Heissan ihanat!
Nyt voi sanoa, että on viikon tai paremminkin kahden, paras hetki, minulla on nimittäin vihdoin vapaapäivä!
Hieman iloa himmentää, että neiti sattuu olemaan juuri nyt flunssan kourissa. Hänen pitäisi viikonloppuna suunnistaa Tuberisteilylle ystäväperheen kanssa, joten nyt jännityksellä odotamme mihin suuntaan olotila menee. Toivottavasti parempaa, koska tätä risteilyä on todella odotettu ja pettymys tulee olemaan valtava, jos reissu peruuntuu viime hetkillä.
Koska flunssa vaivaa eikä neidillä oikein nälkäkään ole, ajateltiin valmistaa jotain helppoa pientä purtavaa.
Koska en todellakaan ole mikään Jamie Oliver keittiössä, pikemminkin Liisa ihmemaassa, päädyttiin kokeilemaan bataattiranskalaisten tekoa ohjeella, joka napattiin netistä K-ruoka.fi sivuilta.
Täytyy sanoa, että odotin herkullisen rapeita ranskiksia, niin kuin kuvassa, mutta totuus oli toinen.
Edessä oli kulhollinen hieman löysiä ja jauhoisia ranskiksia, jotka olisi kipeimmin kaivanneet rasvakeitintä tai jotain roihua ympärilleen, jolla pintaan olisi saatu hieman rapeutta.
Onneksi ruokaa ei tarvinnut sentää roskiin heittää, koska kotoa löytyy yksi pitkäkorva, joka rakastui mamman kokkailuihin oikein toden teolla!
Me Verbun kanssa päädyttiin lopulta noutoruokaan ;)
Leppoisaa torstaita !
Ihana pupu <3 hyvä,että ranskikset kelpasi pitkäkorvalle :)
VastaaPoistaKiitos Elina <3 Hänelle kyllä upposi bataattiranskikset hetkessä ;)
PoistaMe tehdään bataattiranut aina niin, että ne pyöritellään öljyssä ja ranskalaismausteissa, tulee rapeita ja ihan sairaan hyviä. Onneksi teillä on tuo oma puputti siellä auttamassa :)
VastaaPoistaKiitos vinkistä Outi, minä kyllä yritin myös pyöritellä öljyssä ja suolassa, mutta ei noista rapeita saanut silti :D
PoistaNo ehkä ensi kerralla sitten :)
minä maustan bataattiransikikset öljyn ja mausteiden seoksella ja paahdan uunissa. Eihän niistä tule yhtä 'rapeita' kuin perunoista, mutta uppoaan kuin häkä laumaani. Vain mukavat dippikastikkeet ja meidän pupu jää ilman bataattia :)
VastaaPoistaMä teen selkeästi jotain väärin, koska muilla tuntuu onnistuvan :D
PoistaTeidän pupu on mahdottoman suloinen <3
Ihana, hyvä, et jollekin kelpas. :D
VastaaPoistaHIh,juu kyllä tuolle pitkäkorvalle uppoaa ;)
PoistaBataattiranskalaiset on niin hyviä. Itse ns kypsennän ensin ranskalaiset tasalämmöllä uunissa ja lopuksi laitan grillivastuksille. Tällä tyylillä olen saanut rapeita ranskiksia.
VastaaPoistaParanemisia neidille!
Kiitos tuosta vinkistä, ensi kerralla sitten grillivastus päälle!
PoistaKiitos neiti voi jo paremmin ja pääsee reissuun :D
Ihana pupu teillä!
VastaaPoistaKiitos Aikku <3
PoistaBataatti ranskikset ovat niin hyviä! Ihanalle pumpulle maistuu myös ❤
VastaaPoistaOlen joskus ravintolassa maistanut bataattiranskiksia ja ne on ollut hyviä, nämä eivät :D
PoistaTästä taisi tulla Nöppiksen herkkua :D
Ihanaa viikonloppua!
Ihana onnellinen pupu <3 Bataattiranskikset on parempia, kuin perunasta tehdyt, rakastan. <3 Vielä kun ne saa dipata johonkin, niin aijai. Toivottavasti tytär paranee ja pääsee risteilylle. Ihanaa viikkistä. <3
VastaaPoistaKiitos Tiia <3 Joo olen ravintolassa tosiaan noita maistanut ja oli hyviä, nämä vaan ei nyt onnistunut laisinkaan. No Nöppis oli hyvin onnellinen herkuistaan :)
PoistaVerbu on jo kunnossa ja risteily odottaa neitiä tänään!
Kivaa viikonloppua <3
Ihana pupu kun pelasti kokin ❤️
VastaaPoista<3 Hän on taatutsi paikalla kun on ruoasta kyse ;)
PoistaVoi että mikä pupukuva! IHANA! <3 Sun kuvat on muutenkin aina niin ilo silmälle :)
VastaaPoistaVoi kiitos ihana Mia <3
Poista