Tyttöjen reissulla








Heissan murut ja terveiset taas Tallinnasta!
Viime viikot on ollut taas yhtä haipakkaa, kyllähän te tiedätte, joten lähdettiin käymään ystävien kanssa pikaisesti Tallinnassa.
Tämä reissu ja irtiotto arjesta tuli tarpeeseen. Töissä on tällä hetkellä ”tilanne päällä” ja kaikki enemmän ja vähemmän stressaantuneita.
Tästä tuli ihanan rentouttava reissu, syötiin hyvin, naurettiin ja tanssittiin koko yö -varpaat rakkuloille asti. Seuraavana aamuna herättiin ajoissa aamupalalle ja lähdettiin hieman shoppailemaan. Löysin ihanat valkoiset ruutuhousut sekä bleiserin josta pistän teille kuvia sitten myöhemmin. Jos budjetti olisi ollut rajaton, olisin uusinut koko vaatekaapin, voi että mitä ihanuuksia muutamassa vaatekaupassa oikein olikaan <3

Tiesittekö että Tallinnassa Viru keskuksen kolmannessa kerroksessa on ihana Kirjakauppa. Sieltä löytyy myös hieman sisustusesineitä ja mm nuo mukit! Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan!
Ihastuin suunnattomasti tuohon I`m a mum… mukiin, joka oli valitettavasti myyty loppuun, ainoastaan näytekappale oli jäljellä, olisin nimittäin ehdottomasti ostanut sen.
No löysin sitten tuon termosmukin, ja sopii kieltämättä tässä perheessä useammalle, vaikka jostain kumman syystä tuli ensimmäisenä eräs pieni neiti mieleen…

Sen pitemmittä puheitta reissu oli kiva ja vaikka ei voi väittää, että olo olisi levännyt, on se ainakin saanut ajatukset pois negatiivisista jutuista, ainakin hetkeksi.
Olen pahoillani, että olen ollut taas auttamattoman hidas kommenttien kanssa ja en ole juurikaan ehtinyt vierailla blogeissannekaan, mutta yritän saada asian korjattua pikaisesti <3

Matkalaukkukin makaa vielä purkamattomana olohuoneen lattialla ja nyt on taas aika palata töiden pariin. Onneksi tänään on kuitenkin iltavuoro 😊
Mukavaa sunnuntaita!





27 kommenttia

  1. Pienet irtiotot arjesta ovat tarpeellisia ja vaikka ne olisivatkin vauhdikkaita niin yleensä pääasia onkin että saa ajatukset muualle. En ole käynyt Tallinnassa pitkään aikaan - nyt alkoi tehdä mieli sinne taas! Mukavaa ja rentouttavaa sunnuntaita xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta. Ideahan on saada ne ajatukset mualle ja pitää hetki hauskaa. Meillä on töissä todella stressaava tilanne, ja nyt oli ihan täydellinen hetki lähteä tuulettumaan.

      Nyt vaan varaamaan Tallinnan matkaa, siellä alkaa olla jo kivan keväistä.

      Oikein mukavaa lauantai päivää!

      Poista
  2. Kiva, että oli hyvä reissu. Välillä irti otto tekee niin hyvää <3 Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli ihana reissu, kiitos. Ja irtiotto tekee hyvää, jaksaa taas kummasti.
      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  3. Tallinnassa tulee käytyä vähintään kerran vuodessa ihan juuri siitä syystä, että sinne on niin helppo mennä ja on ulkomailla. Saa putsattua ne omat ongelmat pois kintuista ja nauttia omasta olostaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinna on niin lähellä ja sinne on niin nopea mennä, että tälläiset pikku irtioto onnistuu lyhyelläkin varoitusajalla.
      Aivot narikkaan ja tuulettumaan:)

      Poista
  4. Niin ihana tuo muki ja voi ei Stephen Hawking, fanittanut teinistä lähtien. <3 Mahtavaa, että sait muuta ajateltavaa, kyllä tyttöseura piristää. Itse olen tullut vanhaksi ja risteilyillä menen mieluiten hyttiin kirjan kanssa makaamaan, kuin joraamaan, pitäisiköhän munkin yrittää elää vähän, hih.

    Me nähdään ensi viikolla ja siitä olen onnellinen. <3 Muiskuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi muki on aivan ihana ja mä niin haluun sen :) Kauniisti oli kirjakauppaan laitettu Stephen Hawkingin muistoksi nurkkaus <3

      Tällä porukalla jolla nyt olin liikenteeessä, niin ei vaan nukuta :D
      Käyn itsein välillä risteilyllä niin, että nautin hyvästä ruoasta ja rauhasta ja menen ajoissa nukkumaan ja sitten seuraavana päivänä kiertelen kaupunkia, syön hyvin ja estin uusia kahviloita, sekä tietysti shoppailen hieman. Sellainen on aivan ihana reissu myös <3

