin.
    Haleja ystis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä ihana Outi, kiitos ihanuus<3
      Voi kurja tuota sinun flunsaasi, nyt myös sinne paljon paranemisia ja sinä myös lepäät ja otat rennosti <3 Tiedän, että sinäkin olet niin tunnollinen ja kova tekemään töitä, muista nyt levätä ja hoitaa itsesi kuntoon <3

      Poista
  5. Voi ei, tsemppiä! Noi on niin kauheita juttuja, mutta herättelee kyllä hyvin huomaamaan, koska on aika ottaa iisimmin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta Mia, nyt vaan oikeesti täytyy keskittyä enemmän omaan hyvinvointiin <3
      Ihanaa viikkoa <3

      Poista
  6. Toipumista sinne selkäkipuiluun!
    Ihan uusia tuotteita taas minulle, mutta tyylikäs ulkoasu kyllä. Tuo bodylotion voisi olla mieleeni.
    Leppoisaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos täällä yritetään hissukseen toipua:)
      Tuo bodylotion on muuten ihana, itse tykkään tuosta kevyemmästä versiosta <3
      Pirteää viikkoa <3

      Poista
  7. Lepo ja itsensä hoitaminen ovat kyllä niin tärkeitä. Itsekin täällä juuri taistelen ajanpuutteen kanssa ja mietin, mitä oikein pitäisi tehdä, että saisi edes perusasiat hoidettua (kuten vaikka lyhyet venyttelyt päivässä), kun ei muka millään ehdi.
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä, mutta tuntuu jäävän aina välillä turhan vähälle huomiolle. Tuo sama ongelma näköjään siellä ja täällä, ettei muka ole aikaa, mutta siis se 15min pitäisi kyllä pystyä repimään jostain välistä, oikeasti :)

      Poista
  8. Pikaista paranemista sinulle. Selkäkipu on kurja vaiva.
    SKIN TREAT tuotteiden pakkaukset ovat hillityn kauniit. Aivan outo sarja minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Kirsti <3 Kyllähän se on ikävä vaiva, mutta nyt on varattu fyssari ja PT ja laitetaan selkä kuntoon :)

      Tätä saa Kickseistä, ihan vasta lanseerattu, joten ei ihme jos ei ole vielä vastaan tullut. Hinta-laatusuhde todella kohdillaan.

      Ihanaa ja pirteää viikkoa Kirsti<3

      Poista
  9. Oi voi, toivottavasti selkä on pian kunnossa! Voin vain kuvitella mitä tuskaa olet kokenut. Skin Treatin purkkeja olenkin käynyt kaupassa hypistelemässä, mutta en ole niihin tarkemmin tutustunut. Ehkä ensi kerralla nappaan ostoskoriin pari tuotetta mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kieltämättä aikamoinen herätys itselle, että mitä jos taas alkaisin käydä vaikka jumpassa;)
      Kiva kuulla, että olet jo nämä tuotteet bongannut!

      Poista
  10. Ikävältä kuulostaa sinun selkävaivasi :( Paranemisia sinulle <3
    Kosmetiikka kuulostaa houkuttelevalta, pakkaukset näyttävät kauniilta. minua rupesi kovasti kiinnostamaan, Healthy Radiance Warming Body Scrub sekä Restore & Protect Body Lotion. Täytyykin käydä ostoksilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo on se ollut sellainen, jalat alta vievä-tapaus, mutta eiköhän se ajan kanssa ohi mene, toivottavasti :)

      Nyt ei muuta kuin Kickseihin tsekkaamaan nämä ihanuudet, on muuten todella kauniita myös pukin pakettiin :)

      Poista
  11. Paranemista! Itselläkin välillä todella kipeä selkä. Tuo kosmetiikkamerkki mulle ihan uusi.Kiitos esittelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kristiina. Voi kuinka ikävä kuulla, että sinäkin kärsit samasta vaivasta. Selkäkipu on niin kokonaisvaltaista.

      Testaappa ihmeessä tuota Skin Treat sarjaa, on muuten ihastuttava:)

      Poista
  12. Tsemppiä paranemiseen :) Selän vihoittelu on sitä pahinta mitä itsekin tiedän. Olen kanssa kärsinyt näistä selkäkivuista matkan varrella. Juuri niin kuin kirjoittelit niin liikunta ja perusvenyttelyt ovat tärkeitä juttuja selän kannalta.

    Mielenkiintoinen täm postauksen kosmeuutuus. Luonnonosmetiikassa puhkatelee koko ajan mielenkiintoisia uutuuksia markkinoille. Täytyypä tsekata tämä merkki jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kanssasi ehdottomasti samaa mieltä, että selän vioittelu on pahinta mitä tiedän.
      Ikävä, että sinullakin on ollut tuo sama vaiva. Toivottavasti ei enää kiusaa sinua.

      Olen huomannut ilokseni saman asian, että luonnonkosmetiikassa tuntuu putkahtelevan tasaiseen tahtiin uutuuskia esille. Itse olen ihan innoissani tästä sarjasta, joten voin suositella kokeilemaan<3

      Poista
  13. Voi kurjuus miten pahalta selkävaivaisi kuulostaa. Toivon pikaista paranemista sinne❤️

    Mulle tuo Skin treat on ihan uusi tuttavuus, mutta pakkaukset näyttää upeilta ja hinnatkin vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Näitä saatan kokeilla👌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 Eiköhän se ajan kanssa lähde paranemaan. Nyt on varattu fyssari ja PT:n ohjaus.

      Tuo Skin Treat on kyllä ihastuttava sarja kaikin puolin ja tuo hinta on mielestäni varsin kohtuullinen näin hyville tuotteille. Nämä ovat myös kauniita sujauttaa lahjaksikin.

      Kaunista viikkoa Hanna <3

      Poista
  14. Tsemppiä tosiaan selän kanssa! ja lepoa, sitä ehdottomasti :)

    Tämä sarja onkin minulle ihan uusi tuttavuus! täytyykin tutkia enemmän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna, täällä on todellakin levätty, nyt tuntuu että ihan liian kanssa jo :)
      Tutustu ihmessä tähän sarjaan, toivottavasti löydät sieltä omat suosikkisi <3

      Poista
  15. Kivanoloisia tuotteita! Tämä sarja olikin ihan uusi tuttavuus:) Toivottavasti selkäsi paranee pian, otahan rauhallisesti♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuullä että pidät. Minustakin on kiva välillä tutustua uusiin sarjoihin, sieltä kun tuppaa löytytmään oikeita helmiä välillä <3
      Kiitos Päde, täällä sitä selkää parannellaan edelleen.
      Ihanaa viikkoa <3

      Poista