Mun meikkipussilla




Heissan. Toivottavasti teillä on ollut ihana viikko takana!
Ajattelin hieman raottaa teille meikkipussini sisältöä. Ainankin yhden meikkipussin;)
Poimin tähän postaukseen niitä meikkejä, jolla teen tällä hetkellä pääsääntöisesti arkimeikkini. Toki ne vaihtelee fiiliksen ja tilanteen mukaan, mutta tässä teille siis joitain suosikkejani.




Meikin alle laitan aina kasvovoiteet ja seerumit ym. mutta puhutaan niistä tarkemmin toisella kertaa lisää. 
Vaikkakin Maybellinen Master Primer, kuuluukin niihin meikin alle laitettaviin tuotteisiin, haluan tuoda sen joka tapauksessa tässä esille, koska, tämä tuote tekee vaan meikistä astetta kauniimman. Laitan primerin siis ennen meikkivoidetta. Primer siloittaa ihon pintaa ja näin meikistä tulee tasaisempi ja meikki kestää kauniinpana pidempää. Anti-Redness peittää punaisuutta kasvoilta, eli jos sinulla on esimerkiksi couperosa niin kuin minulla, niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.

Yksi meikkivoide suosikkini on L`Orealin True Match sävyssä 5N. Meikkivoide mukautuu todella kauniisti omaan ihoon ja peittää sopivasti, olematta kuitenkaan liian paksu ja pakkelimainen.
Sävyjäkin on saatavilla sellainen määrä, kylmästä lämpimään, että jokaiselle löytyy taatusti omansa.





Puuteria käytän hyvin hillitysti, yleensä vain T-alueelle, Suosikkipuuterini on jo vuosia ollut Clarinsin kivipuuteri sävyssä Transparent Light 01. Ihanan mattainen ja kevyt puuteri, jonka kaunis kultainen lookki jaksaa aina vain ihastuttaa.

Lumenen hohdetippoja, on tullut käytettyä siitä lähtien kun ne lanseerattiin. Niistä olen aiemmin kirjoittanut täällä. Ne ovat edelleen jatkuvassa käytössä, äärimmäisen riittoisia ja meikkipussin vakkari tuote.




Macin poskipuna on porukan kallein, mutta joka euron arvoinen. Tämä on niin helposti levittyvä ja mikä parasta tätä ei voi oikein levittää liikaa. Käytän sävyä Dainty, joka sopii varmasti useimmalle. siinä on myös kaunis kevyt hohde.

Isadoran Blush & Glow hyrrässä on poskipunat ja Highlighterit samassa paketissa, erittäin toimiva kokonaisuus. 

Maybellinen Master Bronze-aurinkopuuteripaletti on upea. Tätä käytän ehdottomasti eniten.
Sekoittelen värejä keskenään isolla vipalla jolloin kasvoille saa todella kauniin auringon päivettämän lookin.
Joskus sipaisen tätä myös hieman luomille, eikä muuta silmämeikkiä ripsivärin lisäksi tarvitse.



Silmämeikissä eniten siveltimen alle on päässyt Espanjasta ostettu paletti. Upeat sävyt, mieletön pigmentti ja paljon kaipaamiani nudevärit ja mattapinnat.

Toinen ihastus on Clarinsin luomiväripaletti, josta kirjoittelin aiemmin täällä.
Nuo vihertävä värit vaan saavat silmät säihkymään, tykkään <3
Jokin tuossa vihreässä sävyssä näköjään kovasti viehättää, koska silmänrajauksessa olen ihastunut L`Orealin vihreään rajausväriin, joka on pehmeä ja helposti levittyvä ja jota tunnun sutivan silmiini joka mutkassa. En myönnä, että se on vielä syrjäyttänyt rakkaat mustat rajaukset, mutta kovasti on kiilaamassa rinnalle.

