Espoo Block Party 3Tässä hieman eilisiä tunnelmia Block Party katutapahtumasta, joka järjestettiin nyt kolmatta kertaa Espoon Tapiolassa.

Block Party tapahtuman järjestäjänä on Bada Bing yökerho, jonka edustalla graffittitaiteilijat skabaavat mitä näyttävimmillä taideteoksillaa, joita maalataan työmaa-aitoihin.
Samalla aikaan kun pääsimme seuraamaan maalausten etenemistä, pääsimme myös nauttimaan myös ilmaiskonsertista, kun areenoille nousi räp artistit FAM,  Hursti ja Häkkilä sekä Arjen Antisankarit.

Minuun teki suurimman vaikutuksen tuo kundi joka maalasi aivan mielttömän upean kasvokuvan  naisesta, tyttöystävästään ehkä?, sekä FAM, jonka kohdalla oli jo itsekin pakko jammailla mukana. Tässä on kundit, jotka kuulostaa upealta levyllä ja ovat ihan huikeilta livenä, suosittelen kampeamaan keikoille, jos suinkin mahdollista.

Tapahtuman ainut miinus oli, että tämä oli mainostettu aika huonosti. En ollut huomannut ilmoitusta kyseisestä tapahtumasta mistään, vaan kuulin tästä tyttären kautta.
Tämä kun oli vielä ilmainen kokopäivän ulkoilmatapahtuma, aasialaisinen katusafkoineen, olisi varmasti ollut kiva kaikille, jos tästä olis ollut infoa vähän paremmin saatavilla. Ihan vaan luulisi, että järjestäjätaho haluaisi mahdollisimman paljon porukkaa paikalle...kun se ravintolankin puoli oli kuitenkin auki koko illan. Bileethän jatkui klo.22.00 jälkeen siellä niille, jotka vielä halusivat iltaa jatkaa. Me lähdimme kotiinpäin, kun olimme kuunnelleet artistit ja nähneet lähestulkoot kaikki työt loppuun tehtyinä.
Mutta siis kaiken kaikkiaan ihan mukava tapahtuma, tulihan koettua tämäkin :)

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ei voi muuta kuin hämmästellä , kuinka taitavia toiset on , kun tuollaista pystyy tekemään 😊 kiitos Outi , mukavaa viikonloppua sinne myös.

   Poista
 2. Kiva tapahtuma :) Ihanaa viikonloppuna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa , ja menisin kyllä uudestaankin. Kivaa viikonloppua myös sinne <3

   Poista
 3. No onpa upeita! Rakastan graffitteja, tällainen tapahtuma olisi kiva nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo graffitit oli kyllä upeita <3 Ei muuta kuin ensi vuonna paikanpäälle :D

   Poista