Juhlaviikonloppu takana.




Meillä on mennyt viime viikonloppu suoraan sanottuna juhliessa.



 














Perjantaina vietettiin supersankari synttäreitä, jossa päätähtenä olivat 4- ja 5- vuotiaat pikku-miehet.
Lauantaina ensin lapset hakivat todistukset ja hyvästelivät ihanat opettajansa, Saken siirtyessä ylä-asteelle ja Verbun opettajan siirtyessä opettamaan eka luokkalaisia ensi lukukaudeksi. Kuten arvata saattaa ei näissä juhlissa kukaan säästynyt kyyneliltä. 
Minua harmitti suunnattomasti, etten päässyt kumpaakaan juhlaan mukaan, koska yllätys yllätys, minulla oli aamu vuoro töissä. Toisaalta itsehän olen työni valinnut, mutta kyllä se välillä harmittaa, kun jää tälläiset tilaisuudet väliin.
Olin pyytänyt kyseisen viikonlopun jo aiemmin vapaaksi, mutta pienen sekaannuksen vuoksi, olinkin joutunut töihin. Tämä oli ihan tahaton vahinko, pomoni kyllä hoitaa hienosti vapaa toiveet, kiitos hänelle siitä.

Olin siis aamun töissä , lapset haki isänsä kanssa todistukset. Minä kurvasin kotiin heti kun mahdollista ja siitä suuntasimme Sammatin Kievariin juhlistamaan sukulaispojan ylppärijuhlia. 

Juhlat oli todella ihanat ja lämminhenkiset. Paikalla oli n 40 vierasta ja saimme nauttia seisovan pöydän antimista ja ihanista kakuista. Ruokailun jälkeen veimme lapset pikkuiselle hiekkarannalle hetkekesi touhuamaan, siis se on oikeasti ihanan mini, 10 henkilöä ja se on täynnä ;D
Kun juniorit oli polvia myöten hiekassa ja vedessä, oli aika lähteä sankarin kotitilalle.
Tämä tila on niin kaunis, olenkin kuvannut ja postannut aiemminkin tätä paikkasta, siihen ei vaan ikinä kyllästy <3 

Voiko olla kauniinpaa näkyä keittiön ikkunasta kun lampaat syömässä omenapuun oksia. Lampaat oli siis päästetty kesälaitumelle ja suuntasin Verbun kanssa oitis katsomaan niitä. Ne olivat muhkeita, jokaisella on pieni karitsa masussa. 
Kun me syötimme lampaita, pojat käytti tilaisuuden hyväksi ja kirmasi tukka putkella mönkkärin selkään, ja kaasutti tiehensä. Yritin mulkoilla ja huutaa perään, että ei saa ajaa lujaa. Ihan kun he olisivat kuulleet sanaakaan, tai kuunnelleet.
Verbun ilme kirkastui oitis ja hän työnsi aiemmin ostamansa mieliala sormuksen sormeeni ja totesi virne naamalla, että mitähän se nyt näyttää? Se näytti vihreää, eli pelkoa pukkaa!!
Pokia sitä vastoin ei pelottanut.Huomaatteko tuon alimmaisen kuvan vintiön tyytyväisen ilmeen ? ;)

Kun pulssini oli palannut normaaliin hyvästelimme kaikki ja lähdimme ajamaan kotiin päin. 
Tiputin perheeni kyydistä, noukin siskoni matkaan ja suuntasimme nuoruuden ystävämme kotiin, jossa juhlistaisimme heidän esikoisensa ylioppilaaksi pääsyä.

Ei täälläkään tarjottavasta ollut pulaa. Pitopöytä notkui herkkuja ja kaiken tämän jälkeen ihmettelin, jos pystyisin syömään seuraavana päivänä laisinkaan, niin paljon tuli tankattua.
Vaikka olimmekin viimeiset vieraan ja "hieman" myöhässä, oli juhlan päätähti kohteliaasti loppuun asti meidän seurana, vaikka sanoimme kyllä, että hän voisi lähteä kavereidensa kanssa jo juhlimaan, ei lähtenyt. Kohtelias poika.
Jos muuten ihmettelette, ettei sankareista ja muista vieraista ole laisinkaan kuvia, niin se johtuu siitä, että unohdin kysyä lupaa julkaisuun, ja en ole saanut niitä vielä muutenkaan heille näytettyä, joten siitä syystä en niitä voi tänne blogiin tuoda.


Ai nii ja tuo mun mekko, olenkin sitä jo hehkuttanut instassa, mutta kerankin löytyi ihan täydellinen mekko, niin väriltää , malliltaan kuin pituudelta, se on vaan <3


Mun mekko Zara, laukku Mango
Verbun mekko Kappahl
Saken Paita ja shortsit H&M




 Arvonnan voittaja julkaistaan huomen aamulla!

6 kommenttia

  1. Aivan Sammatin kievaria vastapäätä tien ja järven toisella puolella on perheeni -nykyisin veljeni- mökki, jossa olen mökkeillyt jo pikkulapsena. Minä vietän usein maalaiselämää muutaman kilometrin päässä appivanhempien luona. Tuttuja paikkoja siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan mahtavaa :) Me nähtävästi vietetään kesäpäiviä aika lähellä toisiamme ;) Tuo tila missä olemme, on mieheni siskon ja hänen miehensä maatila ja on siis Saukkolassa.
      Kaunista seutua <3

      Poista
  2. Ihanan kesäisiä kuvia juhlaviikonlopusta. Ja tuo mekko kuin tehty sinulle - upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo <3 Harmittavan vähän tuli otettua noita kuvia , kylläkin. Kiitos myös mekko kehuista, tämä ostos näköjään onnistui ;)

      Poista
  3. Ihana paikka!
    Upea mekko sinulla!
    Ihanaa tiistai päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari , tuo maatila on kyllä ihana paikka. Haluaisin itsellenikin samanlaisen :)
      Oikein mukavaa tiistaita sinulle myös!

      Poista