Kulmat minulla on mustat jo valmiiksi ja useasti ne saa olla ihan sellaisenaan, mutta välillä toki sudin niihinkin hieman väriä.
Monesti ihan kevyt ehostus kulmille riittää, mutta jos haluan voimakkaat kulmat, valitsen Anastasian viistomaista kynän.




Olen hulluna huulipuniin ja kiiltoihin. Niitä minulla on joka laukussani aina mukana vähintään viisi! Siis vähintään.
Käytän ehdottomasti eniten nudepunia, mutta löysin jokin aika sitten essencen kirkkaanpunaisen huulipuna nro13, ja se oli rakkautta ensi sipaisulla. Tämä punainen on minulle juuri se oikea ja saa ilmeen raikkaaksi. Näitä pitäisi ostaa varastoon ennenkuin loppuu.

Ripsiväreissä haluan, että ne tekevät ripsistäni tuuheammat ja pidemmät, nämä kaikki ajaa asiansa ja päätyvät yhä uudestaan ostoskoriini. 
Maybellinen hinta-laatusuhde on hyvä olen käyttänyt niitä iäät ja ajat.

Clarins  volyymiripsari ja yksi suosikkini jälleen <3

Lumenen ripsiväristä, on sanottava sen verran että se on vedenkestävä ja äärimmäisen vaikea putsattava. Edes meikinpoistoaineet jotka on tarkoitettu vedenkestävälle ripsarille, ei saa sitä kunnolla irtoamaan, ei edes Lumenen omat. Muuten ihan ok ripsari, tekee näyttävät ripset kylläkin.


Joukosta puuttuu vielä L´Orealin Paradise Extatic-ripsari joka on juuri valitettavasti loppunut.
Mutta näillä yleensä siis sudin räpsyt kuntoon.






Pakko vielä mainita erikseen näistä kahdesta ihanuudesta.
Clarinsin syötävän suloinen poskipuna tulee kivassa pakkauksessa, jossa on korkissa valmiiksi sivellin ja peili! Loistava tuote reissussa. Ja se vaan nyt on yli söpö.

Zuii Organic Lip and Cheek Creme, on voidemainen huuli- ja poskipuna. Tämä tuoksuu oikeasti kukkasille ja on todella kaunis timanttisessa rasiassaan.
Minulla on sävy Helene, joka on lämpimän persikkainen ja antaa todella kauniin hehkun.
Sävy joka sopii useimmille.

*osa tuotteista pr -näytteitä

Tälläisia meikkejä löytyi minun meikkipusissa tällä kertaa :)
Kaunista sunnuntaita murut!




34 kommenttia

  1. Mahtavia kuvia ja monta mullekin tuttua mahtavaa tuotetta. ihanaa tulevaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana ja kiva kuulla että joukosta löytyy myös sinun meikkipussista löytyviä meikkejä. Ihanaa viikkoa <3

      Poista
  2. Kyllä sun meikkipussi on ihanuuksia täynnä💕💕Osa tuttuja minullekin.Mukavaa alkavaa viikkoa💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mä oon tämmäinen meikkihöperö:) Kiva kun on sullekin tuttuja juttuja mukana ja ihanaa viikkoa <3

      Poista
  3. Kiva kurkistus :) Noi Lumenen hohdetipat ovat mullakin jokapäiväisessä käytössä ja aivan ihanat ♥

    VastaaPoista
  4. Minä voisinkin seuraavaksi testata tuota Lumenen vedenkestävää ripsaria. Minulla kun tuppaa kaikki irtoamaan ripsistä liian helposti :)
    Ihanan pehmeitä ja kauniita sävyjä käytät meikissäsi. Mukavaa sunnuntai-iltaa ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaa pois, se ei lähde sitten millään pois:D
      Tykkään kovasti noista pehmeistä sävyistä, toki välillä täytyy irroitellankin.
      Kaunista viikkoa Outi <3

