With love from us



* sisältää mainoslinkkejä

With love from us-nuo sanat tupsahtivat verkkokalvoilleni ensimmäisenä, kun avasin Skincityn kauniin paketin. Se luki mustassa kosmetiikkapussissa ja kangaskassissa, lahjoina heiltä minulle. Kauniit sanat tuovat hyvälle mielelle, samoin kauniisti paketoitu paketti, asioita, joita itse arvostan suuresti. Samoin suloinen Kokeshi-nukke, joka tulee jokaisen tilauksen yhteydessä, lahjana sekin.

Joko Skincity on muuten teille tuttu? 
Minä tutustuin hiljattain tähän verkossa toimivaan ihonhoitoklinikkaan ja olin ja olen edelleen vaikuttunut.  Skincityn verkkokaupasta löytyy noin 50 ammattikosmetiikkasarjan kotihoitotuotteita sekä meikkejä, eli taatusti jokaiselle jotakin. Selatessani heidän nettisivujaan, huomasin ilokseni monta tuttua ja jo käytössä olevaa sarjaa, mutta myös samalla sarjoja, joihin en ole vielä tutustunut.

Ihana idea on ihotesti, jonka voit tehdä ilmaiseksi sivuilla ja yhdessä kosmetologien kanssa valita juuri sinulle sopivat tuotteet. Ihotestin teko ei velvoita sinua kuitenkaan mihinkään, vaan voit tehdä sen ostit tuotteita tai et.
Sivuilta löytyy myös monipuolinen ihonhoito-opas ja varsin kattava kategoria, josta löytyy oikeat tuotteet eri ihotyypeille.  Tykkään suunnattomasti näistä sivuista, kauniit ja toimivat, sekä helposti selattavat ja pisteenä i:n päällä kosmetologit, jotka auttavat sinua mielellään.



Anna meidän auttaa sinua ihonhoidossa! Digitaalisen ihotestimme avulla kosmetologimme voivat tehdä sinulle kokonaisvaltaisen ihoanalyysin ja löytää ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet. Kosmetologimme räätälöivät tuotesuositukset sinulle henkilökohtaisesti. Valittavanasi on kaksi ihotestiä, joiden avulla voit löytää sopivan ihonhoitorutiinin, joka perustuu ihosi tarpeisiin ja ihonhoidollisiin tavoitteisiisi. Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiinimme koostuu lisäksi täydentävistä tuotteista, joita voit lisätä rutiiniisi.

Testit ovat ilmaisia ja saat tuotesuositukset kosmetologilta kolmen arkipäivän kuluessa. Eikö kuulostakin hyvältä? Minusta ainakin. On huippua tietää, millainen oma iho on ja sen tarpeet, näin ollen on helpompi valita ne oikeasti sopivat tuotteet juuri omiin tarpeisiin. Minun paketistani löytyivät seuraavat tuotteet, jotka sopivat oikeastaan ihan kaikille ihotyypeille.



*Paula´s Choice Super -Light Daily Wrinkle Defence-päivävoide, on silkkisen sileä voide, joka vie hämmentävän tehokkaasti kiillon kasvoilta, jopa tälläisenä kuumana kesäpäivänä. Voide on kevyesti sävytetty, ja kun ensimmäistä kertaa kokeilin tuotetta, säikähdin hieman, koska voide näyttää ihan liian vaalealta minun päivettyneelle iholleni, tai niin luulin, olin väärässä. Vaikka voide näyttää vaalealta se uppoutuu hyvin kauniisti oman ihosi sävyyn.  Sopii loistavasti meikin alle tai ihan sellaisenaan käytettäväksi. Tykkään hurjasti, myös siitä, että tässä on +30 suojakerroin. Jatkoon ehdottomasti. (40€)

The Facial Pad, kosmetologien suunnittelemat nukkaamattomat puhdistuslaput. Käy kaikkeen ihonhoitoon, kuin myös kynsilakan poistoon. (4€)



*Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder, sisältää ranskalaista kašmirtalkkia  ja on ehdottomasti silkkisin puuteri, johon olen törmännyt. Pressipäivän aikana ihastelimme tätä puuteria joukolla, se ihastutti meistä, joka ainoan.  Tässä yksinkertaisesti toimii kaikki. Silkkisyys, kevyt mattapinta, tuoksu sekä hinta (38€). 

*Laura Mercier Tinted Moisturizer sävyvoide, sisältää suojakertoimen 20 ja sopii jokaiselle ihotyypille.
Kesällä yleensä tulee heitettyä paksummat meikkivoiteet sivuun ja napattua kevyemmät versiot tilalle.
Laura Mercier Tinted Moisturizer on juuri tähän tarkoitukseen mitä mainioin, se tasoittaa ihon sävyä, antaen hyvin kauniin hehkun. Tuubi on todella riittoisa ja riittää varmasti koko kesän rientoihin (46€)


*Laura Mercieri Face Illuminator on ylellinen korostustuote, joka antaa upean hehkun kasvoille.
Itselläni on sävy Inspiration, joka sopii täydellisesti päivettyneelle iholle ja on kerrassaan lyömätön yhdistelmä alla olevan Copper luomivärin kanssa. Levitä pieni määrä kerralla ja kerrosta tarvittaessa. Itse tykkään kevyemmästä hehkusta, ja minulle riittää kevyt sipaisu, toimii muuten upeasti myös dekolteella, ihan vaan juhannustansseja silmällä pitäen;)  (43€)


