Petunia


Pähkäilin tuossa jokinaika sitten mitkä kukkaraasut tänävuonna raahaan parveketta koristamaan ja kuinka kauan ne tälläkertaa selviää hengissä.
Kristiina  vinkkasi pelargonioista jotka kestäisivät hieman hajamielisempääkin kohtelua.
Vinkistä innostuneena ostin muutaman kappaleen kyseisiä kukkia ja ainankin vielä he voivat oikein hyvin. Tietysti usko omiin kykyihin nousee kohinalla, onhan kukat ollut minulla jo reilun viikon tai kaksi elävänä niin aikamoinen puutarhurihan tässä jo ollaan ;)
Tästä innostuneena pädyin ostamaan vielä yhden ilon silmälle, nimittäin kerrospetunian. Näihin en ole aiemmin törmännytkään missään (kukkaparat kiittää),
näitä myikin kukkakauppias lähikaupan edustalla ja tämä oli niin kaunis yksilö että minun oli välittömästi kotiutettava se meille ja uskokaa tai älkää meinaan pitää tämän hengissäkin....toivottavasti ainakin!


2 kommenttia

  1. Kauniit värit on petuniassa ainakin.:) Olen itse tullut siihen tulokseen, että jos ei ole synnynnäinen viherpeukalo, ei kannata ostaa ainakaan niitä kaikkein haastavimpia kukkia. Tulee parempi mieli, kun kukat ilahduttavat koko kesän eivätkä kuihdu heti, jos kastelu vaikka vähäksi aikaa unohtuu.;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kristiina, tuo väri sai minutkin ihastumaan ja sen vuoksi lähinnä sen myös ostinkin:)Samoilla linjoilla kanssasi, kukkakauppiaskin antoi vielä perushoito ohjeet joten uskoisin pitäväni tämän edes hetken hengissä :)

    Ihailen kaikkia jotka ovat viherpeukaloita ja saavat kasvatettua upeat kukat, minä en vain kuulu heihin!

    VastaaPoista