      Poista
  5. Aivan ihania meikkejä ja kuvia. Pakko sanoa, että nuo Maybellinen ripsarit on ihan lemppareita ollut ja L'Orealin ja Lancomen myöskin, eli samalle talolle menee omat lempiripsarit. Myös Lumenen hehkutipat ovat niin ihanat, Zuii ruusuntuoksuinen huuli/poskipuna ja Clarinsin poskipuna ja ja . Mutta hei olipa kiva kurkistaa meikkipussiisi ja meillä on monen monta samaa suosikkia. '
    Ihanaa iltaa Souliina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos ihanuus ja hei eikös vaan olekin toimivat ripsarit. Hehkutipat on ihanat munkin mielestä.Tuon Zuiin blongasin silloin sun blogistasi ja ihastuin suunnattomasti, ihanan tuoksuinen ja siitä tulee niin kaunis väri.
      Clarins on <3

      Ihana iltaa Tiia ja oli muuten ihana taas nähdä <3

      Poista
  6. Olipa hauska kurkistaa meikkipussiisi!
    Nämä asiat kiinnostaa minua aina. Tuo highlighter on sellainen tuote, jota en omista ja olenkin ajatellut ettei 50+-ikäinen sitä tarvitse. Onko näin?
    Mascaroita sinulla on liuta.Itselläni yksi ja tällä hetkellä se on L'orealin
    Paradise. Kiitos sinun, kun taannoin tuotteen esittelit. Tykkään!
    Huulissa on aina väriä itsellänikin.
    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäsit!
      Kuule voit aivan hyvin käyttää hohdetippoja oli ikä mikä tahansa. Minä aioin käyttää niin kauan kun pystyn itse nitä naamaani sutimaan ;)
      Ne tuovat niin kaunista hehkua kasvoille. Pikkainen sipaisu silmien alle, aamorin kaarelle, kulmaluulle. Katseesta tulee heti raikkaampi.

      Oi kun ihana kuulla, että tykkäsit tuosta ripsarista, se on ihan huippu ihana <3
      Oikein ihanaa viikkoa sinulle Mamma63 <3

      Poista
  7. Kiva postaus, tykkään tällaisistä missä pääsee kurkistamaan toisen suosikkeihin ja tässä tapauksessa meikkipussiin. Tästä hauskan tekee se, että itselläni on aivan toisenlaisia tuotteita, jonka vuoksi taidan tehdä tän myös, joten kiitos postausideasta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun Jonna tykkäsit<3 Mun on kyllä ehdottomasti tultava katsomaan sun meikkipussi postaus! Siellä on varmaan oikeita herkkuja<3

      Poista
  8. Tätä postausta tutkailimme yhdessä meidän nuorten kanssa, koska meikit eivät ole se minun omin juttuni. Muutamia tytöillemmekin tuttuja juttuja löytyy. Hienot kuvat. Tätä mummoa ilahduttivat erityisesti nuo neilikat. Mukavaa tulevaa viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun luette tyttärien kanssa yhdessä tätä postausta, tuntuu niin hyvältä <3 Ja mukava kun löytyi tuttuja juttuja ja sinulle kukkia <3

      Kaunista viikkoa Kirsti!

      Poista
  9. Tää postaus tuli kuin tilauksesta. Meikkipussista on loppunut yksi jos toinenkin meikki ja uusia kaivataan kiperästi. Murheen kryyninä on meikkivoide. Luottomeikkivoiteeni on tilauskamaa enkä jaksaisi odotella kahta viikkoa että se tulisi postissa jne... en ole ostanut kaupasta varmaan 10 vuoteen meikkivoidetta joten omin päin en lähde sitä ostamaan vaan ajattelin mennä esim Kicksiin että myyjä saisi hakea minulle juuri oikean sävyn ja meikkivoiteen, koska en halua liian peittävää ja raskasta.
    Meikinpohjustusvoide on myös loppu. Olen tykännyt Lumenen versiosta mutta voisin mielelläni kokeilla tuota suosittelemaasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että ajoitus oli täydellinen :) Nyt rupesi kiinnnostamaan mitä meikkivoidetta sinä käytät ? Tuon on hyvä idea , mennä liikkeeseen ammattilaisen luokse, jotta saa sen oikeanlaisen meikkivoiteen, joka sulautuu täydellisest oman ihon sävyyn.
      Näin välttyy niiltä hukkastoksilta.

