Poikanen
Kaunista ja lämmintä perjantaita kaikille. Aamu alkoi ihanan aurinkoisena ja lämpöasteet on kohonnut mukavasti päivän aikana , minä olen ottanut ilon irti auringonsäteistä ja tyytyväisenä paistatellut päivää parvekkeen puolella.

Kevät myös tarkoittaa meillä jääkiekkokauden päätöstä tosin poikanen ei taida asiasta olla yhtä innoissaan;) Vaikka luulisi hänenkin jos saaneensa tarpeeksi pitkästä kaudesta niin ei ei niin millään,  illallakin hän tunki kiekot taskuihin nappasi mailan käteen ja lähti vielä ulos vetelee. Onhan  se toki ihanaa kun noin kovasti rakastaa lajia ja todella kokee sen omakseen.

 Kesäsin poika on käynyt pelailemassa joukkukavereidensa kanssa rullalatkää se on hauskaa ja niin vauhdikasta etten itse pysyisi ikinä perässä!
Poika rupesi vielä illalla sovittelee  rullalätkäkamoja , pienethän ne tietysti on, on nimittäin sen verran kasvanut vuoden takaisesta. No onneksi sentää joukkueessa on monta isompijalkaista kaveria, jolta on taatusti jäänyt viimevuodelta rullia pieneksi joten kierrätys kunniaan.

Vaatetus hänellä näyttää aika lailla tältä, toki t-paidat ja puuvillahousut kuuluu myös kaapin sisältöön,mutta hän käyttää pajon huppareita ja gollege housuja, ne on mukavan rennot ja helppo liikkua. Poikanen  ostikin Riikasta KHL joukkue Dinamon hupparin ja pipon joka oli ihan onnistunut valinta, äitikin tykkää.

Ei kommentteja