Vahinko huppeli ja toiveita uudelle vuodelle


Ihanaa uutta vuotta ystävät.

Vuoden viimeiseen päivään tuli herättyä aikamoisen upeaan aamuun.
Kun olin tullut suihkusta ja käymässä aamupalalle, siirsin verhot sivuun ja näin tuon mielettömän värisen taivaan. Samassa kiskoin päälleni ekaksi käsiin osuvat vaatteet ja kameran matkaa ja ei kun pihalle. Taivas suorastaan leiskui. Nappasin muutaman kuvan sen kummempia ajattelematta. pakkasessa ja puolipukeissa kun ei ihan hirvesäti jaksanut ajatella mitä kameran ruudulle tallentuu. No tallentui kuitenkin muutama aika värikäs otos. Seuraavana päivänä ilma olikin aika paljon harmaampi, mutta ihan ok.

Illalla töiden jälkeen sitten  otettiin uutta vuotta vastaan perinteisesti meillä, ystäväperheiden kera. Näistä pippaloista ei tosin ole kuin muutama hämärä kännykkä räpsy muistutuksena ja vain muutamasta emännästä, mutta toisaalta me kaikki muistetaan tämä ilta muutenkin ilman valokuvia.

Meillä on tapana, että jokainen perhe ostaa ilotulitteita, saadaan astetta ismpi ilotulitus käyntiin ja lapset nauttivat.
Yksi perhe tuo vuorollaan kuohuvat. Tällä kertaa vuoro osui siskolleni joka kiikuttikin paikalle lahjaksi saamiaan pulloja.  Itse olin tosiaan ollut iltavuorossa töissä ja seuraavana aamuna oli taas töihin lähtö, joten kahta lasillista enempää ei voisi juoda millään.

Miehet hoitivat tietysti räjäyttelyt se on vaan noiden ukkojen juttu ja men naiset sillä välillä höötetään kaikki mahdollinen ,itä ehdittän-ja me ehditään muuten yllättävän paljon :)
Kilisteltiin siinä samalla parit lasilliset tai no paremminkin muutamat pahvimukist, annoin ehkä hyväntahtoisen huomautuksen skumppalasien puuttumisesta siskolleni, koska kuka tuo juomat tuo myös edes ne muoviset skumppalasit ;)
Ihmettelin siinä jonkin ajan perästä, että kuinka kummassa tämä tuntuu päässä näin paljon, olin siis juonut kaksi pientä mukillista skumppaa.
En nyt yleensäkään juo juurikaan, mutta pari siideriä illan aikana voin kuitenkin nauttia, eikä siitä humalaa saa aikaiseksi. No pistin sen sen piikkiin, että en ollut juurikaan ehtinyt syödä ja hieman oli väsynyt työpäivästä.

Siinä sitten vieteltiin iltaa yhdessä ja kukaan ei maininnut asiasta sen kummemmin.
Kun olimme saaneet raketit räjäytettyä ja karkelot vietyä loppuun lähdimme jokainen suuntaamaan omia koteja kohti, koska jokaisessa perheessä oli joku aamuvuoroon lähtijä. Aikaisin lähtijä joutui olemaan duunissa jo klo4.00 aamulla!

Kun saattelimme ystävät kotimatkalle, naapurin rouva tuli sanomaan, että auton alle on piiloutunut pieni koira. Se oli pelästynyt raketteja ja karannut omistajaltaan. Tunnistin kyseisen koiran naapurimme perheenjäseneksi. Ystäväni kaivoi koiran piilostaan pois ja kaappasi sen syliinsä ja rauhoitteli kauttaaltaan vapisevaa pientä ystävää. Naapurin rouva lähti viemään karkulaista omistajalleen ja se saatiin palautettua oikeaan osoitteeseen.