      Minä olen ainankin tykännyt kovasti tuosta Maybellinen primerita, toiii minulle loistavasti.

      Poista
  10. Kiva postausidea:) Todella upeat kuvat:)

    VastaaPoista
  11. Kiva postausidea - taidanpa itsekin toteuttaa jossain vaiheessa! Lumene vedenkestävä ripsari (Blueberry) oli ennen suosikkini, mutta nyt olen löytänyt uudelleen Max Factorin vedenkestävän - siinä on hyvä harja ja pysyy erinomaisesti. En ole oikein tuntenut noita hehkutuotteita omakseni vakikäytössä, niitä löytyy kyllä, mutta teen yleensä meikin ilman niitä. On aina tosi kiva lukea, mitä muut käyttävät.

    Mukavaa talviviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteuta ihmeesssä, tuun sitten katsomaan miltä sinun meikkipussisi näyttää :)
      Kiitti vinkistä tuon Max factorin vedenkestävästä ripsarista, täytyy hankkia sekin.

      Ilman hehkutippojakin pärjää vallan mainiosti, ja mitä sitä suotta käyttämään jos joku tuote ei vaan omalta tunnu, itse vaan oon jotenkin niin koukuttunut noihin kahteen ;)

      Kiitos ja ihanaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  12. Moikka! Hmm, itsekin olen miettinyt, että testaisiko tuon primerin ihan tuollaisena meikkivoiteen kaltaisena, sillä tällä hetkellä käytössä on ollut on/offina voidemainen versio. Paletissa tulee mukana muitakin nappeja, esim. violetti silmänalusille. Taisi olla Lorealin tuo oma versio. Oletko siis pitänyt tuosta tuubista, laitatko sitä kuinka paljon kasvoille? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskallan kyllä suositella tätä. Olen tykännyt erittäin paljon ja tätä laitan hyvin kevyesti, ehkä pienen herneen kokoinen pallo riittää koko kasvoille.
      Tykkään tämän voiteen koostumuksesta ja kun tämä on sellaista maitomaista, eikä paksua vihreää kamaa :)

      Poista
  13. Kiitos vinkeistä! Täällä meikkipussi kaipaisi kipeästi uusia tuotteita. Clarins kuuluu omiin suosikkeihini myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa Kaisa hyvä, kiva kun löytyi vinkkejä. Clarins on vaan toimiva, joten ei suotta monen suosikki.
      Kivaa viikkoa!

      Poista
  14. Oi mitä kaikkea ihanaa sieltä sinun meikkipussukasta löytyykään♥ Niin suloisen kauniita ja lämpöisiä värejä! Kiitos esittelystä ja Ihanaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on sellaiset takuuvarmat värit, joilla tuntee olonsa kotoisaksi :) Kiva kun pidit postauksesta <3
      Ihanaa ja kaunista viikkoa sinne myös Päde<3

      Poista
  15. Super ihanat kuvat ja kiitos ripsari vinkeistä <3

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia sä kyllä otat:) Tuttuja tuotteita osin ja jotkut sitten ei. Anastasia kulmaväri on kyllä viime vuoden löytö! Käytän joka päivä ja sattui vielä Ecotoolsin matkapakkauksessa olemaan hyvä viistopääsivellinkin tähän:)

    VastaaPoista
  17. Voi kiitos ihana <3 Olen samaa mieltä Anastasiasta, ihan huippu! Täytyykin tsekata tuo sivellin :)

    VastaaPoista