Astetta parempi päivä
















Lapsilla on syysloma ja minulla vapaapäivä. Jokainen on heräillyt uuteen päivään vähän, miten sattuu, ottanut univelkoja takaisin- toiset korkojen kera.
Itse heräilin perjantai-lauantai välisenä yönä varmasti kymmenen kertaa, en tiedä vieläkään mikä kumma minua valvotti, muu kuin erään herran kuorsaus, joka kuulostaa siltä, kun taloasi purettaisiin perustuksiltaan. Kuten arvata saattaa lauantain työpäivä oli raskasta raadettavaa. Väsymys oli silloin käsinkosketeltavaa, kotiin tultuani olin ajanut jopa naapurin parkkiruutuun ja jouduin oikeasti hetken miettimään oikein tosissani, että missä meni vikaan. Kotona rojahdin sängyn pohjalle ja huusin yksinkertaisen ohjeistuksen, herättäkää joskus.
Viikonloppuna perhe teki ruoan ja minä vetelinkin tunnin puolentoista päikkäreitä kumpanakin päivänä, joten tänä aamuna oli jo tosi hyvä olo ja aamun sai aloittaa ihan iisisti.

Sakke on aamu-uninen jäbä, joka puolestaan nukkui ja nukkuisi varmasti aina, jos se vain suinkin olisi mahdollista, iltapäivään asti. Verbua ei saa nukkumaan pitkään vaikka mikä olisi, tämä tehopakkaus heräili aamusta ja huikkasi hyvät huomenet, nappasi pupun kainaloon ja tuli aamupalalle kanssani-pupu sekä tyttö. Rakastan tuota tytön ilmettä,se on juuri sellainen-älä puhu muinulle ennen aamukahvia.

Siinä missä Sakke nautti edelleen makoisista unista ja hyvin ansaitusta vapaapäivästään, oli neiti ehtinyt siivota oman huoneensa, viikata vaatteet kaappinsa, syödä ja lähteä kavereiden kanssa ulos. Kadehdittavaa tehokkuutta.

Minä puolestani olen nuttura vinossa paistanut pitsaa ja kuunnellut musiikkia koko päivän, samalla haaveillut vanhasta levysoittimesta ja vinyylilevyistä. Haikeus vanhoihin kunnon vinyyleihin nosti päätään jälleen kerran, kun töissä koko viikonlopun soi Elvis. Miettikääpä vähän, kuinka täydellinen yhdistelmä tuo on.
Veljelläni on mieletön kasa vinyylejä ja huikkasinkin hänelle, että jos satut törmäämään jossain levariin, niin minullekin kelpaisi.
Hänen ensimmäinen kysymys oli, että tuleeko ihan vain sisustuselementiksi, vai ajattelitko kuunnellakin niitä levyjä :D
Yhtään en ymmärrä mitä tuo tarkoitti ;) Taitaa veljeni tuntea minut vähän liian hyvin.
Mutta ei kai se väärin ole, jo se näyttää hyvältä myös sisutuksessa ja kuulostaakin upealta, silloinhan se on ihan täydellistä.

Ai niin se syy miksi Sakesta ei ole yhtään kuvaa tänäänkään, niin hän on kyllä vihdoin hereillä, mutta hengailee kalsareissa, joten käännän kameran häntä kohden joku toinen päivä.
Eli täällä ei ole mitään uutta auringon alla, ihan perus arkipäivä, astetta parempi vain <3





25 kommenttia

  1. Kuulostaa mukavalle tavalle aloittaa loma! Rentouttavaa ja mukavaa syyslomaa! Me päästään nauttimaan siitä vasta ensi viikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, oli kyllä sellainen täydellinen nollauspäivä, rento ja leppoisa.
      Nykyäänhän nämä lomat tosiaan menee porrastetusti ja kaikilla on syyslomat vähän eri aikaan.

      Kivaa viikkoa teille :)

      Poista
  2. Tätä et ehkä halua kuulla, mutta melkoinen kokoelmani LP-levyjäni lähti pari vuotta sitten viettämään jatkoelämää kaatopaikalle....

    Niin ihanat kuvat ja voin kun olisit tänään saanut kunnolla levätä. Verbun huoneen kauneudesta tuli tunne, että Sofiankin huone pitää laittaa kuntoon ennen joulua, hih. Onhan siihen vielä aikaa.

    Zemppiä ystäväin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä en kestä, tuossa kasassa olisi varmasti ollut helmiä, sinut tuntien <3 Hih, toivottavasti veljeni ei lue tätä postausta, se varmaan itkisi ;D

      Kyllä mä vähän lepäilinkin, vaikka toki siivoilinkin samalla ja tein ruokaa jne. Tänään on ihan hyvä fiilis.

