Huvipuistoon vai Vesipuistoon vai sittenkin Kotkanäytökseen?


Miten olisi kurkistus kaikkiin kolmeen kohteeseen? Espanjassa tietenkin:)Vesipuisto
Torremolinoksessa sijaisteva Aqualand vesipuisto oli yksi parhaista paikoista, jossa kävimme lomallamme.
Tänne suuntasimme maanantaina, kun lähestulkoot koko matkaseurue oli vielä koossa.
Päivä oli kaunis ja aurinko porotti pilvettömältä taivaalta. Hyppäsimme Fuenirolassa junaan, ja Torren asemalta siirryimme taksilla loppumatkan vesipuistolle. Matka ei tosin ole pitkä, eikä taksia välttämättä tarvita, sen voi ihan hyvin myös kävellä, niin kuin teimmekin takaisin tullessamme.

Paikalla kannattaa olla ajoissa, kun vesipuisto aukaisee ovensa klo11.00 Vesipuisto on erittäin suosittu ja piha olikin täynnä porukkaa kun pääsimme paikalle. Ajattelin ensin, että tässä menee ikuisuus, ennenkuin pääsemme porttien toiselle puolelle, mutta olin väärässä. Kaikki kassat oli käytössä ja jonot liikkuivat yllättävän sujuvasti.

Pääsyliput tuli maksamaan nelihenkiseltä perheeltä n 100e,
Aurinkotuolien vuokra 5€/kpl
Speed passi, joka oikeuttaa jonossa ohitteluun, oli 10€/kpl
Tämä speed passi oli järkevä hankinta, koska porukkaa on niin mielttömän paljon paikalla, että yhteen vesiliukuun pojat jonottivat noin tunnin ajan! Sen jälkeen ostettiin kaikille lapsille passit, jotta he pääsevät nauttimaan siitä minkä vuoksi tänne tulimme, eikä jonossa seisomisesta.


Me aikuiset nautimme suurimmaksi osaksi auringon palvomisesta, mutta toki jokainen kävi myös testaamassa osan vesipuiston huimista laitteista, täytyihän niissä käydä, kun sinne asti oltiin tultu. Lapset kävivät tottakai kaikki liut läpi, useaan otteeseen. Porukan pienin painoi tukka putkella paikan hurjimman laitteen, Kamikazen läpi, silmää räpäyttämättä! Minä en edes uskaltanut sen portaille:)

Vaikka tämä ei halpa reissu ollutkaan, voin suositella tätä lämpöisesti .Kaikki erittäin tyytyväisiä päivään ja paikkaan, tänne tullaan taatusti uudelleen, jos Espanjaan vielä pääsemme.


Kotkanäytös


Tiistaina oli vuorossa kotkanäytös, jonka meidän perheen umiehet ja yksi ystäväperhe lähti katsastamaan. Minä ja Verbu jäimme altaalle.

Matka alkoi jälleen junamatkalla, tällä kertaa Benalmadeinaan, josta siirtyminen vuorille tapahtui tuollaisella "hiihtohissillä".

Näytöksessä esiintyi pari haukkaa, kotkaa sekä iso pöllö.
Yksi haukka hauskuutti yleisö hyppimällä ihmisten päiden päällä. Kaveri ehtikin napata tästä itselleen hauskan selfien.
Tuo iso kotka oli nimeltään Sisi ja oli kuulemma ollut aikamoinen näky, kun ohjaaja oli päästänyt sen lentoon, myös pöllö oli ollut todella vakuuttava. Kun kaikki isot linnut oli esitelty oli
Sakke päässyt avustajaksi numeroon jossa, Hercules niminen haukan oli tarkoitus lentää hänen kädelleen.
Ohjaaja oli vielä ensin oikein hekuttanut, että nyt tulee iso lintu, ja hänen täytyy tukea Saken kättä, niin valtava otus sieltä olisi tulossa. Sakke laittoi lihanpalan käteensä ja kutsui Herculesta.
Pikkaisen oli alkanut naurattamaan, kun oli tajunnut mikä sintti sieltä kädelle lennähti, ei ihan Sisin veroinen kotka, mutta komea lintu kuitenkin.