      Oli muuten ihana nähdä taas ja kohta uusiksi <3

      Poista
  5. Joo reissussa rähjääntyy, itse ainakaan harvoin palaan levänneenä, silti on aina kivaa. :D

    Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, no näiltä reissuilta ei kyllä ikinä palaa levänneenä, mutta ehtiihän sitä levätä sitten kotonakin :)

      Ihanaa viikonloppua <3

      Poista
  6. Yhdyn Tiia K:n mietteisiin: Tuo muki mun on saatava ja Stephen Hawking on vaan <3. Olisipa kiva päästä itsekin pitkästä aikaa tuulettumaan tyttöjen reissulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä kanssanne <3 Tyttöjen reissut on kivoja ja niitä pitäisi tehdä säännöllisesti ;)

      Poista
  7. Tulin just Tallinnasta😊Kevään tuntua oli ja aurinko paistoi, mä tosin olin ystäväni ja työkaverini kanssa päiväristeilyllä. Vaatteita en löytänyt mutta korviksia ostettiin monet😁Ihanaa sunnuntaita❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinnassa oli kiva ilma, hieman tuulinen, mutta silti keväisempi kuin meillä.
      Minä jäin haaveileman muutamista korvakoruista, ehkä ensi kerralla sitten.
      Päiväristeilytkin on kivoja, aamulla yli ja illalla takaisin, hyvin ehtii kierrellä kaupunkia, shoppilla ja syödä.

      Poista
  8. Irtiotot arjsesta ovat ihan luksusta! Niitä pitää harrastaa ja heittää välillä aivot ihan narikkaa. Tuo tanssiminen pikkutunneille on myös ihan suositeltavaa :) Hyvä sinä!
    Toivotaan, että saat tuon "MUM" mukin jostain muualta - aika osuva!
    Aurinkoista sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä rakastan tanssimista vaikka en mikään parkettien partaveisti olekaan :)
      Tää reisu oli juuri sellainen, aivot narikkaan ja nauti- reissu.

      MInä tosiaan tahdon tuon mukin ja tsin sen vaikka mistä :D

      Ihanaa viikonloppua Marjo <3

      Poista
  9. Irtiotto arjesta on välillä paikallaan. Sun reissu kuulostaa todella virkistävältä:)
    Kyllä alkaa itsekin olla jonkinlaisen vaihtelun tarpeessa, mutta ehkä sitten pääsiäisen aikoihin, jos hyvin käy.
    Ihanaa sunnuntaita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irtiotto, lyhytkin sellainen tekee hyvää. Ja reissu oli virkistävä ja samalla hieman myös väsyttävä, aiankin seuraavana aamuna ;)

      Toivottavasti saat pientä kaipaamaasi vaihtelua piakkoin <3
      Ihanaa lauantaita Sari <3

      Poista
  10. Irtiotto tekee hyvää. Ihanat kuvat ja tuo I,m a mum-muki etenkin. Äitiys kun taitaa olla ainoa oma super-juttuni.
    Tee sitä, mikä tuntuu parhaimmalta. Kaikilla meillä on tekemättömiä juttuja jossain jemmassa. Turha sellaisia on surra. Surutonta sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, irtiotto tekee hyvää ja samat sanat, äitiys taitaa olla myös se minun ainut super-juttu, mutta mitäpä sitä muuta tarvitseekaan <3

      Kiitos ihana Kirsti <3

      Poista
  11. Minäkin olisin ostanut tuon Mum mukin. Ystävien kanssa vietetty aika piristää aina, vaikka sen jälkeen vähän väsyttäisikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo muki on ihana ja siellä oli kyllä paljon erinlaisia kauniita astioita ym sisustutavaraa.
      Ystävien kanssa vietetty aika on aina hyvästä.

      Poista
  12. Se kirjakauppa on kiva. En ole tosin aikoihin käynyt. Onkohan siellä vielä kahvila, ainakin aiemmin siellä oli hyvät salaatit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kirjakauppa on tosiaan kiva, ja kyllä siellä oli vielä se kahvila. Tällä kertaa tosin ei ehditty jäädä kahvittelemaan, mutta kiva tietää että sieltä löytyy sellainenkin, ensi kertaa ajatellen :)

      Poista
  13. Tallinna on kyllä niin ihana paikka. :) Ja mukavan lähellä just tollasen lyhyen irtioton tekemiseen. Bongasin itsekin viime käynnillä ton kirjakaupan, mutta oot kyllä löytäny kivan mukin sieltä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallinna on ihana, juuri niin kuin sanoit, mukavan lähellä lyhyeen irtiottoon. Sitä kun aina välillä todellakin tarvitaan.
      Se kirjakauppa on ihana, ja kun sieltä löytyy vielä kaikkea muutakin kuin kirjoja :)

      Poista
  14. Nainen, äiti tarvitsee välillä irtiottoa. Vaikka reissu vähän väsyttäisikin. On se tarpeen.Sinä jaksat vielä bilettääkin. Se on vain plussaa.

    VastaaPoista