      Kiitos ihana, kuva ja Verbun huone kehuista <3 No mutta onhan teidän koko koti ihana ja se Sofian huone, niin ihanan isokin <3 Ja totta, jouluun on vielä aikaa, ja lapset ehtii sotkee huoneet moneen otteeseen, että kannattaa siivota sitten vasta lähemmin :D

      Ihanaa viikkoa sinne ja terkkuja<3

      Poista
  3. Kivalta kuulostaa syyslomanne💓Aivan ihanat kuvat taas💓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos sinulle Kristiina <3 Kauniiseen aamuun aiannkin saatiin herätä, tai no minä heräsin jo ja ylläri kaikki muut nukkuvat, edelleen.

      Oikein kaunista viikkoa sinulle!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. <3 Kiitos Jonna <3 Kieltämmättä Verbu on lapsista kaikista eniten minun näköiseni, ja luonteiseni. Ja ihan yhtä tuima on ilmekin jos ei kofeiinia kuulu ;)

      Poista
  5. Kuulostaa niin samalta kuin meno täällä. Minä vietin tänään tasauspäivää. Tytär oli tyhjentänyt tiskikoneen ja viikannut kuivat vaatteet pois saunasta, ennen töihin lähtöään. Poika on vain hengaillut kavereiden kanssa. Tuli juuri kotiin ja kyllä, tuossa se äsken kalsarit jalassa haki ruokaa :D Ihania muksuja meillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, mä niin nauroin, sielläkin samanlainen kalsarikalle, pojat.
      Eikö olekin ihan mahtavaa, kun nuo lapset ovat noin toimeliaita. Kyllähän se kummasti helpottaa, kun lapsi oma-aloitteisesti tekee pieniä juttuja, eikä kaikki tekeminen jää itselle.

      On ne muksut vaan niin <3

      Poista
  6. Mukava lukea, että voit jo paremmin. Tyttö on kaunis aamuilmeineen kaikkineen. Hyvää loman jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä ollaan jo paremmalla mielellä ja voinnilla.
      Kiitos paljon Kirsti <3

      Poista
  7. Mmmm.. Vapaapäivä, villasukat ja pitsaa... Kuulostaa tosiaan hyvältä päivältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös, ei siihen oikeastaan tuon enempiä tarvita <3

      Ihanaa viikkoa Hanna <3

      Poista
  8. Ihanan rennolta kuulostaa viikon aloittamisesi.. kivoja kuvia, niistä huokuu lämmin fiilis :)

    VastaaPoista
  9. Tyttäresi on tosiaankin ihan kuin sun kaksoisolento! Mä vetelin viime viikon vapaapäivinä tosi makeat päikkärit ja kumma kyllä, ei vaikuttanut yöuniin. Eilen oli varsinkin ehkä parhaimmat päikkärit ikinä :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että meissä selkeästi on yhdenäköisyyttä oikein roppakaupalla:)

      Päikkärit on ihan loisto homma nykyään, liekö sekin iän tuomaa.
      Mielestäni päikkärit pitää ehdottomasti nukkua, jos siltä tuntuu.
      Hienoa, ettei ne vaikuttanut yöuniisi.
      Kummasti jaksaa taas paremmin, kun on univelat kuitattu:)

      Mahtavaa viikkoa Salka <3

      Poista
  10. Ihanan leppoisa postaus ja upeat kuvat! Voi tuota tytön aamuilmettä..suloinen:)♥ Elvis on kuningas..Isäni oli vannoutunut Elvis-fani ja meillä levyjä kyllä soitettiin..tykkäsin itsekkin ja tykkään kyllä edelleenkin:) Oikein mukavaa syyslomaa sinne ja ihanaa syksyn jatkoa!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde <3
      Noita lasten ilmeitä on ihana katsella ja kuvata. Onneksi kukaan ei kuvaa niitä minun ;)

      Elvis on todellakin kuningas <3 En ihmettele, että isäsi on ollut suuri Elvis-fani. Onhan Elvis ollut aikamoinen hahmo ja jättänyt jotain unohtumatonta tähän maailmaan <3

      Ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle Päde <3

      Poista
  11. Ihania tunnelmakuvia! Ihanaa lomaa sinne <3 ja nam mitä pizzaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jaana, voi kun saisi itsekin olla koko viikon lomalla!
      Mukavaa viikkoa sinne myös.

      Poista
  12. Kuulostaa ihanalta! <3 Ja että on äitinsä näköinen neiti. :) Ihanaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
  13. Kivaa lomatunnelmaa siellä. Pizza ja syysloma, ne kuuluvat yhteen. Ja tytär on kyllä äitinsä näköinen.
    Minä olen myös hävittänyt valtavan määrä LP-levyjä, samalla systeemillä kuin Tiiakin. Ja saman tein kirjojen kanssa. Elämä on...
    Ihanaa viikkoa teidän perheelle <3

    VastaaPoista
  14. Hyvä uni on kyllä tärkeää. Itse heräilen öisin neljän maissa ja uni tulee taas silmään siinä vaiheessa kun pitäisi jo herätä. Mukavaa loppuviikkoa.

    VastaaPoista