Siivotaan


Tänään meidän huushollissa on ollut aikamoinen pyörremyrsky, kun töistä tullessani ja kämpän oven avatessani päätin joko vaipua epätoivoon tai kääriä hihat ylös ja kaivaa imurin sekä mopit esille.
Jottei kellekkään siis jää epäselväksi niin Minä olen tehnyt viikon duuniputken ja perhe on suorastaan nauttinut vapaistaan ja huusholli oli myös sen näköinen, murr!

 Keittiö on pesty katosta lattiaan sekä järjestys vaihdettu, kylppärit pesty ja desinfioitu, petivaatteet pesty ja tuuletettu, kaikki huoneet  imuroitu  jne jne... nyt on niin ihana olla ja puhtaalta näyttävässä ja tuoksuvassa kodissa, varsinkin sen jälkeen kun ton murkkuikäsen kengätkin on pesty ;)
Aivan järkyttävää mille pojan kengät voi haista, tukka nousee ihan pystyyn!
Joku joskus mainisti laittaneensa kenkiin hiiltä, se poistaa kuulemma tehokkasti hajut, tosin minulla ei ole juuri nyt hiiltä, joten olisiko kellään muita tehokkaita vinkkejä noihin hajuhaittoihin?Muuten ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!!

4 kommenttia

 1. Hih, suursiivous tekee aina välillä hyvää, tulee jotenkin parempi olo.:) Aurinkoa päivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna, niin muuten tekee ja nyt on niin ihana tallustella puhtaassa kodissa:) Ja kiitos samoin:)

   Poista
 2. Tiedetään tuo poikien kenkien haju, huh. Meillä on toiminut Detrian valmistama Relaxant Natural killer -suihke. Sitä taidetaan nykyisin myydä nimellä Relaxant Hajunpoistaja.
  http://www.detria.fi/verkkokauppa/relaxant-hajunpoistaja/

  VastaaPoista