* Laura Mercier Caviar Stick Eye Color Shimmer, on kynämallinen luomiväri, johon hullaannuin hetkessä. Kosmetologi levitti luomilleni kyseistä luomiväriä sävyssä Copper ja ihan vaan vinkiksi, jos sinulla on siniset tai siniharmaat silmät niin suosittelen, hanki tämä tuote juuri tuossa sävyssä!! 
En muista, että mikään toinen luomiväri olisi saanut aiemmin silmiäni niin hyvin esille kuin tämä, ihan huikea, rakastan sitä<3 Toki valikoimassa on useita kauniita sävyjä, joten kannattaa tsekata koko valikoima. Luomivärin pysyvyys on myös huippu luokkaa. (29€)





*James Read H2O Tan Mist-itseruskettava suihke, joka ei tuoksu lainkaan itseruskettavalle tuotteelle, jes! Tämä tuote on oikeasti varsinainen monitoimituote. Se viilentää kuumana kesäpäivänä, antaa kasvoille kauniin kuulanhohtoisen päivetyksen, ja sitä voidaan käyttää myös meikin kiinnitykseen. Siis ihan mahtavaa, kaikki hyvät asiat yhdessä pullossa:) 
Itse kuulun niihin ihmisiin, joka päivettyy samantein, kun vain näkevät auringonsäteet, olen kiitollinen tästä ominaisuudesta, ja koska olen läpi vuoden pikkaisen tummempi kuin koko muu perheeni, en varsinaisesti kesällä tarvitse lainkaan itseruskettavaa, mutta silti ihastuin kuitenkin tuotteen monikäyttöisyyteen ja koska misti on nyt hyvällä hinnalla verkkokaupassa myynnissä, taidan kuitenkin tilata vielä toisen pullon ihan niitä hetkiä ajatellen, kun aurinko itsessään ei enää helli hipiääni ja kaipaan kuitenkin hieman päivettyneempää ilmettä kasvoilleni.(22€)


Tällaisia uutuuksia minun paketistani löytyi, onko teille tuttuja juttuja?

14 kommenttia

  1. Kullostaa mielenkiintoiselta! Ei ole itselleni tuttu.
    Netistä saa jo lähes mitä vaan!
    Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta, että netistä kyllä saa nykypäivänä melkein mitä vaan:)
      Aurinkoista viikkoa sinulle <3

      Poista
  2. Skincity ei ole vielä tuttu, mutta mielenkiinto kyllä heräsi justiinsa. Ihana kun ihotestin voi tehdä netissä joten kyllä kokeilen.
    Tuo korostustuote/hehku on kyllä, niin upea että sen päädyin ostamaan.
    Kiitos siis näistä vinkeistä, menenkin tutustumaan heti lisää näihin tuotteisiin :)
    Mukavaa viikkoa sinulle souliina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että innostuit sivustosta. Tuo korostustuote on kyllä jotain mieletöntä! Täytyy varmaan tehdä vielä meikkivideo, jossa laitan tuota, koska se hehku on jotain taivaallista <3

      Tututstu ihmeessä kunnolla sivustoon ja tee se ihotesti:)
      Lämpöä viikkoosi<3

      Poista
  3. Ihan uusia tuttavuuksia minulle kaikki. Tuo puuteri kuulostaa unelmalta. Keveys sopii kivasti kesän meikkiinkin.
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puuteri on unelma ja koska itse käytän todella hillitysti puuteria, on tuo ihan omiaan myös sellaiselle, koska se on niin unelman keveä, mutta samalla niin täydellisen toimiva <3
      Ihanaa viikkoa Outi <3

      Poista
  4. Ystävätär vannoo noiden tuotteiden nimeen😍Itselleni ei ole tuttuja. Aurinkoista kesäkuuta Souliina☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että ystävättäresi tykkää! Käy ihmeessä sinäkin ihan tutustumassa sivuille sieltä löytyy paljon tietoa tuotteista, tarpeista ja tosiaan on tuo ihotesti mikä kannattaa tehdä.

      Kiitos ja aurinkoista keskuuta sinulle myös<3

      Poista
  5. Kiitos vinkkauksesta, itselleni uusi juttu!
    Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä, tuo sivusto on vallan mainio ja monipuolinen.
      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Eikös olekin, aivan ihania juttuja<3
      Aurinkoa viikkosi Maikku<3

      Poista
  7. Ihania kuvia ja tuotteita! Skincityn paketti oli mieletön ja heti testasin tuota rusketusainetta. Mutta kannattaa olla tarkkana, sillä kaulasta tuli laikukas, kun en ilmeisesti kiireessä sihdannut kunnolla. Mutta päivetys oli hyvä, joten suositus. Laitoin tyttärelle myös vinkin tehdä tuo ihotesti Skincityn sivulla, jotta saadaan tilattua hänellekin oikeat tuotteet.
    Sinulla on uusi pohja blogissa ja ihanan rauhallinen ja tyylikäs on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ja siis nuo tuotteet on van jotain niin mieletöntä <3
      Kiitos vinkistä tuon ruskettavan kanssa, täytyy katsoa jos yrittäisi levittää sen esim harjan tai hanskan avullla, oisko siitä apua?
      Tuo ihotestin tekeminen on niin hyvä juttu, saa kerralla oikeat tuotteet jokaiselle ihan parasta.
      Kiitos, muutin vähän vanhaa pohjaa omaa silmää miellyttävämmäksi, väritykseltään jne, kiva kuulla, että se miellyttää <3

      Poista