Nauti auringosta turvallisesti, Lierac Sunissime.










Tänä kesänä on nautittu lämmöstä ja auringosta.  Kurvattu vielä iltavuoron jälkeenkin rantaan ja viivytty siellä iltamyöhään nauttien viimeisistä lämmittävistä auringonsäteistä, lasten melskatessa meressä.

Rakastan kesää ja aurinkoa, saan siitä rutkasti energiaa,
Olin lapsenakin sellainen, joka juoksi pihalle heti auringon nähdessään ja viipyi siellä koko päivän, puhumattakaan vedestä. Oli se joki, järvi, lampi tai meri, siellä kelluttiin niin kauan kunnes joku muistutti, että on hyvä käydä kotonakin kääntymässä. Samanlainen kesänlapsi olen edelleenkin.

Sain olla kiitollinen jo silloin, ja olen edelleen siitä että, ihoni päivettyy helposti eikä pala kovinkaan helposti, ainakaan Suomen kesässä, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö aurinkosuojaa tarvitsisi käyttää.

Kun oleilee auringossa, on hyvä muistaa rasvata iho hyvin riittävällä SPF kertoimella olevalla aurinkotuotteella. Onhan se tasaisesti päivettynyt iho huomattavasti mukavampi ja kauniimpi, kuin palanut, vai mitä?
Nuorempana niille asioille ei ehkä ihan samalla tavalla antanut painoarvoa, toisin kuin nykyään. Tietysti olen aikuisena tullut paljon tietoisemmaksi myös niistä auringon haittavaikutuksista ja toki pigmenttimuutokset ja pienet juonteet, myös muistuttavat lapsuuden kesistä, kun karattiin pihalle ilman ensimmäistäkään tippaa aurinkovoidetta.
Onneksi omat lapseni ovat hyvin tottuneita aurinkovoiteiden käyttäjiä, niin kuin minäkin nykyään.



Olinkin iloinen, kun sain blogiini testiin Lieracin Sunissime-tuotteita, joka ovat nimenomaan aikuiselle iholle suunnattu anti-aging tuotelinja.
Sunissime on tuotesarjan, joka samalla energisoi ja suojaa herkintäkin ihoa, ja joka suodattaa sekä lyhyet, että pitkät UVB-ja UVA-säteet.
Kummassakin sarjan aurinkotuotteessa löytyy energiaa antava protauriini, joka on yhdistetty ihon täyteläisyyttä lisäävään hyaluronihappoon ja ruskettumista aktivoivaan peptidiniin.

Lieracin Sunissime aurinkovoide kasvoille,

Soveltuu sellaisenaan käytettäväksi, mutta myös meikin alle.
Kevyt koostumus, levittyy helposti eikä jätä valkoista kalvoa.
Plussaa myös tuoksusta! Ei todellakaan mikään perus aurinkorasvan tuoksu, vaan kohtuullisen koukuttava. Voiteet sisältävät nimittäin kookosvettä, bergamonttia ja jasmiinia.

Lierac Sunissime vartalolle;

On myös keveä ja helposti levittyvä emulsio, mutta hieman paksumpi kuin kasvoille tarkoitettu voide.
Plussaa spray pullo joka toimii myös ylösalaisin.
Sama ihastuttava tuoksu kuin kasvovoiteessakin.







Rantapäivän jälkeen on ihana helliä ihoa after- sun tuotteilla.

Lieracin after-sun tuotteita on saatavana Sos Repairing-after-sun-seerumi kasvoille ja dekolteelle, sekä Repair Milk vartalolle.
Voiteet sisältävät avokadoöljyä, joka puolestaan sisätää runsaasti omega-3 ja omega-9 rasvahappoja jotka kosteuttavat, ravitsee ja korjaa ihoa.  Taikapähkinäuute puolestaan ehkäisee lämmön aiheuttamia ikääntymisen merkkien ilmestymistä.

Tykkään molemmista, seerumista sekä vartaloemulsiosta. Ne viilentävät ihoa sopivasti ja on kevyet koostumukseltaan, jättäen ihon samalla pehmeäksi. Tuoksu on omaan nenääni ainakin mieto, sisältäen valkoisia kukkia.
Pullot puolestaan ovat lasiset josta pidän erityisesti, se tuo tuotteeseen heti pikaisen ylellisemmän fiiliksen, ainakin minulle.

Miten on, käytättekö aurinkovoiteita tai after-sun tuotteita? Mikä on suosikkisi?

Nauttikaa kesästä, auringosta, lämmöstä ja ystävistä ja muistakaa suojata ihonne <3

20 kommenttia

  1. Hei, kiitos kun sain tuolloin kuvauspäivänä testata nuo tuotteet. Ihastuin niihin sit sen verran paljon,että kävin ostamassa omat 😊 nyt päästää rannalle yhdessä putelien kanssa 😀 ihanaa päivää sulle.

