Ei kun teetä, kiitos!


Kävimme jokin aika sitten esikoiseni kanssa kahvilassa ja  hän siinä pohti hetken minkälaisen kahvin tällä kertaa valitsisi. Listallahan oli, jos jonkin sorttista sumppia, cappuccinoja, latteja, espressojakin sen seitsemää sorttia, perus maitokahveja, ja vaikka mitä- sellaisia joiden nimen perusteella, en osaisi edes arvata mitä se juoma sisältää.

Koska olen lopettanut kahvin juonnin kymmenen vuotta sitten, ja siirtänyt addictioni teehen, jouduin tälläkin kertaa hieman pettymään katsoessani kahvilan teevalikoimaa.
Useimmissa kahviloissa kun on tarjolla, se musta, -vihreä ja rooibos ja valkoinen tee, mutta siihen se oikeastaan sitten jääkin. Tai oikeastaan se ongelma on lähinnä niissä muutamassa merkissä mitä vain on valittavana.
Minun on jotenkin vaikea käsittää, ettei muka teemerkkejä löytyisi enemmänkin, koska jo perus marketitkin ovat panostaneet valikoimiinsa, erikoisliikkeistä puhumattakaan, joten missä mättää?

Se mitä rakastan suomalaisissa kahviloissa, on niiden tunnelma. On ollut ihastuttavaa havaita kuinka ihanasti sisustettuja ja persoonallisia kahviloita nykyään löytyykään. Niissä vaan viihtyisi hieman paremmin, jos meidät teen juojatkin olisi hieman paremmin otettu huomioon.

Yksi huomionarvoinen asia on teemerkkien lisäksi, teekuppi!
Kummasta joisitte itse mielummin kahvinne, puolen litran paksusta mukista vai kunnon kahvikupista?
Olen pyytänyt kahvilassa sitä pienempää kuppia, vaikka sinne meneekin teetä vähemmän, ja saanut vastaukseksi, että meillä teet laitetaan tuohon isoon mukiin.
En vain jaksa ymmärtää näitä sääntöjä, kun meillä on teemukit ja kahvikupit erikseen, niin niitähän ei sekoiteta, vaikka asiakas on valmis maksamaan saman hinnan pienemmästä kupillisesta.
Se tee kuin myös kahvikin maistuu erilaiselta, "oikeasta" kahvi, - tai teekupista juotuna, oikeasti. 

Voin kertoa, että juon lukemattomia kupillisia teetä myös siitä pahvimukista, jonka monesti ostan mm jäähallilla. Samoin tuttu termosmuki keikkuu auton mukitelineessä aina kun lähden ajamaan junioria treenihin tai peleihin  ja monen muun reissun aikana. Kotona löytyy siroa ja isompaa mukia.
Joten onko ihan liikaa vaadittu, jos kahvilassa haluat astetta siromman kupin ?Tehän tiedätte kuinka kahviin saa vaahdotetun maidon, johon voidaan luoda vaikka lumiukko tai sydän tai mikä tahansa kaunis kuvio maitovaahdon pinnalle, eikös?
No minä olen heittäytynyt hurjaksi ja olen jopa uskaltautunut pyytämään, että saisinko teeheni kuuman maidon. En vaadi kuvioita tai muitakaan erikoisuuksia, vain kuuman maidon- pyyntöni on toteutettu ainoastaan yhden kerran! Yleensä katse on ollut sellainen, että pyysitkö just Ferrarin pihaan? En- vain ainoastaan kuuman maidon.

En väitä, etteikö ihania teehuoneita olisi, tai kahviloita joista saat sellaisen teen, ohuella kupilla ja kuumalla maidolla ja vaikka kermavaahdolla jos vain haluat, mutta minä en ole kovinkaan useasti tälläiseen törmännyt.
Onneksi Helsingissä kuitenkin jokunen löytyy, mutta jos tiedätte pääkaupunkiseudulla tai missä tahansa muualla sellaisen ihanuuden olevan, voisitteko ystävällisesti vinkata, mielelläni tallaiseen menisin käymään.


