Tulihan tehtyä

Heipsan vaan kaikille.

Meillä on ollut mielenkiintoinen viikko takana, miesväki lähti viimeviikolla Latviaan jääkiekkoturnaukseen ja minä jäin neidin kanssa kotiin. Olisihan se ollut toki ihanaa itsekin lähteä mukaan mutta tytön pitkä sairastelun päätteeksi päätin varmuuden vuoksi jäädä hänen kanssaan kotiin, mikä osoittautuikin hyväksi vaihtoehdoksi, sillä sunnuntaina neidin kuume palasi takaisin, vain vajaan viikon terveenä olon jälkeen.
Kuumeen noustessa olisimme  viel olleet Riikassa  ja takaisinpaluu sairaan lapsen kanssa tuskin olisi sujunut ihan ongelmitta, joten kerrankin viisas päätös.

Seuraavaksi viisaat päätökset eivät kuuluneet suunnitelmiini,   päätin nimittäin käyttää vapaapäivät tehokkaasti hyödyksi ja maalasin kaksi huonetta sekä  ison kaapi, irrotin hyllyjä seinistä ruuvasin uusia toisaalle sekä vaihdoin makuuhuoneessa järjestystä.  Kirosin hiljaa mielessäni siinä katosta lattiaan asti olevaa kaappia rystyset valkoisena kiskoessani tätä niin nerokasta   ideaani, kuka toope lähtee vaihtamaan järjestystä yksin, kun kiskottavana on parisänky, senkki täynnä tavaraa sekä se jättiläismäinen katosta lattiaan asti oleva hirvitys! 

Positiivisia asoita hakiessa tuli mieleen että säästänpähän kuntosalijäsenyyden hinnan kun jätän tyhjentämättä nuo kaapit ennen niiden uudeleen asettelua, onhan se nimittäin metka kiskoa kaappeja jotka sisältävä aimo annoksen aarteita, jotka koostuvat kaikesta mahdollisimman painavasta tavarasta kuten tietokoneista, kirjoista jne jne..
Ja jos et ole varma mihin kaikkiin lihaksiin tämä treenaus kävi niin se selviää kyllä yön aikana,  heräät nimittäin  siihen kun yrität kääntää kylkeä ja toteat tarvitsevasi särkylääkettä, jos vain kykenisit hakemaan sen.

Jotta remppa olisi täydellinen( ennen sitä hetkeä kuin mobilatista tuli ylin ystäväsi) siivoat toki tietokonekaapin irrotat jokaisen johdon ja pyyhit kaikki pölyt ja järjestät tavarat nätisti takaisin paikalleen jonka jälkeen huomaat että sinulla on iso kasa ylimääräisiä johtoja jotka ei sovi mihinkään eikä tietokoneesi toimi ennen kuin miesväki saapuu reissultaan kotiin, eli tänään!
Pitihän sitä heittää äkkiä terveiset teille ja nyt loppuilta menee lätkäkuulumisten parissa.

 Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, mielenkinnolla odottelen mitä tämä viikko tuo tullessaan !


4 kommenttia