Katsaus viikonloppuunViime viikonloppuna onkin taas hengaitu hallilla, treenien ja pelien merkeissä.
Pojalla oli siis sarjapeli, mistä ei nyt hirveästi mainittavaa jälkipolville jää. Pelasivat tasan ja yksi piste kotiintuomiseksi.  
Tällä kertaa kannustusjoukoissa oli myös siskoni yhden poikansa kera ja voi että olikin äärettömän hauskaa olla hallilla ja seurata peliä heidän kanssaan.Ensin syötettiin lapset "ravitsevalla" Millis Cafen aterioilla ja sitten seuraamaan peliä.
 He eivät siis seuraa juurikaan jääkiekkoa ja Topi nimittikin silmät suurina vastustajia vihollisiksi, oli siinä pikkuisen naurussa pitelemistä:)

Pojat jatkoivat sunnuntai päivää treenien merkeissä, ja Verbu uppoutui jälleen, joululahjaksi saamansa kirjan pariin.
Kirja on Tähtiin kirjoitettu virhe, joka kertoo syöpään sairastuneesta nuoresta Hazelista .
Kirja on mielenkiintoinen samalla surullinen ja tunteisiin vetoava. Ihmettelin alkuun miksi hän halusi juuri tämän:?
Verbu sanoi, että oli kuullut sitä niin paljon, että haluaa itse lukea sen.

Minä puolestani raahasin luuni salille ja tein kevyen treenin, kävin lenkillä ystävän kanssa, siinä samalla parannettiin maailmaa oikein todenteolla:)
Todennäköisesti kaloreita paloi enemmän jutellessa, kuin lenkkeillessä, vaikkakin paineltiin hangessa puoleen sääreen asti. Toisaalta ihan sama miten ne kilot karisee...

Illat ollaankin tuijoteltu telkkari kynttilänvalossa.
Olen jäänyt koukkuun Game of Thrones-sarjaan
Vaikkakin sarja on välillä todella raaka, ja olen kuin pieni lapsi ja pistän silmät kiinni kaikissa kamalissa kohdissa, ja kysyn mieheltäni ,että joko voi katsoa :) Mutta silti, se on koukuttava ja uskokaa tai älkää mun lemppareita on juoppo kääpiö!  
Neljännen kauden kohdalla, lähes kaikki lempparini oli jo kuolleet ja olin niin kiukkuinen, ajattelin etten katso enää jaksoakaa, mutta kummasti nyt on jo 5 kausi menossa.
Oikeastaa taitaa olla ihan hyvä että torstaina pääsee takaisin töihin ;)9 kommenttia

 1. Hihii, oli kyllä kiva olla pelissä mukana,lähdetään mielellään uudestaan kannustamaan omia ja "vihollisia" :D :)

  VastaaPoista
 2. Meillä oli kans lätkää viikonloppuna, ja niin on muutes ensi viikonloppunakin, ja sitä seuraavana :D Peliä pelin perään!!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalle. Täkeintä ei ole voitto vaan tekemisen meininki. Ihanaa viikkoa Souliina :)

  VastaaPoista
 4. Game of Thrones on ihan ykkössarjaa ja Tyrion huippu :). Ja kauhukseni olen alkanut viimeisten jaksojen jälkeen tuntea sympatiaa Cerceitä kohtaan :D. Löysin tänne muuten Instagramin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että löytyy muitakin faneja :D Minä olen vielä siinä vaiheessa sarjaa, että Cerceitä kohtaan ei suuria sympatioita löydy ;) Mutta mukavaa, kun löysit tänne!

   Poista