Suloistakin suloisempi
Upeaa alkanutta vuotta murut!  Toivottavasti teillä oli ihana vuodenvaihde, jokaisella<3

Me otettiin uutta vuotta vastaan tosiaan tutulla kokoonpanolla, kaikkiaan viistoista henkeä koolla, kuten kuvitella saattaa ilta oli varsin äänekäs ja hauska. Tuli valvottua pitkästä aikaa pikku tunneille saakka ja aamulla olisi uni maistunut yllättävänkin pitkään-jännä juttu sinänsä.
Vaikka toki uuden vuoden juhintamme on muuttunut siitä mitä se oli ennen lapsia, on siinä samoja asioita edelleen, se on meille juhla, joka kokoaa ystävät yhteen.

Vaikka kummasti olisi tuo oma punkka tai sohva vetänyt tänään puoleensa, oli puolen päivän aikaan karistettava unirähmät silmäkumista ja suunnattava lenkille.  Edellisillan tekoturkit ja mokkasaappaat vaihtuivat näppärästi collareihin, aluspaitaan, villapaitaan sekä numeroa liian isoon takkiin, pipoon ja lapasiin. Mikään vaatemäärä ei ollut liikaa, kerrospukeutuminen rules, vaikka et sitten tahtoisi edes eteenpäin päästä.

Kohta sitä lenkkeiltiinkin tuulisessa ja sateisessa Haukilahden rannassa. Tuo paikka on vaan yksi suosikeista aina vaan, eikä vähiten siksi että siellä tulee vastaan mitä suloisimpia koirakavereita, niin kuin tämä suloisistakin suloisempi pieni karvaturri, joka tuli tervehtimään meitä iloisesti hypellen.
Koiran omistaja pahoitteli, jos hänen koiransa tuli keskeyttämään meidät, kun tietty olin siellä lenkillä kamera kädessä kuvaamassa, vakuuttelinkin ettei mitään ongelmaa ja rohkenin kysäistä, josko saisin napsaista muutaman kuvan tuosta suloisesta pennusta ja sainhan minä luvan.
Harmittaa vaan, etten muistanut pyytää kyseisen naisen yhteistietoja, olisin halunnut lähettää hänelle ottamani kuvat, mutta ehkä törmään vielä häneen toisena päivänä.

Lenkki koleassa säässä tekee muuten hyvää, ihanan happirikasta. Kurvasin vielä ruokakaupan kautta hakemassa tortilla tarpeet, jotka mies sitten teki meille valmiiksi. Teemuki kourassa kömmin peiton alle tuijottamaan urheilua ja Asterixia, niin mitä tässä muuta kaipaakaan, ihan mukava vuoden aloitus.


Nyt toivottelen teille ihanaa iltaa, eli hyvät yöt
Huomiseen <3
8 kommenttia

 1. Teillä on ollut selvästi railakkaampi meno kuin meillä :)
  Kerrokset oli mullakin päällä ja piikit kengänpohjissa, kun lähdin lenkille. Onneksi pahimmat jäät oli sulaneet jo aika hyvin. Päivä oli harmaa, mutta itsekin koin ihan saman - raikas happirikas ilma teki niin hyvää! Olen ollut muuten koko päivän sisällä kirjaa lueskellen ja blogijuttua kirjoitellen ja jotain pientä puuhastellen. Kivan rentoa vaihteeksi.
  Ihanaa vuoden alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tosiaan ihan hmm. reipas vuodenvaihde😀
   Kyllä tuolla tosiaan sai olla paljon päällä, mutta kyllä se ulkoilu vaan tekee hyvää aina. Noi piikit on aivan loistavat, eipä tarvitse pelätä kaatumista.

   Kirjan lukeminen kuulostaa ihan täydelliseltä❤️ niin ja blogi jutut samoin.
   Ihanaa kun ei ole kiire mihinkään vaan saa vaan olla.
   Ihanaa alkanutta vuotta ❤️

   Poista
 2. Ihana hauveli ❤️
  Hyvää uutta vuotta muru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks olekin suloinen, nyt iski koirakuume!Kiitos ihana ja samoin sinne ❤️

   Poista
 3. Ihailen reippauttasi.
  Ulkoilu on paljon miellyttävämpää, kun on säähän sopivat varusteet, kuten sinulla.
  Hetken luulin teidän hankkineen uuden perheenjäsenen. On hän suloinen.
  Oma reippailu on jäänyt lähinnä lumitöiden ja koiralenkkien tekemiseen.
  Muuten joulun ja uuden vuoden pyhät ovat menneet live-kontaktien merkeissä, kun sukulaisilla ja ystävillä on lomaa.
  Hyvää viikon ja uuden vuoden jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain nauttia kokonaista kuusi päivää vapaata joten vihdoin ja viimein se reippauskin iski ja tuntuu, että taas jaksaa ulkoilla ja tehdä muutakin.

   Oih lumityöt ovat rankkaa hommaa ja kun vielä koiralenkit päälle, niin on siinä reippailua kerrakseen!

   Sinun pyhät ovat menneet sitten ihan parhaalla tavalla. Live kontakteja ei mikään voita❤️
   Kiitos Kirsti ja aivan ihanaa alkanutta vuotta sinne❤️

   Poista
 4. Onpa todella suloinen koirakaveri!
  Ihanaa tätä vuotta sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän oli kyllä niin mielettömän suloinen ja rohkea pieni ystävä❤️

   Kiitos ja samoin sinne❤️

   Poista