Onneksi niistä herkullisista tee, -ja yrttijuomista voi toki nauttia kotona, juuri sellaisesta kupista kuin haluaa, sellaisten lisukkeiden kanssa kuin haluaa.
Yksi minulle uusista ja ihanista tuttavuuksista on Tee Maan yrttihaudukkeet, oletteko jo testanneet?

Tee Maa on vuonna 2013 Helsinkiin perustettu teehuone. He ovat erikoistuneet huippulaatuiseen, lisäaineettomaan irtoteehen. Tee Maa löytyy Annankadulta ja heillä on myös oma verkkokauppa.

Nämä juomat ovat toki miedompia kuin esimerkiksi musta tee, mutta maku aito ja erittäin hyvä.
Nämä ovat muuten sellaisia juomia, johon en tarvitse sitä kuumaa tai kylmääkään maitoa ;)

Yhdeksi suosikikseni nousi Ruusunuppu yrttihauduke, jossa on kyllä kaikki enemmän kuin kohdallaan. Tätä on jo ilo juoda <3
Nämä ovat siis oikeasti pieniä ruusunnuppuja, joita laitetaan 3-5 kappaletta hautumaan kuumaan veteen tai sekoittaa teen sekaan. Minä olen hemmotellut itseäni ihan pelkillä ruusunuppu juomalla.

Inkiväärisitruuna juoma on selkeästi raikkaampi ja aivan mahtava juoma juuri tähän aikaan, kun ulkona tuiskuttaa ja on kylmä. Mikäpä sen ihanampaa, kuin kääriytyä viltin alle nauttimaan kupillisesta kuumaa. Vinkiksi, inkiväärihän toimii loistavana flunssan karkottimena, joten ei voi kuin suositella <3


Mitä mieltä olette suomalaisesta kahvilakulttuurista? Jääkö teenjuojat jalkoihin?
Suositteko ketjukahviloita vai mielummin yksityisyrittäjien pitämiä paikkoja?


42 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Mä oon kyllä löytänyt ihania kahviloita, joissa on hyvät teevalikoimat (Helsingissä asun). Mulle ei tosin oo väliä, millaisen kupin saan enkä myöskään lisää teeheni mitään, joten esim. kuuman maidon suhteen en osaa sanoa mitään. En yhtään muista niiden kahviloiden nimiä, joista parasta teetä saa (paitsi Johan&Nyström) :d Mut tuun kertomaan jos tulee mieleen :D Pointti kuitenkin on et kyllä niitä kivoja paikkoja ainakin Helsingistä löytyy :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Linda :)
   Mukava kuulla, että olet löytänyt ihania kahviloita ja kiitos tuosta Johan&Nyström vinkistä, täytyykin ensi kerralla tsekata se :)

   Poista
 2. Minua niin tympii mennä jonnekin "julkisiin", jossa on tarjolla vain perus musta-tee. Onneksi luotokahvilassani on runsas tarjonta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä julkisissa ketjukahviloissa se valitetavasti menee juuri näin, mutta ihanaa kuulla, että sinulla on lempikahvila, jossa on loistava valikoima <3

   Poista
 3. Ihanan tunnelmalliset kuvat <3

  Minusta sinun pyynnöt teen suhteen ovat olleet pieniä ja varmasti toteutettavissa... eikös asiakasta kannata aina palvella mahdollisimman hyvin - No onneksi kahviloiden joukosta löytyy hyviä, laadukkaita ja tunnelmallisia paikkoja :)

  Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Marru <3
   Minä itsekin mietin pyyntöjäni, enkä mielestäni kohtuuttomia pyytänyt. Kiva kuulla, että olet samoilla linjoilla.

   Totta, onneksi noita ihania kahviloita taatusti löytyy ja niissä sitten tuleekin käytyä, ja kerrottua eteenpäinkin, tälläisestä paikasta :)
   Sehän on kaikkien etu!

