Matka haaveilujaYritän ajatella todella positiivisesti, vaikka se on hieman hankalaa juuri nyt. Eilen aurinko paistoi täydeltä terältä ja tänä aamuna taivaalta tulee jalkarätin kokoisia lumihiutaleita. Tän täytyy olla vitsi!
Talvi on ihan kiva, mutta kun minä tarvitsen aurinkoa! Olen niitä ihmisiä, jotka saa energiansa auringosta ja valosta. No onneksi päivät pitenevät koko ajan ja valon määrä lisäntyy, mutta se aurinko, missä luuraat?

Aikani tuijoteltua lumisadetta ja kavereiden facepäivityksiä lomamatkolta, surffasin Tjäreborin sivuille ja näppäilin kohteeksi Espanja ja Fuengirola. Kaipuu Espanjan auringon alle alkaa olla aika kova.
Selasin vimmatusti lähtöjä, kahden viikon matka olisi vain satasen kalliimpi kuin viikon. Paljonkohan kuukausi kustantaisi?
Todellisuudessa, emme todellakaan pääsen nyt mihinkään lämpöiseen lentämään, on työt ja koulut eikä todellakana varaakaan mihinkään pitkiin reissuihin, mutta  haaveita on hyvä olla, ensi kesänä sitten <3 ja aina voi fiilistellä aikaisempaa reissua <3


<3


Ihanaa sunnuntaita <3

14 kommenttia

 1. Kevättä ja lämpimämpiä kelejä täälläkin kiihkeästi odotellaan. Toiveissa oli matka Elsassiin tai kauemmaksikin toukokuussa, mutta miehelle tuli pidempi keikka kesän yli -ja freelancer on tietysti tyytyväinen siitä. Onneksi on päivän Köpiksen reissu ja Tukholman matkakin tiedossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi juttu, että matkasuunnitelmat nyt muuttui, mutta ymmärrettävää kyllä.
   Onneksi teillä on kuitenkin muutama, varmasti ihana matka odottamassa!
   Ja kyllä ne lämpöiset kelit sieltä tulee , kun maltetaan vielä hetki <3

   Poista
 2. Täällä kans on matkahaaveilut käynnissä, onneksi tuo aurinko antaa aina silloin tällöin lupauksia keväästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaveita on aina hyvä olla <3 Ja noista aurinkoisista päivistä saa kummasti virtaa, kunpa niitä tulisi nopeasti lisää.

   Poista
 3. Täällä on ihan samat fiilikset. Kesää ja aurinkoa on niin kovin jo ikävä. Onneksi meillä on matka jo hankittuna. Kaksi viikkoa töitä ja sen jälkeen kahdeksi viikoksi Thaimaan aurinkoon =). Ihanaa sunnuntaita sinulle <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka ihanaa, kun pääsette Thaimaan lämpöön kohta <3 Kyllä nää päivät tästä varmasti nopsaan menee ja kohta saatte loikoilla altaalla ja nauttia lomasta <3
   Oikein ihanaa viikkoa Katinka!

   Poista
 4. Espanja on ihana maa. On kyllä sydämen vienyt. Meillä on nyt suunnitelmissa lähteä tuonne Usa:n suuntaan ja mm. Florida ja Orlando.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Espanja on <3 Ihanaa kun siellä on toinen Espanjaan rakastunut :D
   Voi kuinka kivan kuuloiset matkakohteet teillä!

   Poista
 5. Täällä haaveissa myös etelän lämpö, mutta taitaa jäädä haaveeksi myös tänä kesänä.
  Haavelu toki on myös kivaa.

  VastaaPoista
 6. Haaveilla täytyy, haaveet kannattelevat silloin-no kun tulee noita jalkarätin kokoisia hiutaleita...meillä myös punnittu eri vaihtoehtoja alkusyksylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih just niin, silloin se haaveilu varsinkin on ihan parasta :)
   Alkusyksy on ihanaa aikaa reissata kun täällä alkaa pimenee ja sataa koko ajan. Silloin joku etelänkohde onkin ihan luksusta :)

   Poista
 7. Täällä myös haaveillaan jostain lämpimästä ja mies on uhannut kytätät äkkilähtöjä tulevaa hiihtolomaa ajatellen. Olen tiedustellut että millä kumman rahalla hän ajatteli meidän sinne jonnekin lähtevän.
  Itse voisin lähteä esim huhtikuussa keväistä Amsterdamia katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täällä vähän sama fiilis, että kytätään matkoja, mutta ei ehkä tuo tilipussi ole ihan samaa mieltä reissusta, ainankaan just nyt, kun tuli maksettua pojan Prahan pelimatka just ;)

   Keväinen Amsterdam kuulostaa kyllä todella hyvältä!

   Poista