Himaan päästyämme kävin nukkumaan oikeastaan samantein, koska tiesin että herätys olisi viideltä.
Vaikka yleensä katselen keksiyön ilotulituksen, tällä kertaa vedin ikkunaverhotkin eteen etten vain heräisi räiskeeseen ja rätinään.
Ylättävän hyvin uni tulikin ja havahduin vain muutamaan otteseen kun pauke oli kovimmillaan.

Aamulla heräsin pirteänä ja töihin lähtö olioikestaan ihan mukavaa.
Myöhemmin tuli sitten kyseltyä vierailta, että mites se skumppa tuntuko se käyvän myös heidän päähän vai olinko ainoa, jokainen vastasi, että kyllä!
Kaksi lasia ja jokainen huppelin puolella. Selvisi sitten että se olikin ukomailta tuotua ja ilmeisesti astetta isommat promillet kuin täällä kotosuomessa ;) Ensi kerralla taidetaan tyytyä varmuuden vuoksi tuttuihin valikoimiin.

Uutena vuotenahan on perinteisesti tullut luvattua yhtä sun toista ja ne lupaukset on pitänyt ihan just niin kauan kun tina on jähmettynyt. Tällä kertaa päätin, etten tee mitään lupauksia tälle vuodelle, harvoin ne pitää kuitenkaan.
Sen sijaan minulla on toiveita, joiden toteuttamine ei pitäisi missään muotoa olla vaikeaa. Kuten pieni ruokaremontti, tehokkaampi treenaaminen, ja ehdottomasti enemmän aikaa perheelle ja ystäville.
Nämä ovat sellaisia asioita jotka kaikki tuovat hyvää mieltä ja onnellisuutta, silloinhan sen pitäisi olla yksinkertaista toetuttaa, eikös?
Ikinähän ei tiedä mitä vuosi tuo tullessaan, mutta minulla on hyvä kutina sen suhtaan ja otan sen mielenkiinnolla vastaan.

Mitenkäs sinä, kuinka teidän uusi vuosi vaihtui ja tuliko tehtyä lupauksia?
Haluan toivottaa jokaiselle oikein ihanaa alkanutta vuotta, tuokoot se teille iloa ja onnea <3

28 kommenttia

 1. Ihana uusi vuosi siellä. Täällä oli kotiuusivuosi, hodareita, naksuja, Risto Räppääjä tv:sta, naapureita pihalla rennoissa merkeissä. Muutama lasi viiniä & paukku (siis ilotulite) ja ajoissa nukkumaan. Oli kiva herätä ap ilman päänsärkyä ja lähteä kamun kanssa pitkälle koiralenkille.

  Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihanan rennolta kuulosti sinun uusi vuosi. Ja aika samoilla linjoilla näytti menevän. On muuten ihan parasta herätä ilman sitä päänsärkyä. Minä katsoin kanssa tuo Risto Räppääjän, ties kuinka monetta kertaa ;)

   Antoisaa uutta vuotta <3

   Poista
 2. Me oltiin ystäväperheen luona. Oli tosi kivaa ja vatsan täyttävää :D
  Ihanaa uutta vuotta sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan paras uuden vuoden aloitus, ystävien seurassa <3
   Kiitos Outi ja samoin sulle <3

   Poista
 3. Mökillä oman perheen kesken vaihtui meidän vuosi. Rauhallisesti otettiin, nukkumaan taidettiin mennä hyvissä ajoin ennen yhtätoista. Pauketta kuulin, mutta yhtään rakettia en nähnyt.

  Lupauksia en tee, tavoitteita kyllä ja todellakin toiveita, mm. työpaikka.

  Tuon skumpan kanssa olisi voinut köydä hassusti, jos vaikka ajattelis lasillisen jökkeen ajaa vielä jossain kohtaa autoa...

  Ihanaa alkanutta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kun kuulostaa ihanan leppoisalta teidän uusi vuosi <3

   Lupausksiaon mielestäni turha tehdä, mutta toivoeiita saa olla senkin edestä, sinulla on hyvä toive ja pidän peukut pystyssä, että se toteutuu myös.