   Poista
 4. Olet todella hyvä kuvaaja, tässäkin postauksessa on niin kauniit kuvat. Minäkin olen teen juoja. Muutamissa kahviloissa täällä Pohjois-Karjalassa on hyvä teevalikoima, mutta suurimmassa osassa on vain perusvalikoima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Anneli, tuo lämmitti sydäntäni <3
   Kiva kuitenkin, että sieltä löytyy muutama ihana kahvila, joiden valikoimassa on mistä valita <3

   Poista
 5. Upeat kuvat <3
  Mä niin komppaan tätä muki-asiaa. Mä juon kahvia, chailattea ja harvemmin teetä. Mutta se muki siinä juomassa on melkein yhtä tärkeä kuin itse juoma. Sitä ei vaan todella käsitetä juurikaan missään. Minä usein taas pyydän kahville sen ison kupin, jolloin minulle vastataan, että pienet on kahville ja isot teelle.
  Minä suosin ehdottomasti yksityisyrittäjiä, kuin ketjupaikkoja.
  Kalajoella on ihana paikka, Cafe & Winebar Minrose. Käy ihmeessä, jos siellä päin joskus olet.
  Tunnelmallista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi,kiitos paljon <3

   Ihana kuulla, että siellä myös muki on tärkeä! Olen niin samaa mieltä, että se muki on yhtä tärkeä kuin juoma, niistä yhdessä tulee se elämys <3 Ja ei sitä ei oikein käsitetä vielä, mikä on valitettavaa.

   Aa sinäkin olet saanut kokea tämä saman "kuppia ei sekoiteta" vastauksen. Mun jakeluun tämä ei vaan mene.
   Kiitos paljon tuosta vinkistä. Käyn ehdottomasti siellä, jos sielläpäin tulee pyörähdettyä.
   Ihanaa viikkoa!

   Poista
 6. Pienissä kahviloissa on aina oma tunnelmansa. Sellaiseen menen jos vaan mahdollista. Usein näissä on myös ystävällisempi palvelu. Toki ketjukahviloistakin on löytynyt niitä omia suosikkeja.
  Ihanan lämpöistä viikonloppua ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tämäkin. Itse tykkään myös pienemmistä kahviloista, mutta tulee kyllä käytyä näissä ketjukahviloissakin, varsinkin jos on kauppakeskuksissa shoppailemassa :)
   Ihanaa viikkoa Outi <3

   Poista
 7. Ihan mielettömät kuvat ja hei Suomi on monessa tapaa hieman takapajula ja vaikka on tuo teeongelma, niin minäkin nauttisin mielelläni iltapäivästä jo kahvini usein kofeiinittomana, ei sekään onnistu monessa paikassa.

  Kivaa viikkistä Souliina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus <3
   Yhdyn kyllä tähän mielipiteeseen, että Suomi on valitettavasti monessa tapauksessa takapajula. Luulisi, että kofeniitonta juomaa saisi kaikkialta, mutta ei siis sitäkään!
   No monessa asiassa tullaan jäljessä, mutta toivottavasti asiat alkavat muuttua.

   Ihanaa viikkoa Tiia <3

   Poista
 8. Samaa mieltä, Suomessa teenjuojat jäävät kahvin juojien jalkoihin- harmi kyllä.

  Kivoja ylläreitä löytyy aina välillä kahviloista, mutta vielä on pitkä matka maaliin.

  Ihanaa viikonloppua ja kivoja teehetkiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin jää, ja kun Suomi on kahvinjuojien maa, niin tulaan olemaan jaloissa vielä pitkään.

   toki ihania ylläreitä löytyy, ja niistä yritän nyt kerätä tietoa, kun olisi niin ihana löytää uusia mukavia kahviloita :)
   Leppoisaa viikkoa Taru <3

   Poista
 9. Kahviloissa käymme mekin säännöllisesti. Onneksi tuo kulttuuri on nostanut päätään ja kahviloissa käydään enemmän. Totta tuo mitä sanoit tunnelmasta.
  Meidän vakiopaikassa on kyllä teevalikoimaa hurjasti ja henkilökunta osaa suositella eri laatuja. Luulisi sen olevan kahvilan pitäjän etu, että panostaa myös teehen.
  Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kuulostaa ihan mahtavalta teidän vakiopaikka, voi kun näitä olisi enemmän!
   Ja onhan se tosiaa yrittäjän etu palvella asiakasta monipuolisesti, koska hyvällä säkällä saa uuden tai uusia vakiasiakkaita.

