Meidän viikonloppu
Meidän viikonloppu on ollut yksinkertaisen mukava. Kaikilla oli vapaa viikonloppu, joten ollaan lähdetty lemppari rannalle nauttimaan kesästä. Syöty ravintolassa, koska kotona on liian kuuma kokata.
Palattu rannalle aina uudelleen. Nautittu, maisemista, naurusta, vienosta tuulenvireestä ja haettu rantaravintolasta pizzat viltille ja nautittu toisen päivän lounas siinä. Lapset ovat kelluneet meressä jättimäisellä jäätelötötteröllä, joka kustantaa Lidlissä n. 10€ luokkaa. Pizzan ystäville löytyy myös omat uimapatjat samasta paikasta:)

On mieletön helle, kotona on kuumempi kuin ulkona, tai ainakin meidän makuuhuoneessa. Siellä ei pysty nukkumaan, vaikka ikkuna on auki. Ollaankin nukuttu olohuoneessa, kiitos kattotuulettimen, mikä on ruma, mutta tehokas.
Ei valiteta, vaikka kuumuus on käsikosketeltavaa, onhan kuitenkin tällainen hellekesä aika ihanaa, eikös vai? Mutta muistakaa juoda! Hoivasin jo yhtä pyörtynyttä eilen rannalla.  Muistutan lapsia juomaan koko ajan ja juon itsekin, makuvettä, vichyä, limsaa, ihan mitä vaan, kunhan juo. Muistakaa tekin, ettei tule nestehukkaa <3

Tänään ei lähdetä rannalle, vaan laivalle. Tai siis minä lähden lasten kanssa, miehen jäädessä vielä töihin. En tosin pelkästään oman porukan kanssa, vaan Verbulle tulee kaveri mukaan, ja siskoni perhe lähtee myös. Meitä on aikamoinen kopla liikenteessä. Hih, huomaatteko, olen taas keksinyt keinon olla kokkaamatta kotona;)

Toivotaan tosin, että ehditään ajoissa perille, ruuhkaa kuulemma pukkaa ja osa kaduista suljettu, mutta minä tiedän oikoreitin, joten homma on hallussa...


Aurinkoista viikkoa murut, palataan asiaan parin päivän sisällä!


11 kommenttia

 1. Ihana mekko, pizza, tunnelmat, muksut kaikki. <3 Eilen kurahti oikein vatsassa, kun bongasin tuon pizzan instassa. Ihanaa päivää Souliina <3

  VastaaPoista
 2. Herkullisen kaunis kesäviikonloppu! <3
  Helteen hellimiä päiviä sinne!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa laivareissua! Hyvä kun tunnet oikoreitin satamaan, liikenne lienee melkolailla jumissa presidenttien tapaamisen takia.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa täydelliseltä viikonlopulta. Mukavaa reissua.

  VastaaPoista
 5. Hienoja tuokiokuvia hellepäivien hetkistä.
  Ainahan sitä kokata ennättää. Nauttikaa nyt toisten laittamista pöperöistä.
  Mahtavaa reissua teidän koko poppoolle!

  VastaaPoista
 6. Ihana viikonloppu! Tänään hikoilin, kun päätin siivota vaatekaappini :) Kyllä aloin toivomaan, että joku vesialue olisi vähän lähempänä kotia.
  Ihanaa laivamatkaa teille!

  VastaaPoista
 7. Hyvältä kuullostaa hellejärjestelynne!
  Kyllä tukalia hetkiä koetaan välillä täälläkin hikisen kelin tiimoilta, mutten valita! Tietoisuus siitä, että tämä kuitenkin loppuu kohta pitää mielen vastaanottavaisena ja nautin täysillä lämmöstä ja valosta!
  Oikein leppoisaa laivareissua teille!

  VastaaPoista
 8. Ihania hetkiä <3
  Antoisaa risteilyä koko jengille <3
  Ps. Ja kyllä on kuuma. Ihanan kuuma. Kesä <3

  VastaaPoista
 9. Teillä on ollut oikein mukava weekend!
  Hauskaa risteily aalloilla ja aurinkoa :)

  VastaaPoista
 10. Ihanan rento viikonloppu! Helteillä ei hellan ääressä seisoskelu tosiaan kauheasti houkuta, mutta hyvät ratkaisut olet keksinyt sen välttämiseen :)

  VastaaPoista