   Joo oli petollinen skumppa ja onneksi kenenkään ei tarvinut ajaa! tosin en ois edes ajanut, vaan napannut taksin jos olisi ollut tarvetta.

   Kiitos ja samoin sinne <3

   Poista
 4. Hahahahaaa siskosi yrittänyt salaa juottaa teidän tujulla skumpallaan... :D Mutta joo takuulla on ollut enemmän kuin normiprossat. hih Mä olin kotona pyjamassa ja parentelin flunssaani. Lupauksia en tehnyt tänäkään vuonna, ei ole mun juttu.

  Hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii en ihmettelisi laisinkaan, se kun oli niitä ainoita kuka sai jäädä seuraavana aamuna nukkumaan :D

   Oli todellaki ja reippaasti enemmän kuin normi prossat. Onneksi kävi heti päähän, joten tajuttiin olla juomatta enempää.

   Voi ei oletko flunssassa, voi tylsyys. Minä toivottelen sinne pikaista paranemista!
   Turha niitä lupauksia on tehdä, ne ei vaan oikeesti ainakaan mulla toimi.

   Ihanaa alkanutta vuotta Jonna ja kiitos <3

   Poista
 5. Ihania kuvia! Onneksi ei sen kaameampi kankkunen iskenyt tuosta vieraasta kuohujuomasta!
  Hyviä toiveita sinulla, noihin on helppo yhtyä!
  Mukavaa ensimmäisen viikon jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia mamma63 <3 Hih no älä, ois ollut kamala jos ois vielä kannkusessa pitänyt töihin lähteä, onneksi ei.

   Oikein ihanaa ensimmäistä viikkoa myös sinulle <3

   Poista
 6. Me vietettiin ihana lämminhenkinen uusi vuosi ystäväperheen kanssa. Neljä aikuista, neljä lasta, 3 koiraa ja kissa. Ihana ilta <3
  Rakkautta ja iloa sinulle ja perheellesi uudelle vuodelle 2018 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih teitä on ollut ihana poppoo koolla <3 Teillä ei ilmeisesti eläimet pahemmin raketeista välittänyt :)

   Kiitos paljon ihana ja sitä samaa sinulle ja perheellesi <3

   Poista
 7. Itse juon tosi vähän alkoholia, joten yksikin siideri saa 'huppelin' aikaan....Ruuankin kanssa lasi punkkua saa poskeni hehkumaan ;)
  Meillä oli shampanjaa ja join vain puoli lasia, kun lupauduin olemaan kuskina. Olimme ystävillä koko lauma koirinemme ja sain otettua meidän kahden perheen jälkikasvusta samanlaisen kuvan kuin 14 vuotta sitten. Kyllä tuli tippa silmään kun katselimme ja vertailimme samanlasita kuvaa, jotka olivat niin erillaiset <3
  vaikka lapset kasvavat, niin miehet pysyvät ikuisina lapsina ja olivat ihan innoissaan raketeista :) Siis tavallaan rauhallinen ja erittäin tunnepitoinen vuoden vaihde hyvän ruuan, juoman ja lautapelien merkeissä. Tästä on hyvä jatkaa.

  Toivon sinulle iloista alkanutta uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanalta kuulostaa Satu teidänkin uusi vuosi ystävien ja perheen kesken, se on ihan parasta ja ei siihen alkoholia tarvitsekaan tuon enempää. Tuo kuvan ottaminen oli varmasti ihana ja tunteita herättävä, ihana muisto <3
   Ja ne miehet on ikuisia kakaroita, ainankin ne mitä minä tunnen ;)