   Oikein ihanaa viikkoa sinne Mamma <3

   Poista
 10. Kyllä...tee valikoima on kahviloissa aika onnetonta, tai siis annetaan iso muki kuumaa vettä ja kipollinen teepusseja joista valita. Suksi yleensä juon kahviloissa kahvia ja kotona sitten teetä....
  Ihania teehetkiä viikonloppuusi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se monessa paikassa menee. Ymmärrän ja hyväksyn jäähallit, minkä valikoimat on pakostakin rajalliset, että siellä ei voi olla kaikkea, mutta kahvilat, hei oikeesti!

   Kiitos täällä on ollut oikein nautinnollisia teehetkiä, ruusunnuppujen kera <3

   Oikein rauhalisaa viikkoa sinulle Satu <3

   Poista
 11. Oi, miten suloisia tunnelmakuvia ja ihana kahvila!!
  Totta, minäkin tee-ihmisenä, odotan joskus liikoja kahviloiden teevalikoimista ja...niistä tavattoman suurista mukeista!!
  Kaunis, sirompi kuppi, ja tee maistu varmasti vieläkin paremmalta! :)
  Suklaan kera, tietenkin! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna:) Tuo ihana kahvila on Porvoosta, ihan suosikkini <3
   Tee-ihminen olisi erittäin tyytyväinen, jos aloitettaisiin vaikka siitä pienemmästä teekupista ja siitä kuumasta amidosta, jos ei teevalikoimaa pystytä heti laajentamaan kovinkaan paljoa. Pienillä jutuilla, kun saisi kahvilahetkestä nautinnollisemman :)
   Ja kyllä, suklaan kera !

   Poista
 12. Rakastan kahviloita ja olen vannoutunut kahvikissa, joten en ole rekisteröinyt tee-asiaa juuri ollenkaan. Meillä on paljon ihania ja tunnelmallisia kahviloita, joissa käyn mielelläni. Minuakin on aina ihmetyttänyt millä logiikalla määritellään mitä tulee minkäkin kokoiseen kuppiin/mukiin. Eräässä ketjukahvilassa se pieninkin kahvimuki on järjettömän iso, saatika ne pari-kolme siitä isompaa... ne on jo ihan kannun kokoisia. Kukakohan sellaisen sammiollisen jaksaa juoda kahvia kerralla? Teenjuojia ei tietenkään pidä unohtaa, ja kun kerran perusmarketistakin saa monenlaisia teelaatuja (sen olen kyllä huomannut), on aika erikoista, ettei teelaatujen kirjo ole kovin laaja kahviloissa.
  Kivaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana lukea sinun ihania kokemuksia ja fiiliksiä noista kahviloista. Ja mahtavaa, että sieltä löytyy paljon tunnelmallisia ja viihtyisä paikkoja minne palata.

   Mä olen havainnut myös erään ketjukahvilan kahvikuppien järjettömän koon, sinnehän menee pannu kerralla :D
   mMhtaa olla kunnon pörinät koko päivän, kun sen on kiskonut kitusiin.

   Luulisi tosiian, että olisi yrittäjänkin etu tarjota teenjuojille eri vaihtoehtoja, koska kyllä se tyytyväinen asiakas silloin aina palaa uudestaan.

   Mukavaa viikkoa sinnekin <3

   Poista
 13. Voi miten upeita kuvia! Itse juon tavallisesti kahvia, mutta olen opetellut teen juontia vähän. Jännä tuo kuppi asia...Kahvikupit ovat vaan yleensä kauniimpia kuin teekupit. Niin se on. Ihanaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Jaana <3
   Totta, kahvikupit ovat monesti kauniimpia ja ohuempia, kuin teemukit ja niistä on todellakin mukavampi juoda.

