Syksy ottaa syleilyynsä






Heipparallaa ihanat!

Se on taas perjantai, mikä tarkoittaa monelle viikon parasta hetkeä-viikonloppu vapaita. Minulle tosin ei, mutta ei anneta sen häiritä.
Elämä on taas vienyt vauhdilla eteenpäin, viikko on vierähtänyt vauhdilla, melkein huomaamatta -tai oikeastaan viimeiset kaksi viikkoa on huristanut taas kaasu pohjassa eteenpäin.
On tapahtunut yhtä ja toista, aika lailla arkisia asioita, mutta myös tapahtumia ja kohtaamisia jotka on vienyt perus arjesta pois.
Näistä lisää juttua tuonnempana, kunhan saan hieman himmattua vauhtia ja järjestettyä kaikki palikat kohdilleen.

Eilen töistä lähtiessäni tuli fiilis ajella kirpputorin kautta kotiin, onneksi tein niin.
Tein sellaisia löytöjä, että ajattelin seuraavaksi laittaa loton vetämään.
Yksi niistä on tuo iso metallinen tarjotin, joka on todennäköisesti ollut joskus pöytä-ja jonka laitoin olohuoneen pöydälle, lastaten sen täyteen kynttilöitä, lisäten joukkoon yhden syyssyreenin oksan.
Tarjotin löysi paikkansa olohuoneen pöydän päältä. Miehen epäonneksi telkkarin edestä, mutta ei minua pieni liekkimeri haittaa telkkua katsellessa, se on vai tunnelmallista.

Tässä alkusyksyssä on ehdottomasti parasta siskon neulomat villasukat, jotka voi kiskoa polviin asti-tai paremminkin yli, napata teemukin käteen ja kaivautua mamman 50 vuotta vanhan peiton alle sohvan nurkkaan ja nauttia sateen ropinasta ikkunapelteihin sekä pimenevistä illoista.
Napata hyvä kirja luettavaksi, tai katsoa telkusta lapset kainalossa jotain hömpää.

Ei tämä syksy nyt itse asiassa pöllömpää aikaa olekaan. Ainankin lisääntyneeet koti-illat on tervetulleita hetkiä, joista nautin suunnattomasti. Vaikka edelleenkään en hurraahuutoja viljele, siinä vaiheessa, kun vettä sataa kaatamalla ja sateenvarjo kääntyy tuulesta väärinpäin kastellen minut sekunneissa läpimäräksi, niin olen oppinut nauttimaan syksyn monista sävyistä ja annan sille mahdollisuuden. Syksy ottaa meidät syleilyynsä-nautitaan niistä hetkistä.


Tunnelmallista perjantai-iltaa <3



12 kommenttia

  1. Nuo sukat laittavat minut melkein kuolaamaan kateudesta. Vau, miten ihanat! Joskus kirpparilla tekee löytöjä. Sinua onnisti. Hyvää viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo sukat on kyllä ihanata <3 Itse en vielä tällä hetkellä pysty neulomaan, mutta onneksi on sisko joka kyllä neuloo myös meidän perheelle sukat <3
      Itse aina kuolaan heidän perheen sukka ja muuta neulevarastoa, sitä muuten riittää :D

      Tosiaan kirppareilla joskus tekee löytöjä ja olen kieltämättä iloinen tästä löydöstä, kun tuollaista olen himoinnut pitkään.

      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  2. Mä tykkään syksystä ja sen pimenevistä illoista. Niissä on ihan oma taikansa. Minusta on myös ihanaa vetää villasukat jalkaan ja napata jotain höyryävää juomaa mukiin. Kohta kai voisi korkata glögikaudenkin?! Työniloaa sinulle viikonloppuun ja mukavia syyspäiviä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Krisse, niissä pimenevissä illoissa on oma taikansa ja itselleni se vasta alkaa avautua :) En tiedä miksi olen aina ollut niin vastarannan kiiski, kun syksystä puhutaan, mutta ehkä se sade ja pimeys on ollut vain jotenkin niin masentavaa kesän jälkeen.

      Siis ihan mahti idea tuo glögikausi :D

      Poista
  3. Ooh miten mahtava kirpparilöytö ja ihanat sukat. Syksyssä on oma viehätyksensä ja jos asuisin lämpimässä maassa, tiedän että kaipaisin eri vuodenaikoja, tästä on hyvä itseäni muistuttaa niinä aikoina, kun valitan sääolosuhteita.

    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan pyörryksissä tuosta kirpparilöydöstä <3 Olen onnekas kun löytyy tuollainen sisko joka neuloo myös meidän perheen sukat, kun en vielä pysty itse neulomaan.

      Kyllä se varmasti olisi juurikin noin kun sanoit, että niitä vuodenaikoja jäisi taatusti kaipaamaan, jos asuisi jatkuvasti jossain lämpimässä maassa.
      Eli täytyy vaan nauttia näistä hetkistä <3

      Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

      Poista
  4. Noi sukat ovat upeat.

    Kaikella on puolensa, niin myös syksyllä. ESim kynttilöitten polttelu, teen juominen sohvan nurkassa ja kirjapinot ovat ihan parhautta.

    Ihanaa viikkistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin ihanat <3

      Totta, noi asiat on ihan parasta syksyssä, ja se ruska <3

      Ihanaa viikkistä sinne myös Taru <3

      Poista
  5. Ihanat kuvat, niin kauniita ja tunnelmallisia! Hieno löytö tuo tarjotin😍 Mukavaa ja tunnelmallista syksyistä viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde <3 Olen tosiaan haaveillut tuollaisesta tarjottimesta pitkään, mutta en ole raaskinut ostaa. Olikin oikea onnenpotku löytää se kirpparilta kahdeksalla eurolla.

      Oikein suoloista viikonloppua sinulle Päde <3

      Poista
  6. Onpas kauniita villasukat ja kuvat!

    Syksy väreineen on kaunista aikaa vaikka yritänkin vielä venyttää kesää kaikin mahdollisin keinoin. Kynttilöitä meillä poltetaan ympäri vuoden koska rakasta lepattavaa liekkiä ja kynttilänvaloa illassa.

    Aurinkoa päivääsi!

    VastaaPoista
  7. Ihanat sukat💛

    En varsinaisesti ole syksyn ja lyhenevien päivien ystävä, mutta tällaiset kauniit syyspäivät kuin tänään ovat ihania.

    VastaaPoista