Tämän reissun kustannus oli hyvin inhimillinen n 10e/henkilö

Tivoli WorldViimeisenä vaan ei vähäisempänä kohteena on Tivoli World Benalmadenassa., ihan juna aseman läheisyydessä.
Tivoli aukeaa illalla klo17.00 ja on auki 01.30 asti.
Sisäänpääsy maksaa7.95€/tyyppi sen lisäksi laitelippu joko 14,95€ kpl tai perhepaketti 49,95€

Tivoli oli huippu kiva paikka, laitteita löytyy jokaiselle jotakin. Perheen pienimmät on huomioitu omalla alueellaan, samalla tavalla kuin Linnamäellä.
Kaikkialla oli todella siistiä ja homma toimi kaikin puolin hyvin.
Pisin jono taisi olla tukkijokeen, muuten kaikkiin laitteisiin pääsi suhteellisen nopeasti, vaikka väkeä riitti täälläkin.
Lapset veivasikin kaikki laitteet läpi moneen otteeseen ja olinkin varma, että siinä kieputuksessa kaikilla olisi paha olo, mutta eikä mitä, he olisi varmaan jääneet tuonne asumaan :D
Vaikka itsen en pysty menemään yhteenkään laitteseen, ei täällä aika tullut pitkäksi, täällä oli niin viihdyttävää, ihan katselijanakin. Viihdyimme täällä melkein loppuun asti.

Se kannattaa huomioida,  jos liikut junalla, niin viimeinen juna lähtee muistakseni puolta tuntia ennen kuin Tivoli menee kinni ja sen jälkeen pois pääse vain taksilla.

Tänmä on myös paikka, jonne tulemme ehdottomasti uudestaan.


Käymisen arvoisia paikkoja on vielä ainankin krokotiilipuisto, joka sijaitsee Torremolinoksessa, lähellä vesipuistoa.
Ruokapaikat ja shoppailupaikat, kerron sitten toisessa postauksessa :)

12 kommenttia

 1. Ihania kuvia!! Tapahtumarikas loma teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia ja kyllä siellä toimintaa riitti, eikä aika riittänyt edes kaikkeen mitä suunniteltiin ;)

   Poista
 2. Vauhtia ei ainakaan teidän lomasta ole puuttunut. Iloisen näköisiä lapsia kuvissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia kyllä riitti ja välillä piti pitää huilipäivä ;) Lapset nautti todella ja se tässä olikin ihan parasta <3

   Poista
 3. Wau mitä paikkoja! Ja, kauniita kuvia. Varmasti ollut lasten mieleen. Itse ihailen mielelläni kuvia, korkeita paikkoja kun kammoksun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maisemat ja paikat olivat kieltämättä upeat, mutta olen samoilla linjoilla kanssasi, pysyn visusti maankamaralla :) Mies hoiti kuvaamisen vuorilla, minua ei sinne saa :D

   Poista
 4. Ihania kuvia! Vesipuistot ovat ihan parhaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja :) Ja niin on, tolla viihtyy kaikki! :D

   Poista
 5. Niin kivalta näyttää - ja arvaa mitä: sain sellaisen matkakuumeen tästä teidän reissusta että varasimme eilen illalla kans matkan marraskuulle!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis oikeesti :D ihana mahtavaa Såfin! Minne päin te lähdette?

   Poista
 6. Ihanan kesäisiä kuvia ja lapsilla näyttää vesipuistossa olleen todella hauskaa. Taitaa nousta taas täälläkin päässä matkakuume :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marjo ja lapsilla oli niin hauskaa, ettei niitä oikein ehtinyt edes näkemään tuolla, kun koko ajan olivat jossain laitteessa/mäessä :D

   Hih, ei kun matkaa varaamaan <3

   Poista