Viikon varrelta















Kesäloman ensimmäinen ja viimeinen lomaviikkoa tältä erää on takana. Hieman erinlainen siitä tuli kuin kuvittelin, mutta kaikkea mukavaa ja hieman epämukavaakin siihen kuitenkin mahtui. 

Yhtenä päivänä ajoimme Verbun kanssa Koiramäen pajutallille katsomaan Alvari ja Otto possuja. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta ja possut olivatkin päässeet nauttimaan elämästään ulko aitaukseen. Nämä nasut selkeästi nauttivat olostaan, ainankin  Oton rennosta olemuksesta päätellen :) Tai ainankin oletan alemman kuvan possun olevan Otto, koska Alvaria kutsuessa ylin nasu saapui kiivaasti röhkien luoksemme.

Shoppailijan paratiisi onkin sitten päätälossa sekä pikkutuvassa. Ihastuin jälleen kerran noihin torkkupeittoihin, ja olisinkin voinut ostaa niistä useammankin kotiini, mutta tällä kertaa hillitsin itseni, koska olin vain muutama viikko sitten hankkinut kaksi uutta torkkua, joten tarvetta näille ei todellakaan ollut. Sitä vastoin ostin muutaman astian, niistä juttua myöhemmin.
Nautimme vielä herkkullisen kahvilan antimista hetken,tästä on tullut yksi lemppari paikoistamme.

Alkuviikosta neidille iski vielä vatsatauti ja kuume. Tämä oli se viikon epämukava osuus. Helleraja melkein paukkui rikki ja neidillä kuume huitelee lähemmäs 39 astetta, ei mikään paras yhdistelmä. 
Kova nesteytys vain päälle ja siitäkin selvittiin. 

Lomaviikkoani kyllä helli aurinko lähestulkoon koko ajan, kerrankin minulle osui loistavat lomasäät.
Istuskelinkin aamuisin parvekkeella juomassa teetä ja lukemassa joululahjaksi saamiani kirjoja, tulihan vihdoin luettua nekin. Tuli myös käytyä muutamassa pr tapahtumassa ja nähtyä ihania bloggareita samalla. 

Vielä olisi viikonlopulle jjännitettävää, pojat nimittäin pelaavat fudista Valttiturnauksessa ja tänään olsi jaossa sijat 1-4 !. Sää ei tosin ole ihan huippua, mutta oikeat varusteet mukaan, niin kyllä siellä tarkenee  :)

Koska minusta ei ole sitä pullantuoksuista äitiä tällä viikolla kuoriutunut, niin ostin eilen valmispakkauksen suklaa muffinssi tarpeita, joten ehkä suoriudu siitä vielä tänään ;)

Oikein leppoisaa sunnuntaita, teille kaikille <3


14 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mukavalta lomalta, lukuunottamatta sairasteluja!
  Hyvään aikaan valitsit lomasi ;)
  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma osui kyllä hyvään kohtaa, monelta kantilta katsottuna :) Kiitos ja mukavaa sunnuntai päivää sinne myös!

   Poista
 3. Teillä on ollut vauhdikas lomaviikko :) Onneksi neiti on jo tervehtynyt. Aurinkoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihan mukava viikko ollut , vatsataudista huolimatta.

   Poista
  2. Kiitos, ihan mukava viikko ollut , vatsataudista huolimatta.

   Poista
 4. Ihanat kuvat! Koiramäen pajutalli on meidän ihan lemppari retkikohteita lasten kanssa <3 Ihanaa alkavaa viikkoa teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Såfin! Tuo Koiramäen pajutalli on kyllä ihana ja joka kerta kun olemme siellä käyneet, on paikalla kivasti väkeä, mutta ei tungokseen asti. Ja aina löytyy jotain pientä ostettavaa ;) Ihanaa alkavaa viikkoa myös teille <3

   Poista
 5. Kuulostaa kivalta viikolta, poikkeuksena ykä.
  Kivaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo muuten ihan kiva, ykää lukuunottamatta! Ja tänään vielä piste I:n päälle, kun pojat voitti fudisturnauksen :)

   Poista
 6. Niin kauniita kuvia! Koiramäen Pajutalli on ihana paikka! :) Mukavaa sunnutai-iltaa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Nuppuja <3 Minusta tuntuu, että käymme nykyään joka kuukausi tuolla pajutallilla, on se sen verran kiva paikka :)

   Poista
 7. Mukava lomaviikko sinulla takana. Ja, ilma oli kyllä parempi kuin monesti kesäkuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei voi kyllä ilmoista valittaa lainkaan, on ollut paremmat kuin uskalsin toivoa :)

   Poista