Suloisia solmuja

Huomenta! Tuntuu vaikealta kirjoittaa juuri nyt. Tuntuu että olisi niin paljon teille sanottavaa, mutta samalla ei saa sanottua juuri mitään. Ajatukset tuntuvat karkaavan, niin ettei oikeastaan mistään saa kiinni juuri nyt-kuuppa on ylikuormittunut-luulisin.

Kuten tiedätte tämä, kevät on ollut minulle vauhdikasta.  Työ, koulu, perhe ja no elämä noin niinkuin yleensäkin on ollut aikaa- ja voimia vievää, mutta se on ollut samalla hyvin kiinnostavaa, uteliasta ja antoisaa, sekä hetkittäin ihan hanurista.
On kiehtovaa oppia uusia asioita, vaikka se samalla väsyttää. Olen äärimmäisen kriittinen itseäni kohtaan, ja vaadin itseltäni paljon, vaikka toisaalta, joissain tilanteissa on hemmetin höveli ja boheemi. Mutta sekin uuvuttaa-se itsekriittisyys. Olen yrittänyt opetella olemaan itselleni lempeämpi, se on edelleen työnalla, koska olen huono opettaja.


Minulla olisi eilen ollut useampi tapahtuma mihin mennä, mutta peruin ne kaikki. Valitsin vapaapäivän ja kodin. Ja ulkoilun.
Sekin on tärkeää, se ettei tee mitään muuta kuin relaa ja juttelee ystävien kanssa puhelimessa ja tajuaa, kuinka ihania tyyppejä sun elämässä on.

Ja se että kaapista löytyy teetä ja kauramaitoa, koska ilman niitä päivästä tulee katastrofi.
Tai se, kun lapset on lähteneet kouluun, niin kotiin jäi vielä pupu, joka sekin haluaa hengata sun kanssa,  hypäten kainaloosi kerälle vaatien rapsutuksia, kun olet ottamassa aurinkoa, ja minähän rapsutan, koska en henno häätää häntä poiskaan.

Niin ja instagram on ihana. Löysin sieltä sellaisen tilin, sellaisen kuin sulkia & solmuja. Upea nainen, joka tekee upeita Macrametöitä. Laitoin hänelle viesti ja tilasin meille yhden, mutta tilaan ehkä vielä toisenkin, sitten kun meidän pieni pintaremonttimme on olohuoneessa ohi.
Tykkään ihan mielettömästi, suorastaan rakastan tuota leijonankeltaista kaunokaista.

Kuten huomasitte, ei tänäänkään ehkä mitään sen suurempaa sanottavaa, mutta täällä kuitenkin ollaan:)
Aurinkoista päivää murut<39 kommenttia

 1. Joskus täytyy vain puhaltaa peli ns. poikki. Ole armollinen ja nauti juuri tuosta kiireettömyydestä ja anna sielusi levätä.
  Kaunis on tuo macrame!
  Lämmintä loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia kauniista kodistanne. <3 On taito olla lempeä itselleen, ainakin itse joudun sitä opettelemaan lähes päivittäin. Joten, ollaan lempeitä itsellemme ja otetaan niitä vapaapäiviä vaikka hieman itsekkäästikin. Näin pystytään olemaan lempeitä myös muille! <3

  VastaaPoista
 3. Joskus on hyvä vain relata, osaat kuunnella itseäsi ♥
  Ihanat kuvat niinkuin sulla aina ja tuo makrame on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 4. Minusta oli kiva lukea sinun kuulumisia. Välillä tällaiset postaukset on tosi kivoja, niin kuin nyt just. Ihana tuo makrametyö <3
  Kaunista ja aurinkoista torstaita sinulle ihanuus <3

  VastaaPoista
 5. Oli niin ihana nähdä, saan aina voimaa ja energiaa meidän treffeistä. <3 Halit kiireisiin, oot ajatuksissa. <3

  VastaaPoista
 6. Todellakin pitää osata relata ja vain olla. Itse olen oppinut kantapään kautta, että itselle on otettava aikaa.

  Ihanaa viikonloppua. <3

  VastaaPoista
 7. Onpa tosi kiva tuo makrameetyö. Vinkistäsi kävin instassakin kurkkimassa ja oih, miten upeita! Osaisipa itsekin!
  Tällaiset "tavalliset" postaukset on minusta niitä mukavimpia, elämää, arkea, hyvää ja myös jotakin tylsää. Ihan niinkuin elämä on.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia taas.
  Onpa upea sisustuselementti tuo macrametyö.
  Ei ole ihananpaa kuin rentouttava kotipäivä.
  Upeaa kesäistä viikonloppua sinne!

  VastaaPoista