Koiramäen pajutalli
Sain eilen inspiraation eräästä facebook ryhmästä, tutustua Koiramäen Pajutalliin.
En ymmärrä kuinka en ole aiemmin täällä käynyt, meiltä kun matkaan menee autolla vain n20minuuttia.

Pihalle päästyäni en voinut kuin ihastella kuinka kauniilta vanhat aitat ja päätalo näyttikään. Pienissä aitoissa oli esillä kauniita risutöitä,lyhtyjä sekä linnunpönttöjä.
Yhdestä talosta löytyi pieni puoti jossa oli myynnissä toistaan kauniimpia koriste esineitä, tonttuja , hiiriä, kynttilöitä, kransseja ym.
Kiereltyämme aikamme navetassa, aitoissa ja pihamaalla siirryimme itse päätaloon. Siinä se lopullinen sekoaminen sitten tuli!  Päätalosta löytyi tunnelmallinen kahvila tikkunekkuineen, joulutortuista ja pullista puhumattakaan.  Mukaan sai ostaa kotitekoista sinappia, erinlaisia kahvi ja tee sekoituksia, kaakaomuruja purkissa, Vanhan ajan glögiä ja paljon muita herkkuja.

Täältä löytyi myös valtavan paljon sisutustuotteita ja aivan ihania juttuja jouluun, niin koristeiksi kuin lahjaksikin sopivaa.
Minusta tuntuu että vaikka kuinka kiertelin ja pysähdyin haltioituneena katselemaan tuotteita, en varmasti rekisteröinyt silti kaikkea sitä mitä tarjolla oli.


Juotuamme päiväkahvit ja teet kera herkkujen, teimme  vielä viimeiset ostokset  ja lähdettiin tyytyväisinä kotiin. Tänne on pakko palata uudestaan vielä ennen joulua, tämä on todellakin ihmemaa <3
  


12 kommenttia

 1. Oi miten tunnelmalliset kuvat. Luettuani tarinasi tuosta ihanasta ihmemaasta on minunkin päästävä käymään tuolla :) <3

  VastaaPoista
 2. Paikka on ollut vierailulistallani ikuisuuden, mutta jotenkin se on vaan jäänyt väliin. Tulipas taas kuviesi muodossa hyvä muistutus, että tuolla olisi niin kiva käydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt siellä tosiaan kannattaa käydä, kun kaikkea kaunista jouluun liittyvää on laitettu esille:)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, kiva vierailupaikka, täytyy painaa mieleen. Näyttää kotoisalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotoinen se tosiaan oli ja käymisen arvoinen paikka :)

   Poista
 4. Yksi lempparipaikoista. kävin vähän aikaa sitten mutta silloin ei vielä ollut joulutuotteita, joten nyt on taas mentävä uudestaan :)
  Mukavaa viikonloppua!
  ~M~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle :) Ja tosiaan nyt kannattaa käydä siellä pyörähtämässä, oli ihanasti joulua esillä ja lisää kuulemma tulossa :)

   Poista
 5. Voi miten ihastuttavalta näyttää. Tuolla olisi kyllä niin mahtava käydä. Harmi vaan kun välimatkaa paljon. Kivaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava paikka tosiaan, no jos joskus täälläpäin pyörähdät niin sitten ;) Ja kiitos mukavaa viikkoa sinnekkin!

   Poista
 6. Iiiiik, mitäs kaikkea jäi koriin mukaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tälläkertaa mukaan lähti, erinkokoisia tonttuja, tuo valkoinen keinuheppa ja hiiriä, teetä ja tikkunekkuja :)

   Poista