Aika aloittaa jotain uuttaUusi vuosi tuo monesti kipinän tehdä asioita uudella tavalla.

Myös minun uusi vuosi, – ja vuosikymmen alkoi uudistuksella. Sillä päätin siirtää blogini vihdoin WordPressin puolelle. Ajatukseni oli alkuun siirtää vanha bloggerin alustalla ollut blogini kokonaisuudessaan tänne, mutta yrityksistä huolimatta se ei onnistunut. Blogger oli temppuillut minulla jo hyvän aikaa, eikä enää antanut ladata kuvia ja ikuinen taistelu asian kanssa sai muiden kiireiden lomassa bloggausinnon, hmm sanottaisiinko hieman hiipumaan.

Mutta nyt minulla on pitkästä aikaa taas palo tehdä tätä hommaa, vaikka minua onkin varoitettu, että te lukijat ette välttämättä lähde uudelle sivustolle seuraamaan, koska tänne ei enää pääse suoraan vanhasta blogistani vaan uusi osoite täytyy ottaa ja päivittää entisen tilalle.
Joten uusi osoitteeni löytyy tästä alhaalta, napatkaa talteen ken haluaa ja tervetuloa seuraamaan elämääni siellä puolella.

https://souliina.com/

  https://souliina.com/ajatuksia-uudesta-vuodesta-ja-aluista/

Vanhat tekstit ja kuvat jäävät elämään tänne hetkeksi, ja siirrän pikkuhiljaa muutamia postauksia uudelle alustalle päivittäen ne ajan tasalle. mutta muutoin tämä blogi sulkee ovensa alkuvuoden aikana. Kiitos kaikille matkassa mukana olleille ja ihanaa Uutta Vuotta!

8 kommenttia

 1. Laitoin uuden osoitteen seurantaa. Ihanaa alkanutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että laitoit ja kiitos Outi, samoin sinulle<3

   Poista
 2. Onnea uusille tuulille. Laitan blogisi seurantaan.
  Hyvää alkanutta vuotta 2020!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Tuula ja hei ihanaa loppiaista <3

   Poista
 3. Onnittelut uudesta startista blogistaniassa! Kyllä mukana kuljetaan edelleen, tottakai!
  Leppoisaa loppiaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana ja teette minut niin onnellisiksi että <3 Ihanaa loppiaista sinne myös!

   Poista
 4. Upeaa alkanutta vuotta sinulle, Souliina! <3

  VastaaPoista
 5. Uudistuminen tuo valoa oloon tänä pimeän aikana. Minullakin on alkanut blogger temppuilla. Mutta olen digiblondi - tietty oikeasti brunette - ja en osaa tehdä samanlaista käännettä kuin sinä. Kauneutta ja iloa uuteen vuoteen sinulle!

  VastaaPoista