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 14. Itse tykkään välillä juoda teetä, ja opetellut vähentämään liiallista kahvin juontia, tulee huono olo.
  Mutta Jyväskylässä on ihana teepaikka Teeleidi, joka on pyhitetty erilaisille teelajikkeille ja tunnelma on kotoisan lämmin. Ja taisi juuri avautua tässä syksyllä toinenkin pelkkä teepaikka tuohon keskustaan. Siellä en ole vielä käynyt.
  Tuntuu että täällä Jyväskylässä on tee kulttuuri nousussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihan huippu hyvältä, että siellä on teekulttuuri selkeästi nousussa. Ihana nimi tuo Teeleidi <3 täytyyikin laittaa nimi muistiin, jos tuleee siellä päin pyörähdettyä.
   Mulle tuli kahvista rytmihäiriötä, joten jätin kahvin kokonaan ja siirryin teehen.
   Välillä toki tulee mieleen, että pitäisikö kokeilla kofeenitonta vaihtoehtoa, koska kahvi tuoksuu edelleen todella hyvälle.

   Poista
 15. Vaikka kuvasi ovat ihanat, jostain syystä minua alkoi harmittaa juttua lukiessani. Onko suomalainen palvelukulttuuri noin ala-arvoista? En epäile yhtään kokemaasi. En tiedä meidän kahvilakulttuurista mitään, kun käyn kahviloissa vain ulkomailla. Mutta jos asiakas jotain toivoo, ei luulisi sen olevan kovin hankalaa toteuttaa. Tykkään kupista kotonakin, kun on aikaa nauttia kahvi/teehetkestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se valitettavasti osittain on näin. En toki väitä, että Suomen palvelukulttuuri olisi kaikkialla tälläistä, mutta valitettavan monessa paikaa kyllä.
   Itsekin ulkomailla käydessäni, olen havainnut että palvelu on aivan toisenlaista.

   Minusta näin pienet asiat, ei saisi olla kompastuskivi ravintolassa, kuin kahvikuppi tai kuuma maito.
   Tiedän että ne on pikku juttuja, eikä moni kiinnittäisi noihin lainkaan huomiota mutta kun sitä tapahtuu useasti, niin jossain vaiheessa tekee mieli urputtaa.

   Poista
 16. Ihanat kuvat taas kerran💕 käyn aika harvoin kahviloissa, ystävättäret ovat maininneet ihan samoista asioista mistä kirjoitit. Mukavaa viikonloppua🌹

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina jälleen :)
   Toivotaan, että ei menisi pitkään kun kahvilayrittäjät havahtuisi tähän asiaan, ja teekulttuurikin lähtisi pieneen nousuun <3
   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 17. Suomi taitaa olla niin kahvinjuojien dominoima, ettei muille juomille taida oikein sijaa olla perinteisissä kahviloissa. Mutta toivotaan, että tähän tulisi muutosta! Ja hassua, että esim. tuosta maidon pyytämisestä katsotaan kieroon. Luulisi, että se on sitten asiakkaan oma ongelma, jos tekee kyseenalaisen miksauksen, eikä sen pitäisi vaikuttaa kahvilatyöntekijään mitenkään :D

  Mutta ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi kyllä on niin kahvinjuojien maa, eikä se tietenkään ole huono asia lainkaan. Kun saataisiin, edes pieni muutos tähän tee asiaan, niin olisi mahtava juttu!

   Siis mua niin rupes naurattaa tuo kyseenalainen miksaus, minun äitini nimittäin ihmettelee aina mun teen ja maidon yhdistelmiä :)
   Ja jep, se on tosiaan asiakkaan valinta , ne miksaukset, eli kuumaa maitoa kiitos!

   Poista
 18. Nyt kyllä olen kanssasi niin samaa mieltä. Kahvi ja tee maistuu niin eriltä riippuen ihan täysin siitä millaisesta kupista sen juo. Teeni juon aina joko Marimekon siirtolapuutarha teekupista tai Pentikin Vanilija kupista, kahvin ryystän aina Teeman mukista ja näitä en sekoita koskaan keskenään. Pahvimukista ei käytännössä voi juoda yhtään mitään mutta joskushan se vain on pakko. Rakastan kahviloita, ne on meidän ylellisyyttä raskaassa arjessa. Vai mitä olet mieltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että olet samoilla fiiliksillä tuon kahvikupin suhteen, enkä ole yksin tämän asian kanssa :)
   Ihanat kupit sinulla on teen ja kahvinjuontiin, aivan loistavat <3 Pahvikupista tulee tosiaan aina silloin kiskottua se tee, kun on joko hallilla, tai sitten kiireesti täytyy napata se mukaan jostain kauppakeskuksesta, kun on taas tuli hännän alla juoksemassa paikasta A paikkaan B.

