ModelSunnuntai terveiset sairastuvalta. 
Meillä on vuorostaan nuorimmainen kuumeenkourissa ja tämä päivä onkin hänellä mennyt lähinnä nukkuessa, mikä onkin sinäänsä oikein hyvä lepohan se monesti parasta lääkettä onkin. On tässä toki käytetty ihan nykylääketieteen salojakin, niin paljoa minä en sentään pelkkään uneen usko.

Vaikkakin se lepääminen ihan ok onkin niin kahdeksan vuotias ei kyllä millään lepää koko päivää vaikka olisi kuinka kipeä, ei ainankaan meillä.   Sitten kun on tarpeeksi köllötelty ja voimia kerätty niin pitäisi heti päästä tekemään jotain, mielellään jotain rauhallista kun eipä sitä jaksa kipeänä kuitenkaan mitään oikeasti tehdä. 

 Apu rauhalliseen puuhasteluun 
 löytyi läheltä kun neiti sai  muutama kuukausi sitten synttärilahjaksi ison läjän kaikenlaisia Top Model, Fantasy Model  vihkoja/kirjasia.
Näistä löytyy erinlaisia kauniita malleja joille voi suunnitella asukokonaisuuksia, kuvia voi myös väritellä ja seteistä riippuen kirjasten välissä on myös muotteja  sekä tarrojakin.

Tänään on  sitten useampi malli saanut neidin taiteilemat uudet vaatteet ja minä sain tehtyä sillä välin itselleni uudet korvakorut.
Toivotaan tulevan viikon karkottavan kuumeilut jonnekkin ihan muualle!

Ei kommentteja