   Kiitos Satu ja aivan ihanaa ja antoisaa uutta vuotta sinulle ja perheellesi <3

   Poista
 8. Hyvää alkanutta Uutta Vuotta!Kivahan se uusi vuosi on aloittaa yllärihuppelissa...tiiä vaik koko vuosi on yhtä ihanaa yllätystä täynnä😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi sität äytyy toivoa, että se olisi iloisia yllätyksiä täynnä :)
   Ertäs kaverini sanoi, että heidän maassaan itse asiassa on sellainen uskomus, että mitä tekee uutena vuoten se heijastuu koko vuoteen. Eli jos olet töissä, sinulla on työteliäs vuosi. Jos on sairaana, se menee vähän niinkuin sairastellessa koko vuosi, eli tästä päätellen olen iloisesti yllättäen hiprakassa ;D

   Ja kiitos ihanaa alkanutta vuotta Kristiina <3

   Poista
 9. Virkistävä uudenvuoden postaus aina otsikkoa myöten. Ja voi pojat, mitkä kuvat! Kun tinan valu menee ensi vuonna pannaan, korvasimme sen Facen leikkimielisillä ennustuksilla tälle vuodelle. Oikein hyvää vuoden jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että tykkäsit-myös otsikosta :)
   Tuo Facen leikkimielinen ennustus kuulosti kyllä hyvältä!
   Oikein upeaa vuotta sinulle Kirsti <3

   Poista
 10. Vuosi vaihtui villasukat jalassa kotosalla kahvia nautiskellen. Muutaman raketinkin jopa bongasin taivaalta :)
  Minä lupasin olla itselleni lempeämpi, ja sitä ei varmaan ole vaikea toteuttaa ;)
  Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun uudenvuoden vastaanotto kuulosti ihan täydelliseltä <3
   Ja lupauksesi on varmasti parasta mitä voi itselleen luvata ja uskon ettei sitä ole sinun vaikea toteuttaa <3

   Poista
 11. Ihanat kuvat♥ Teillä on vuosi vaihtunut mukavan leppoisissa merkeissä, nuo sinun toiveet kuulosti myös oikein hyviltä! Täällä vuosi vaihtui työn touhussa ja hulinaa kyllä riittikin:) Hyvää alkanutta vuotta 2018 sinne, tuokoon se mukanaan kaikkea mukavaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinulla on tosiaan varmasti ollut työntäyteinen uudenvuoden vaihde.
   Sinun työssäsi ei taatusti paljon raketteja ehtinyt ihailla, vaan taisi mennä enmmänkin jälkien paikkailuun.

   Kiitos paljon Päde ja toivon sitä samaa sinulle <3

   Poista
 12. Teillä on ollut mukava uudenvuoden aloitus. Olen itsekin huomannut, että ulkomaalta tuoduissa pulloissa on helposti prosentteja enemmän kuin Suomesta ostetuissa, joten tarkkana saa olla.
  Täällä vuosi vaihtui pienen kuumeen saattelemana, joten rauhallisesti tuli otettua uusi vuosi vastaan.
  Oikein ihanaa alkanutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan kiva ja perheen ja ystävien kanssa aina mukavaa.
   No joo ilmeisesti noissa onkin aika paljon eroja, ulkomailta tuoduissa pulloissa ainankin- tässä oli ihan reippaasti eroa :)

   Voi kun harmi, että teillä on sairasteltu. Toivottavasti nyt jo parempana <3
   Ihanaa alkanutta vuotta!

   Poista
 13. Mulla skumppa tahtoo mennä tosi helpolla päähän. Voi pientä sessu raukkaa. Onneksi pääsi kotia pelkäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pieni oli jotenkin niin säälittävä kun siellä auton alla piilotteli <3 Ihana tosiaan kun omistaja löytyi ja pieni pääsi turvaan.

   Poista
 14. No hupsis! Joskus voi käydä hassusti ulkomailta tuotujen juomien kanssa :D
  Upeaa alkanutta vuotta sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep hupsis, tekevälle sattuu :)
   Ensi kerralla kyllä tyydyn ihan suomiversioon ;)

   Ihanaa alkanutta vuotta sinulle myös <3

   Poista