   Kahvilat ovat aivan ihania ja nimenomaan sitä arjen luksusta, mistä itse nautin kovasti <3

   Oikein mukavia hetkiä viikkoosi Nanni <3

   Poista
 19. Itse juon päivittäin sekä teetä että kahvia. Kahviloissa kuitenkin lähes aina kahvia; juurikin siksi, että niissä on panostettu enemmän kahvin tarjoamiseen. Onhan se ihanaa saada juomansa pintaan sydämiä tai muita kauniita kuvioita, kun teen tilaajalle ei ole tarjolla juurikaan mitään ekstraa.
  Tuo Tee maa on mulle ihan vieras, mutta ruusunnuput näyttää houkuttavilta :) Kiitos vinkistä ja rentoa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jotenkin harmi, että asian pitää olla näin. Uskon että moni kaipaisin sitä pientä ylelliisyyttä siihen teehetkeen, sitä samaaa mitä nimenomaan kahvinjuojilla on. Oispa ihana jos joku tekisi sen sydämen minunkin tai sinnunkin juomaan <3
   Uskon kyllä, että jokupäivä näin vielä on.

   Kokeile ihmeessä Tee Maan juomia, tässä sitä yleellisyyttä todellakin on kun juo ruusunnuppu teetä <3

   Poista
 20. Ihania tunnelmakuvia!
  Itse juon enemmän kahvia mutta kyllä teetäkin tulee juotua. Olin yli viisi vuotta juomatta kahvia kunnes se sitten taas alkoi maistumaan ja sillä tiellä ollaan.
  Tuo on varmaan ihan totta ettei Suomessa ole kovin paljon teehen erikoituneista kahviloita ja istuskelupaikkoja. Pitäisi ehdottomasti olla ja miksei teenjuoja voisi saada maitoaan kuumana...
  Mukavaa alkaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo <3
   Sinä piditkin melko pitkän tauon kahvista. Itselläni on jo kymmenen vuotta siitä kun lopetin akhvin juonnin. Mutta tosiaan, edelleen se tuoksuu kyllä hyvältä.

   Joo ei niitä teehen erikoistuneita paikkoja turhan paljoa ole, tai sitten ne on mennyt vain minulta ohi, voihan se olla niinkin.
   Ja kyllähän sitä luulisi että se kuuma maito pitäsii olla mahdollista, mutta näin vain ei ole.

   Mutta aivan ihanaa viikkoa <3

   Poista
 21. Allekirjoitan kyllä kirjoituksesi! Näin teenjuojana välillä kyllä harmittaa nuo teevalikoimat. Kaikkein pahin on ehkä kuitenkin se väkevä haudutettu tee sellaisessa kahvipannussa😒
  Helsingissä kävin Vallillassa (en muista paikkaa) pienessä kahvilassa, jossa teen haudutusaika oikein ajastettiin ennen kuin tee tarjoiltiin pöytään. Maalaistyttö siinä vähän ihmeissään etsi keltaista Earl gray-pussia 😅
  Mageet kuvat! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomata etten ole ajatuksien kanssa yksin. tai hyvä ja hyvä, mutta kuitenkin.
   Olen niin samaa mieltä tuosta pannussa väkeväksi haudutetusta teestä, sitä varten tarvitaan paljon kuumaa maitoa, että maku hälvenee ;)

   Ihan mahtavalta kuulostaa tuo Vallilan paikka. En ole kyllä missää nähnyt, että oikein kellosta katsoo aikaa, mutta selkeästi siellä panostetaan asiaan <3
   Hih,ihana tuo maalaistyttö kommentti :D

   Poista