Syysvaatteissa













Kävin alkuviikosta tutustumassa Heidi Klumin Lidlille suunnittelemiin syysvaatteisiin, jotka tulevat kauppoihin myyntiin ensi maanantaina, eli 1.10!.
Olen aikaisemmin ostanut Esmara by Heidi Klumin mallistosta mm paljettimekon, joka on ollut materiaalilta sekä istuvuudelta loistava, joten mielenkiinnolla odotin myös näitä syksyn uutuuksia.

Tämän kertaisesta väripaletista löytyi mustaa, nudea, luumua ja pinkkiä sekä oranssia.
Omat valintani olivat mustaa, luumunvärisiä kenkiä lukuun ottamatta.  Olin etsinyt jo tovin uusia mustia housuja itselleni, joten tämä mallisto tuli juuri oikeaan aikaan. Myyntiin tulee myös upeat mustavalkoiset housut, jotka aion käydä ehdottomasti ostamassa.

*Housujen materiaali on napakka, mutta samalla joustava, ja ne istuvatkin päälle kauniisti. Itse käärin hieman lahkeita rullalle, koska tykkään käyttää housuja niin, ja olen auttamattomasti lyhyt kaikkiin housuihin:) 12,99€
*Musta neuletakki on puuvillaa 70% ja 30% akryyliä. Sellainen pepun yli menevä johon on kiva kääriytyä. Tykkään myös tämän istuvuudesta.19.99€
*Trenssi puolestaan on ihanan napakkaa materiaalia ja pitää tuulen loitolla. Ja pituus tuntuu minullekin oikein passelilta, tulee taatusti olemaan paljon käytössä. 29.99€
*Mokkanilkkurit ovat keinonahkaa ja nilkoissa on joustavat kuminauha kaistaleet, joten sujahtaa jalkaan erittäin helposti. Korkoa löytyy aika reippaasti, mutta silti hyvät kävellä. Ihastuin niin näihin luumunvärisiin nilkkureihin! 29.99€

Käykää ihmeessä maanantaina tsekkaamassa mallisto, sieltä löytyy paljon muutakin kuin nämä!

Miten on, oletteko te ostaneet vaatteita Lidlistä, ja Heidi Klumin mallistosta ja miltä tämä mallisto vaikutti?

* Saatu

28 kommenttia

  1. WAU! Upealta näyttää, pitääpi käydä kurkkaas liikkeessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on kyllä kivoja, käy ihmeessä katsastamassa paikan päällä!

      Poista
  2. Ihania kuvia ja jälleekerran pitää todeta et WAU Lidl! 🙏🏼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida <3 Ja todella wau Lidl ja Heidi Klum:D

      Poista
  3. Mulla on aika paljon Lidlin vaatteita sekä perusvaatteita että Heidi Klumin mallistoista. En varta vasten lähden niitä hakemaan, mutta jos kauppareissulla sattuu löytymään jotain kivaa, niin varmasti ostan. Laatu on mun makuun ihan riittävä ja vaatteet muutenkin melko tavallisia, etteivät ole siis liian eriskummallisia;) Tuo trenssi olisi kiva, joten toivotaan, että niitä on vielä jäljellä sitten, kun pääsen apajille;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis just hyvää perusvaatetta, tosin sieltä aikeisemmasta mallistosta löytyi ihan todella makeita juhlatamineitakin. Edullisia ja hyviä käyttövaatteita. Osta ihmeessä tuo trenssi, jos osuu vielä kohdille.

      Poista
  4. Ostanut paljonkin. Asusi on ihan täydellinen, aivan ihana ja kuvat myös. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä löytyy kyllä tosi paljon kivoja juttuja. Kiitos Tiia <3 täytyy vielä tosiaan käydä ostamassa ne yhdet housut<3

      Poista
  5. Tosi kiva asukokonaisuus ja nuo nilkkurit varsinkin herätti huomion! Aika ihanat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia :) Tällä kertaa ika tummanpuhuvaa, mutta tykkään kovasti:) Noi nilkkurit ja niiden väri on niin upea syksyinen.

      Poista
  6. Ihanat asut ja mä haluun noi samat nilkkurit, kaunis syksyinen sävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu ja nyt äkkia hakemaan, menee varmaan aika nopsaan!

      Poista
  7. Kaunis asukokonaisuus. Minua kiinnostaa ehdottomasti nuo housut ja trenssi, täytyykin käydä ostoksilla 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo housut ja trenssi ovat vaan niin makeet. Tykkään ja noi housut on jo ollut muutamaan ootteseen päällä, kivat, napakat ja tyylikkäät.

      Poista
  8. Lidlin trikoovaatteet on ihania, niistä siis minä tykkään. Olen ostanut pari mekkoa, housut ja paidan Lidlistä ja ovat kovasti käytössä koko ajan.
    Näytät ihanalta kuvissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis Lidlistä löytyy kyllä ihania juttuja. Sulla onkin niin kauniita vaatteita <3 Mun sisko on kanssa kehunut niitä trikoovatteita, täytyy muuten tsekata nekin ensi kerralla:)

      Ihanaa viikkoa Outi <3

      Poista
  9. Lidlistä en ole vaatteita tainnut ostaa muuta kuin urheilutrikoot - ne on muuten erinomaiset, mutta niissä ollut teksti oli jo pakkauksessa ollessaan irronnut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kun tylsä hommatuo tekstin irtoaminen, mutta toisaalta jos ne on muuten hyvät niin...

      Poista
  10. Kivoja ovat ja sopivat sinulle:) Olen vuosi sitten ostanut laukun, kengät ja leopardimekon Esmara mallistosta. Hihat kyllä piti poistaa mekosta, sillä se ei vain istunut muuten. Tyttäret ostivat myös trenssit, joten ollaan kyllä tykätty:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon M<3 Muistankin sen sinun leopardimekon, sulla oli se päällä jokin aika sitten, aivan ihana <3 Noi trenssit ovat kyllä nätit ja oikeesti ne kaikki värit ovat varsin toimivia!

      Poista
  11. Kyllä sitä ollaan niin tyylikkäinä <3

    VastaaPoista
  12. Hitsi, kiva kun on syksy ja saa p u k e u t u a :)
    Kivat kuvat kaikkinensa - mutta etenkin nuo pyöräilykuvat ovat hauskat.

    VastaaPoista
  13. Aivan upeat kengät!!! Ihastuin todella. Harmillisesti ei ole aikaa pyörähtää, ellei työmatkalla ole Lidliä lähellä. -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
  14. Kivat asukokonaisuudet ja hyvät kuvat! Itse jätin tällä kertaa tämän malliston väliin. Jään odottamaan heidän kashmirmallistoa :)

    VastaaPoista
  15. Kivoja syysvaatteita! Kävin maanantaina puolelta päivin Lidlissä. Noissa suorissa housuissa ei ollut enää kokoja jäljellä. Ostin muuten keväällä Marks&Spenceriltä beigen trenssin. Ja nyt kun katselin Lidlin trenssejä, niin eipä hävinneet M&S:n trenssille - sen hinta oli 79:90. Hieno on musta trenssisi. Kävin myös toisessa Lidlissä noita suoria housuja katsomassa, mutta sielläkään ei ollut enää kokoani jäljellä. Niinpa ostin parit jegginsit.
    Ensi kerralla yritän mennä heti aamulla, jos ja kun tulee näitä Heidi Klum -päiviä.
    Hyvät valinnat teit! Mukavaa viikkoa!


    VastaaPoista