Sairastuvalta terkut






Heipat sairastuvalta!
Tämä viikko on mennyt lähinnä nessupaketit kainalossa ja teekuppi kourassa. Olen nimittäin saanut jonkun järkyttävän sitkeän flunssan, joka on saanut oloni vähintäänkin räjähtäneeksi. Päätä särkee taukoamatta ja koko ajan aivastuttaa. Poskiontelot ovat niin täynnä tavaraa, että poskipäät, tai paremminkin koko naama alkaa olla sen verran turvoksissa, että näytän epäonnistuneelta botoxmainokselta.

Pisteeksi I:n päälle, eilen aamulla herätessäni vain oikea silmäni suostui avautumaan, vasemman ollessa itsepintaisesti muurautuneena kiinni. Kun olin saanut silmäni huuhdottua auki ja ääneni jälleen kuuluvaksi (pihinäksi)- sekin on nimittäin muistuttanut viime päivät raakkuvaa varista, soitin siskolleni ja ilmoitin rään valuvan ulos jo silmistäkin! Omalle perheelleni olin tämän tiedon ilmoittanut jo heti herätessäni, ja herättäessäni heidät:)

Yksi flunssan ikäviä puolia on ehdottomasti tylsistyminen. Kun olo on vetämätön ja et jaksa keuhkojesi ulosyskimisen lomassa tehdä oikeastaan mitään, mutta aivot kaipaisi kuitenkin jotain tekemistä, eikä nukkuminenkaan luonnistu 24/7. Olenkin yrittänyt pohtia ja testata kaikki niksit ja vinkit tämän taudin nopeaan karkottamiseen, mutta tuntuu olevan ihan sama kuinka monta buranaa tai inkivääritee kupillista kiskot kurkusta alas,  flunssa on ja pysyy.

Mutta onneksi on olemassa tuo ihana keksintö nimeltä Netflix!
Olenkin nyt viimeisten kahden päivän aikana keksittynyt katselemaan uutta sarjaa, johon ole ihan hieman koukuttunut, nimittäin Dynasty!!  Muistatteko joskus 80-luvulla, kun telkkarista tuli sarjat Dallas ja Dynastia? No nyt on tosiaan saatavilla ihan uutta Dynastiaa muutaman kauden verran tuolta Netflixin puolelta.
Oikein sopivaa seurattavaa flunssa tai sadepäiviin, mun mielestä ainakin.







Jos sulla on joku tehokas flunssankarkoitus jippo niin ilahduta minua ja kerro keinosi:)
Minä kerron sitten ensi viikolla, miten minun koulu alkoi ja kuinka jaksoin synttäreitäni juhlistaa, olosta huolimatta.

Nyt oikein ihanaa sunnuntaita sinulle <3

19 kommenttia

  1. Mä niin tiedän tuon tunteen, kun kuumeilin neljä viikkoa ja lopulta jouduin sairaalaan sisään antibiottitiputukseen:) Mutta ei se ollut flunssaa, vaan jotain muuta ja nyt on lääkitys kohdallaan seuraavat viikot ja kuumekin hellittänyt! Huh! Mutta minä innostuin myös sairaana ollessa Netflixin lumoihin ja katsoin ensin kaikki Crown jaksot, sitten Marzella sarjaa, paitsi, että siinä oli kyllä hiukan liian jänniä kohtia, joten vain toinen tuotantokausi tuli katsottua. Nyt olen intona Bloodline sarjaan. Tässä muutama vinkki:) Koeta parantua:)

    VastaaPoista
  2. Flunssa on kurja kaveri, inkiväärijuomaa ja lepoa ♥ Toivottavasti paranet pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tykkään inkivääristä, joten sitä on tullut kitattua teen muodossa:)
      Mukavaa viikkoa Maiccu<3

      Poista
  3. Dynastia on aika hauska sarja ja katsottu kaikki jaksot jossain kohdin, kun sarja alkoi. Toivottavasti luvassa lisää, sillä on hyvää kieli poskella huumoria ja vanhan ajan sarjaviihdettä ja juuri paras flunssan karkoittaja.

    Pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on muuten hauska, ja vitsi mitä kieroilua, tykkään:D
      Kiitos Tiia, kyllä tää jossain vaiheessa helpottaa.
      Ihanaa viikkoa<3

      Poista
  4. Voi harmi! Toipumista sinulle!
    Itse vannon nenäkannun nimeen. Heti kun tuntuu tukkoiselta alan huuhdella nenäkannulla.
    Toivotaan,että helpottaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mamma63, kyllä tämän täytyy jossain vaiheessa loppua:D
      Pitäisiköhän mun nyt sitten kokeilla tuot nenäkannua. Meiltä se löytyy, mutta en vaan o ikinä kokeillut, kun en tykkää työntää nenuun mitään :D

      Mukavaa viikkoa sinulle<3

      Poista
  5. Nenäkannu tuli minullekin mieleen ja sitten se hengittely pillin kautta. Laita vettä pulloon ja pilli sinne veteen sitten hengittelet pillin kautta, se auttaa irroittamaan limaa tehokkaasti.
    Jos haluat kevyttä hömppää katsella niin Netflixistä löytyy Sillä silmällä sarjasta kaksi tuottaria.
    Paranemista sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meiltä löytyykin tuo nenäkannu ja mies sekä Verbu sitä aina käyttääkin, mutta minä ja Sakke ei vaan oikein olla osattu ja tykätty ideasta:)
      Mutta siis pilli? En ole ikinä kuullutkaan tuosta ideasta, mutta kiitos Outi, tämän voin kyllä kokeilla.
      Niin ja kiitos sarjasuositukista, menee katseluun.
      Ihanaa alkanutta viikkoa<3

      Poista
  6. Tuttu lääkäri sanoo flunssan paranevan hyvällä hoidolla (lepo + lääkitys) neljässätoista päivässä. Jos sitä ei hoida, voi sairastaa jopa kaksi viikkoa.
    Vakavasti puhuen: Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  7. Kiinalaisen ystävättäreni äiti on lääkäri ja antoi tukkoiseen nenään ja hengitykseen mainion neuvon. Kiehauta kattilassa hetki coca colaa, johon laitat mukaan 3-4 palaa tuoretta inkivääriä. Toimii minulla!

    Pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih kiitos muuten tästä vinkistä, otan ehdottomasti käyttöön jatkossa!

      Poista
  8. Paranemisia! Juuri omakin flunssa loppui ja kyllä oli ikävää olla ääni käheänä ja puhti poissa. Kaksi flunssaa kuukauden sisällä. D-vitamiinia on tullut otettua, jospa sitten se auttaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai se on jyrännyt sinutkin, flunssa meinaan. Toivottavasti olet jo kunnossa.

      Poista
  9. Toivottavasti voit jo paremmin <3
    Minun luotto-apuni flunssaan on kuumavesi, johon on liotettu inkivääriä ja valkosipulia, sekä puristettu sitruunanmehua. Ärmäkkää, mutta toimii!
    Kiitos netflix vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kyllä voin jo paremmin. Kiitos muuten vinkistä, täytyy ottaa nämäkin flunssankarkoitusvinkit käyttöön:)

      Poista