Hohtokeilausta ja kylmiä perunoita!


Meillä oli perjantaina, työkavereiden kanssa pienet illanistujaiset. Olimme jo hyvissä ajoin varanneet ruokailun ja muutaman radan hohtokeilausta varten Sellon BowlCircuksesta.Paikka itsessään oli ihan mukava ja viihtyisä.
Perjantai iltana paikalla oli reippaasti väkeä, kaikki radat oli käytössä, mutta ruokailijoita ei meidän lisäksi tainnut olla yhtäkään.

Koska meitä oli n 10 hengen poppoo, ja olimme tilanneet ruoat jo etukäteen oli meidän seurueellemme katettu tarjottavat erilliselle noutopöydälle.
Ainut ongelma oli se, että puolet ruista oli vääriä!
Lisäksi teet ja kahvit oli katettu vain neljälle. 
En ymmärrä miten selkeän tilauksen voi sössiä noin!?
Hieman kävi sääliksi nuorta tarjoilija neitoa, joka hämmentyneenä tuli kysymään, että suostummeko syömään "väärät"ruoat, koska uusien annoksien valmistaminen isommalle porukalle kestää.. Suostuimme toki tähän koska emme olisi edes ehtineet odottaa uusia, koska ratavuoromme alkaisi kohta.
Ruoka itsessään oli ihan ok, tosin pieni miinus kylmistä perunoista.

Tämän jälkeen pääsimme siirtymään radalle.
Itse jouduin tällä kertaa olemaan vain kameran takana ja kannustusjoukoissa, koska olin päivällä niksauttanut selän töissä, enkä uskaltanut ottaa riskiä, että se menisi pahempaa kuntoon kahdeksan kilon rautakuulan kanssa ponnisteltaessa.

Puolitoista tuntia meni nopeasti keilatessa ja hervottoman läpän lentässä. 
Tässä vaiheessa kello läheni kymmentä ja minun oli aika suunnata himaan, koska aamulla aikaisin piti olla jälleen töissä.
Olin omalla autolla ja nappasin yhden kaverin kyytiin ja suuntasimme kotiin, muiden jäädessä jatkamaan iltaa.
Ensi kerralla sitten minäkin, ainakin toivottavasti pääsen pyörittelemään tuota rautapalloa ja nauttimaan illasta hieman pidempään, mutta kivaa oli näinkin.


21 kommenttia

 1. No olipahan kunnon sössiminen ruokien kanssa.
  Onneksi ilta muuten oli onnistunut tai siltä ainakin kuulosti :)
  Kivaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan ei mennyt putkeen ja varsinkin kun muutamalla oli ruokarajoitteita, mutta tosiaan, ei ehditty uusia odotella. Muuten ihan kiva ilta :D Kivaa sunnnuntaita myös sinulle Outi!

   Poista
 2. Tuo keilaaminen on kyllä kivaa. Harmi ettet itse nyt päässy keilaa,mutta toisen kerran sitten :) Onpas mokattu teidän ruokatilaus, höh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole kyllä keilannut kuin kerran ja innolla odotin tätä kertaa, mutta aina ei voi voittaa ;D

   Poista
 3. Keilaaminen onkin ihan hauskaa puuhaa .) Voi harmitus tuo ruokajuttu. Onneksi sentään saitte jotain syödäksenne. Kivaa alkavaa viikkoa Souliina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keilaus on kyllä kivaa, vaikka tällä kertaa kaikki ei ihan putkeen mennytkään :)
   Kivaa viikkoa myös sinne S.H :D

   Poista
 4. Keilaaminen onkin ihan hauskaa puuhaa .) Voi harmitus tuo ruokajuttu. Onneksi sentään saitte jotain syödäksenne. Kivaa alkavaa viikkoa Souliina :)

  VastaaPoista
 5. Harmi, että teidän ruokatilaus oli sössitty. Itse en enää jaksa hämmästyä mistään. Meidän kastejuhlan tilaus oli myöskin sössitty, sitä ei enää ollut. Sen sijaan toinen porukka oli hiukan hämmentyneenä yrittänyt saada 25 hengen tarjoilut riittämään 40 ja kummastellut sitä miksi 50v synttärisankarin kakussa on vauvakoriste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei oo todellista, no tuo oli sössitty sitten oikein kunnolla!! Saitteko ikinä mitään korvausta, pahoitteluja, mitään?

   Poista
 6. Voi ei, tuo ruokien sössiminen. Kuinka olivatkaan onnistumaan noin pahasti epäonnistumaan. No, hohtokeilaus on kyllä kivaa, harmi ettet itse pystynyt osallistumaan. Ja, tuo selkäsi, toivottavasti jo parempi. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeteltiin kyllä samaa, että kuin voi noin sössiä, koska tilaus oli todella yksinkertainen:) Mutta näköjään ihan hyvin onnistuivat sekoittaa tilaukset ;) Hohtokeilaus on kyllä hauskaa ja ensi kerralla sitten minäkin pääsen osallistumaan, toivottavasti. Selkä on hieman parempi, mutta edelleen tietää niksauttaneensa sen.
   Mukavaa viikko myös sinulle Unelmoiden :)

   Poista
 7. Kuulostipa kivalta illalta sählingiestä huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli silti, kun hyvällä porukalla oli liikenteessä ja saatiin joka tapauksessa syödäksemme :)

   Poista
 8. Ikäviä nuo selkävaivat, ensi kerralla sitten! Yhteiset illanvietot ovat silloin tällöin tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ensi kertaan :) Kyllä noista illanvietoista, saa kummasti taas virtaa ja kivasti katkaisee tätä arkea :)

   Poista
 9. No ei mennyt putkeen ruokailut ja olihan sitä sapuskaa kuitenkin tarjolla :) Meillä kävi syksyllä niin, että olimme ravintolan pyynnöstä erittäin tarkkaan valinneet isomalle porukalle ruuat etukäteen. Paikan päälle mentyämme meille tuotiin ruokalistat. Eivät olleet sitten tehneetkään mitään tilauksen eteen eli toista tuntia odottelimme ruokia. Taisi olla pienoinen kielimuuri välissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis voi ei, no teidän tilauksen kanssa on sitten sössitty oikein huolella! Pulitoista tuntia, ruoan odottelua ei todellakaan kuulosta mukavalta :(
   Joo ja meillä tosiaan, oli sentään jotain tarjolla ja jokainen sai masunsa täyteen.

   Poista
 10. Keilaaminen on hauskaa. Harmillista, että jouduit katkaisemaan kivan illan kesken kaiken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla sitten keilaan tänkin reissun edestä ;)

   Poista
 11. Harmillinen tuo ruokajuttu, mutta onneksi keilaaminen on aina hauskaa. Pitäisi itsekin saada aikaiseksi, kun tovi viime kerrasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Jani, kiva kun löysit blogiini, tervetuloa :) Keilaaminen on tosiaan ahsukaa ja nyt kovasti suunnitellaan seuraavaa reissua ;)

   Poista