    VastaaPoista
  2. Tänä kesänä meillä ei ole ollut niin aurinkoisia päiviä, että on tarvinnut aika vähän käyttää suojavoiteita. Amerikassa oli pakkokin koko ajan huolehtia ihon suojaamisesta, vaikka sielläkin iho punoitti välillä. Suojakertoimet olivat ihan 50.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amerikassa täytyy varmsti käyttääkin aurinkosujaa ihan toisella tavalla kuin täällä.
      Olisihan se ihanaa kun tänä kesänä olisi saanut hieman enemmän aurinkopäivistä nauttia, mutta valitetavsti Suomen kesä on hieman haasteellisempi ;)

      Poista
  3. Nämä on kyllä ihanat tuotteet ja käytin tyttären kanssa näitä Kroatiassa. Varsinkin after sun seerumit saivat meiltä kiitosta:) Iho tuntuu mahtavan pehmoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain olekin. Itsekin pidin aftes sun tuotteista ja varsinkin sen seerumin tuomasta pehmeydestä, aivan huippu ihana tuote.

      Poista
  4. Ihania kuvia ja varmasti ihania tuotteita! Joskus täytyy kokeilla.Mä oon samanlainen auringonpalvoja kuin sä😊☀️☀️☀️☀️💛💛💛💛💛💛💛

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on ihania tuotteita ja ihanaa kun löytyy toinen samanlainen auringonpalvoja :D <3 <3

      Poista
  5. Tämän kesän aurinkorasva suosikki on ollut Eucerinin aurinkorasva. Nolona myönnän, että ei ole tullut käytettyä after sunia, mutta se olisi kyllä ihanaa iholla auringonoton jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eucerinia en olekaan testannut, mutta varmasti hyvä sekin.
      After sunin viilentävä vaikutus on ihana aurinkopäivän jälkeen ja uskoisin että pitäisit siitä paljon :)

      Poista
  6. Ihanan kesäisiä nuo kuvat ja tuotteet kuulosti oikein hyviltä♥ Tuo kookosvettä, bergamonttia ja jasmiinia kuulostaa hyvältä yhdistelmältä ja varmaan tuoksuu myös:) Nämä pitää laittaa korvan taakse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Oli ihana kuvialla rannalla lasten telmiessä näitä tuotteita ja kaikkea siinä ympärillä :)
      Kun käyt seuraavan kerran apteekissa, niin tuokustteleppa näitä ;)

      Poista
  7. Kiitos tärkeästä muistutuksesta, jonka jaoit meille kauniiden kuvien ohella. Ihon lisäksi pitää muistaa suojata myös pää/hiukset ja silmät. Minäkin rakastan aurinkoa. Toivoa sopii, että Suomen elokuu olisi aurinkoinen. Hyvää elokuuta joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet oikeassa tuosta, että pitää myös muistaa käyttää hattua sekä aurinkolaseja.
      Toivotaan elokuusta lämmintä ja lempeää <3
      Ihanaa elokuuta sinulle myös Kirsti :)

      Poista
  8. Tuttuja tuotteita ja olet kuvannut ne ihanasti! Sain itsekin näitä testiin ja näillä on menty koko kesä, ja lisää ostettu. Erinomainen sarja ja suojaavat hyvin. Käytän myös after sun -tuotteita niinä päivinä kun olen oleillut enemmän ja pidempään auringossa. Alla on linkki omiin kokemuksiini näistä.

    http://sopusointuja.blogspot.fi/2017/05/kaunistavaa-aurinkosuojaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos Maarit :)
      Kiva kuulla että sinäkin olet tykännyt näistä, joo ja nuoa after sun-tutteet on vaan niin mahtavia!
      Kävinkin lukemassa postauksesi, ihana oli ja voih tuli niin matkakuume <3

      Poista
  9. Miten ihanat kuvat, aivan uskomattoman kauniit. Lierac on aina vaan yksiä lemppareitani ihonhoidon saralla ja noista ei ole tuota kroppa aurinkovoidetta, mutta ihan lemppari noista onkin tuo sininen kasvoseerumi, rakastan sitä, sen tuoksua, kosteuttavuutta, imeytyvyyttä ja koostumusta, ihan mieletön tuote. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitos ihanuus <3
      Tiedätkö sinun blogisi kautta sainn ensikosketuksen Lieraceihin ja nyt kun olen niitä itse testaillut, on niistä tullut yksi minun suosikki ihonhoito sarjoistani.
      Tuo kasvoseerumi tuntuu olevan muuten useamman suosikki mitä olen jutellut, enkä ihmettele lainkaa aivan ihana <3

      Leppoisaa perjantaita Tiia <3

      Poista
  10. Oma Eucirinin aurinkovoide kasvoille alkaa olla lopussa, mutta nytpä tiedänkin mitä hankin seuraavaksi! Ratkaiseva sana oli JASMIINI😊 En vaan pysty vastustamaan sen tuoksua. Näppärältä näyttää tuo spray pullokin; helppokäyttöisyys on aina plussaa, kun aurinkovoidetta saa kuitenkin päivän mittaan lisäillä. Kauniin kesäiset kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jasmiinin tuoksu on kieltämättä ihastuttava <3 Kavovoiteen kohdalla tuubissa on pieni nokka, joka on kätevä ja vartalorasvassa on tuo spray pullo, kumpikin varsin toimivia vaihtoehtoja :)

      Kiitos kuvakehuista ja oikein ihanaa elokuuta Hanna :)

      Poista
  11. Ihana kesäfiilis kuvissa💙
    Nuorempana ei ihoa tullut kovin suojattua. Suojakertoimetkin olivat eri luokkaa, SPF6 oli jo korkea kerroin! Nyt suojakertoimeni on oltava vähintään 30. Hyvin imeytyviä, hyväntuoksuisia ja etenkin hyvin suojaavia tuotteita onneksi löytyy hyvin.

    VastaaPoista