Ystävänmyynti
Huomenta ihanaiset.
Ajattelin vinkata teille ,  tänä viikonloppuna pidettävävästä Lumenen ystävänmyynnistä , joka pidetään Kauklahdessa.

Itse sain muistutuksen kyseisestä tapahtumasta siskoltani , ja tokihan sinne piti hurauttaa heti töiden jälkeen.  Paikalla oli paljon porukkaa , mutta ihan hyvin siellä pääsi kuitenkin kiertelemään eikä kassoilla  tarvinnut kovinkaan pitkään jonotella.

Itselläni karkasi hieman mopo käsistä noiden kynsilakkojen kohdalla ;) tosin pussillinen lakkoja  sekä ripsarit maksoi yhteensä 15e! Hoitoaineet 1.50e ja itseruskettavat 2e. Meikkivoiteet euron joten voi siinä hieman ehkä mopo karata ;)

Miehelle ostin jopa yhden kasvovoiteen....

Tarkempi osoite löytyy Lumenen sivuilta , ja Hei älkää menkö siitä tehtaanmyymälän ovesta sisään vaan jatkat  eteenpäin talon päätyyn ja siellä perällä on ystävänmyynti.

Kaunista sunnuntaita <3


6 kommenttia

 1. Muutamia kertoja ollaan äitini kanssa tulla käyty niitä kympin pusseja täyttämässä. Ihanan paljon tavaraa sai halvalla.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Minä olen käynyt varmaan kerran tai kaksi tätä ennen ja siitä on aikaa! Mutta tosiaan kaikkea kivaa sia todella halvalla:)
  Mukavaa viikonloppua myös sinulle. Minä pääsin juuri töistä ja nyt pääsee rentoutumaan :)

  VastaaPoista
 3. No nyt sullakin on sitten lakkoja mistä valita:)

  VastaaPoista
 4. On niin monet kerrat himoittanut mennä, mutta ajomatka on tökkinyt vain ja ollut esteenä. Aivan käsittämättömän mielettömiä löytöjä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä valitettavan pitkä ajomatka tuonne. Tällä kertaa tuli kyllä tehtyä mahtavat löydöt. Siellä olisi ollut muumi pyyhkeitä ym, mutta tällä kertaa jätin ne suosiolla sinne :)

   Poista