Vappuja














Heippa ja ihanaa vappua murut!

Mitä meinaatte juhlia vai juhlitteko? Meillä muu perhe viettää vapaata ja minä menen töihin illaksi, niin tänään kuin huomennakin. Ei se huono vaihtoehto ole, vaikka olisihan se myös ihana juhlia omankin perheen kanssa, mutta vuorotyöläisenä tähän on totuttu jo vuosien varrella. Tosin on tässä se hyvä puoli, ettei tarvitse miettiä juhlavaatetuksia, vaan ihan simppelissä asussa taaplataan työmatkat ja firma kustantaa illan asun:)

Simaa meillä ei juoda, koska lapset ei siitä pidä ja en jaksanut meitä kahta varten, sitä alkaa tekemäänkään, limpparia kylläkin ja munkkejakin löytyy. Tosin tänä vuonna kaupasta ostettua, mutta ne kelpaavat melkein yhtä hyvin, kun omatekemätkin.

Niin ja teinejä, niitä meille tulee tänäänkin, ihan niinkuin jokainen päivä muulloinkin, oli arki tai juhla. Ihan parasta ja kotoisaa.

Juhlikaa iisisti ja toivotaan, että ilma pysyy kauniina <3
Riemukasta Vappua, teille jokaiselle<3




10 kommenttia

  1. Me lähdemme reissuun, joten toivotaan, että Tallink Silja on järjestänyt jotain vappuakin laivalle! Aamulla tosin kuntosalilla tarjottiin jo simaa ja munkkeja, joten vähän vappufiilistä siitäkin syntyi jo heti aamusta :-)
    Mukavaa vappua sillekin suunnalle, vaikka sitten töissä!

    VastaaPoista
  2. Hyvin rauhalliseen tahtiin kotosalla vietetään ilta :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat! Työniloa sinulle:) Täällä meinattiin ottaa vappu vastaan hyvässä seurassa herkkuövereiden kera:) Leppoisaa vappua ja ihanaa alkavaa toukokuuta♥

    VastaaPoista
  4. Hyvää vappua, ei meillä juuri juhlita. Aloitetaan grillikausi kyllä ja syödään mukkeja ja juodaan simaa ;) Huomenna sitten toisenlaisissa merkeissä.

    VastaaPoista
  5. Kauniit ja tyylikkäät kuvat - taas kerran! Meillä vähän sama homma, kotona ja iisisti, tosin töitä ei tarvitse tehdä. Vappu on päivä muiden joukossa, itsellä sen juhliminen on jäänyt nuoruuteen. Kivaa vappua!🎈🥂😍

    VastaaPoista
  6. Töissä tein melkein 9h päivän, tulin kotiin ja tein munkkeja. Nyt vaan ollaan ja möllötellään ja nautitaan siitä, että huomenna saadaan nukkua pitkään :)
    Ihanaa vappua sinulle, vaikka oletkin töissä...teet tärkeää työtä!

    VastaaPoista
  7. Hienoja kuvia <3
    Hyvää vappupäivää sinulle ja perheellesi!
    Itse teen hieman pihatöitä ja luen.

    VastaaPoista
  8. Mukavaa vappua! <3

    Täällä on otettu eilen ja tänään rennosti, huomenna taas töihin.

    VastaaPoista
  9. Noi pöksyt on niin kivat ja just sellaiset rennot, joista itsekin tykkään. Ihanaa perjantaita kamusein. <3

    VastaaPoista
  10. Ihanaa toukokuuta <3 Vappu meni myyjäisistä ostetulla munkkipussilla ja simapullolla :)

    VastaaPoista