Kevättä rinnassaEilen lähdimme tyttöporukalla shoppailemaan uusia risteilyvaatteita , työpaikan reissua silmällä pitäen.
Tästä shoppailureissusta ei tulisi, eikä tullutkaan helppoa, koska meistä jokainen nainen on tyyliltään hyvinkin erinlaisia. Oma tyylini on selvä ja tiesin tarkkaan mitä hain, sitä ei vaan tällä kertaa löytynyt. Kiersimmekin lähestulkoot Jumbon kaikki vaatekaupat läpi, ja uskokaa tai äläkää meistä kukaan ei ostanut ainuttakaan vaatetta. 

Sen neljännen tai viidennen liikkeen kohdalla, alkoi innostus pikku hiljaa hiipumaan, kun ei vain millään löytynyt oikean mallisia tai hintaisia housuja ,mitä yksi ystävä etsi. Ei löytynyt toiselle rouvalle paitaa oikeassa värissä tai sitten oli pitsit väärissä kohdissa, argh!

Parin tunnin kiertelyn jälkeen, nälkä kalvoi sisuksia ja silloin on turha katsella ainuttakaan riepua, kaikki näyttäisivät väärältä ja sovituskoppiin ahtautuminen saisi verenpaineen nousemaan kattoon.
Päätimme jättää vaatteiden etsinnän seuraavaan kertaan ja lähdimme siis syömään. 
Masut pullollaan ja verensokerit kohdillaan kävimme vielä ennen kotiin lähtöä ruokakaupassa, jossa löytyi eurolla 15kpl tulppaanikimppuja! Ei siis tarvinnut ihan tyhjin käsin kotiin lähteä :)

Kävimme vielä lähikirpparilla, koska yhdellä meistä oli siellä ollut myyntipöytä ja myynnit oli lunastettava parempiin taskuihin. Siinä odotellessa, huomasin yhden myyntipöydän alla ihanan korikassin, olen hulluna niihin, ja päätin vilkaista sitä tarkemmin. Samalla riemastuin sydänjuuriani myöten, kassi oli Riviera Maisonin viime kesän mallistoa, jota olin katsellut, mutta en raaskinut ostaa täydellä hintaa. Nyt tämä ihanuus muutti meille 9e hintaan, tästä reissusta tuli sittenkin ihan onnistunut <3

Tulppaanit ja korikassit, tuntuu niin keväältä <3

16 kommenttia

 1. Aivan ihana tuo laukku, mahtava löyty.
  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen aivan rakastunut tuohon laukkuun, todellinen löytö! Ihanaa päivää myös sinulle Outi <3

   Poista
 2. Ihana kassi ja kauniit tulppaanit :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kassi, heikkona korilaukkuihin ja tuo on paljetteineen aivan erityisen söpö. Juuri kuuntelen linnunlaulua täällä ja kevät tulee kohisten. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun joku toinenkin on heikkona korilaukkuihin:) Tuo paljettiversio on kyllä erityisen ihan <3 Joko siellä linnut laulaa, ihanaa <3

   Poista
 4. Ihana kassi! Mulla piti jo viime kesänä ostaa korilaukku, mutta se vain jäi jotenkin. Ehkä tänä kesänä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jassuntassu :)Nämä korilaukut on niin monikäyttöisiä, kun kesällä rannalle mukaan ja talvella voi käyttää sisustuksessa ;) Mulla on näitä jo neljä! Joten osta ihmeessä ;D

   Poista
 5. Kaunis kassi munkin makuuni! Ihanaa kevään odotusta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ihanaa kevään odotusta myös sinulle Heli-Hannele :)

   Poista
 6. Ihanat tulppaanit ja niin keväiset kuvat muutoinkin. Kassi myös tosi suloinen. Oikein kivaa viikonloppua Souliina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S.H Ja kummasti nuo tulppaani tuo keväisen fiiliksen ja nyt vielä kun aruinkokin paistaa <3 Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle :)

   Poista
 7. Eksyinpä mukavaan blogiin! :) Hyviä löytöjä olet tehnyt!
  Kevät tulee!!
  Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini ja tervetuloa :) Oikein ihanaa viikkoa myös sinulle!

   Poista