Namina eksoottinen wellness spa
Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia, oli saanut kutsun tulla tutustumaan Namina wellness span hoitoihin ja koska kutsu oli avec, hän pyysi minua seurakseen. Olin kutsusta erittäin otettu ja ilomielin lähdin hänen kanssaan tutustumaan mitä Naminalla oli meille tarjota.

Muutama viikko sitten kävimme nauttimassa Naminan hoidoista.
Minä olin päättänyt ottaa Selkä- ja hartiahieronnan, koska kuten olen maininnutkin, tuo yläkroppani on kiitettävän jumissa ja todellakin kaipasin rentoutusta siihen.
Tiia puolestaan valitsi Thaihieronnan, joka on voimakkaampi hieronta perinteiseen verrattuna, mutta hoito voidaan tehdä hellemmin, asiakkaan niin toivoessa.

Naminassa meitä vastassa oli hymyilevä henkilökunta ja ihanan rauhaisa tunnelma. Meidät ohjattiin omiin pukukoppeihin, jossa vaihdoimme vaatteet, hieman kevyempiin versioihin.
Sen jälkeen pääsimme nauttimaan vielä kupilliset teetä, jalkakylvyn yhteydessä ennen hieronnan aloittamista.

En ollut aikaisemmin käynyt hieronnassa kauneushoitolassa, vaan minun kokemukseni rajoituu lähinnä fysioterapeutin käsittelyihin.
Mielenkiinnolla odotin, miten tämä eroaa siitä, ja erosihan se tietysti.

Taustalla soi kaunis rauhoittava musiikki ja minua hieroi hierontapöydällä pieni nainen, joka omasi aivan mielettömät sormivoimat!
Hierontapöydän aukostakaan ei tarvinnut katsella rautaisia pöydänjalkoja, vaan siellä lepäsi kaunis kori täynnä kukkasia!
Hieronta itsessään oli todella kokonaisvaltainen ja hyvä. Vaikka kyseessä oli selkä-hartiahieronta, käytiin jalkapohjat ja pohkeetkin samalla läpi. Totta kai makoisia kipupisteitäkin löytyi, mutta minun ei tarvinnut kertaakaan pyytää hieromaan kevyemmin, hän osasi kyllä lukea minua hyvin.
Hieroja käytti kroppaansa todella hyvin hyväkseen ja lopussa en ollut uskoa sitä, kuinka monelle mutkalle taivuin hänen venyttäessä korppaani vielä viimeiset kerrat.

Hieronnan päätteeksi pääsimme loikoilemaan divaaneille ja hörppimään vielä kupilliset ihanaa yrttiteetä. Täytyy sanoa, että oli sellainen kokemus, että tänne täytyy palata uudestaan, vaikka jalkahoidon merkeissä.

Naminan löydät Tehtaankatu 12 Helsingistä. Naminan hoidot

Naminan Selkä-hartiahieronta

Selkä- ja hartiahieronta on yksi parhaita keinoja lievittää jännitystä ja kipua niska-hartia-alueella. Tämä hoito on täydellinen vastalääke nykyajan istumatyöhön, jossa meistä monen selkä, hartia ja niska joutuvat koville staattisessa asennossa tietokoneen ääressä. Hoidossa yhdistyvät länsimaisen (ruotsalaisen) ja thaihieronnan parhaat puolet; akupisteiden painelu ja venyttelytekniikat erottavat Naminan hoidon tavanomaisesta selkähartiahieronnasta. Käytettävät venyttelytekniikat ovat erittäin lempeitä. Hieronta tehdään tavallisella hierontapöydällä ja siinä käytetään ihoa hellivää öljy-yrttivoidesekoitusta.

30min
39 €
60min
59 €
90min
79 €

*Yhteistyössä Namina

12 kommenttia

 1. Kuulostaa täydelliseltä päivältä.
  Ihanaa isänpäivä viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Ihanan rentouttavan näköinen paikka. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli ja tähän kiireen keskelle, täydellinen rentoutuminen!

   Poista
 3. Onpas teillä ollut ihana päivä <3 Tuonne voisin minäkin suunnata.

  VastaaPoista
 4. Ihanan eksoottisen näköinen paikka :) Tekisi mieli itsekin mennä johonkin rentouttavaan hoitoon hetkeksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eksoottinen on kyllä oikea sana, aivan ihana :)
   Toivottavasti pääset hemmottelemaan itseäsi johonkin ihanaan hoitoon <3

   Poista
 5. Oli kyllä niin rentouttavaa ja energisoivaa. <3 Pian uusiksi? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se energia seuraavana päivänä oli huikeata! Ja todellakin mennään uudelleen <3

   Poista
 6. Kuulostaa ihanan rentouttavalta hetkeltä <3

  VastaaPoista