Pientä pintaremonttia ja seinämaalilla uusi taulu!Meillä oli vähän aikaa sitten kotona pieni pintaremontti. Maalattiin olohuoneessa ja Verbun huoneessa seinät uudestaan. Tällä kertaa seinät saivat pääsääntöisesti ylleen valkoisen värin Ilves maaleilla. Halusin kuitenkin olohuoneeseen yhden seinän tehoste seinäksi ja siihen valittiin harmaa sävy.

Kokeilimme Ilvesmaalien sävytysnestettä, jolla saat itse sävytettyä sopivan tumman sävyn . No miten se sitten toimi?
Tässä sävytysnesteessä on mukana mittakuppi sekä ruisku, voit valita siis kumman tahansa jolla mitata värineste maalin joukkoon, jonka siis itse voit sävyttää haluamasi tummuus asteella.
Suosittelen käyttämään mittakuppia, koska sävytysneste on todella tummaa, ei ruiskusta näe jääkö sinne ilmakuplia, niin kuin meillä jäi. Täämä tietysti vaikuttaa siihen, että jos joudut tekemään useamman satsin sävytettyä maalia, on niiden tummuus ero huomattava.
Tämä vaati kolme maalikerrosta tehdäkseen peittävän ja tasaisen maalipinnan. Harmaa taittaa myös hieman siniseen kuten kuvasta huomaa.

Valkoinen Ives remonttimaali oli ihan huippuluokkaa. Levittyi tasaisesti, tarpeeksi peittävä ja kuivui nopeasti.
Koska valkoista maalia jäi pikkaisen yli iski minuun luovuuspuuska ja pistin pensselit heilumaan taulun muodossa!
Harva se varmaan käyttää seinämaalia tauluihin, mutta minulle kelpaa sekin.
Tähän Peace merkkiin käytin sitten beigeä sävytysnestettä ja toimi tässä projektissa varsin hyvin!


Kyllä pieni pintaremontti kummasti piristää, sitten kuin se on tehty ;D Vieläkään ei kaikki tavarat ole paikoillaan ja seinille en ole kaikkia tauluja vielä takaisin laittanut, kun en raaski lyödä heti nauloja uuteen pintaan, hölmöä, tiedän!

*Maalit saatu

24 kommenttia

 1. Ihania kuvia! Oottepa olleet reippaita, kun olette remppaakin tehneet. Meillä rempat on pääasiassa kesällä ja keväällä. Kiva tuo sun taulu! Ihanaa viikonloppua 💕😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jassuntassu<3 Meille jäi tämä tavaroiden siirtely ja paikalleen laitto. Minulla kun on tuo lavanseutu reistannut pidempää en itse osallistunut maalaukseen vaan siskonpoika ja lankomies tuli maalaamaan seinät <3

   Poista
 2. Ihana tuli ja mitkä kuvat taasen ja levollinen harmonia. <3 ooh mikä lintutaulukin siellä seinällä. Ihanaa viikonloppua ystävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ihanuus <3 Ihanaa, että tunnelma välityy sinne asti, vaikkei tämä vielä valmis olekaan, niin vihdytään kovin kuitenkin :)
   Tuo lintutaulun olenmuuten tehnyt tapetista!
   Ihanaa viikonloppu sinulle myös ystäväiseni <3

   Poista
 3. Remontti onnistui kyllä hienosti ja tuo taulu on ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellu <3 Ja hei kiitos kuuluu teidän miehille rempasta :D

   Poista
 4. Ihanalta näyttää remppailujen jälkeen ja vitsi miten kiva tuo taulu onkaan :) Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinulle Happystarhome :D Ja oikein leppoisaa viikonloppua!

   Poista
 5. Oikein ihanalta näyttää sekä seinä, että taulu! Minä olen maalannut taulun kalustemaalilla, joten mitäpä väliä sillä maalilla, kun inspiraatio iskee :D
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Outi ja hei ei sillä tosiaan niin väliä mikä maalipurkki käsiin osuu, kun inspiraatio iskee ;)

   Oikein ihanaa viikonloppua sinne myös :)

   Poista
 6. Kaunista!😍
  Ja hieno taulu! Pieni remppa piristää. Kivaa, kun saa
  uutta ilmettä kotiin!
  Mukavaa viikonloppua sinne!💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari <3 Mies tokas kotiin tultua, että ahas, tämmöistä tällä kertaa, ku näki taulun seinällä :D Ja tosiaan kyllä pieni remppa aina piristää kummasti, ;) Vielä olisi vaikka mitä pientä tehtävää, mutta täytyy niitä tehdä sitten joskus paremmalla ajalla.

   Ihanaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 7. Kaunista <3 Kyllä pikku pintaremppa aina piristaa ;) Ja täällä toinen hölmö joka ei halua uusiin valkoisiin seiniinsä lyödä naulan naulaa (vielä) :D Ihastellaan nyt hetki uutta pintaa :) Hyvää viikonloppua sinne! http://valkoinenhaave.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle Tintti:)
   Ahaa siellä toinen samalainen, hih. Täällä myös ihastellaan vielä hetki valkoisia seiniä, mutta tiedän, etttä kohta alkaa vasara paukkumaan, mutta ei ihan vielä.

   Kiva kun kommentoit, tulen piipahtamaan blogissasi!

   Poista
 8. Kaunista ja harmonista 💕
  Meilläkin olisi muutama seinä, jotka kaipaisivat uutta piristystä pintaansa. Maalilla saa onneksi nopeasti ja edullisesti sekä melko vähällä vaivalla kaunista jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Kati, kiitos <3
   Maalaaminen on siitä kivaa, kun se on helppoa ja nopeaa. Halusin kovasti myös tapettia, mutta kun yhden kerran irroittelin lastenhuoneen tapetteja, totesin, että samaan rumbaan en ihan heti lähde. Maalaamisella pääsee paljon vähemmällä ;)

   Poista
 9. Kaunista! Pieni pintaremontti tosiaan piristäisi. Harmi, että sen toteutuksen ajattelu ahdistaa... Josko sitten joskus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle myös Nainen Talossa :) Minua eniten ärsyttää rempassa tuo tavaroiden siirtely, mutta on se ihana sitten kun kaikki on valmista :D

   Poista
 10. Pieni pintaremontti piristää kummasti... :)

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva tauluidea. Joskus yksinkertainen ja helppo toteutus on ihan paras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansu! Joskus tosiaan yksinkertainen on parasta ;)

   Poista