Kevään sisustusinspiraatiota


Yhteistyössä Tokmanni/Kotikulta







On ehkä viikon timanttisin hetki. Työvuoro päätöksessä, päivän tapahtumat pulkassa ja huomenna on vapaapäivä. On siis lupa ottaa rennosti ja nauttia oman kodin rauhasta ja hullunkurisesta perheestä.
Minulle koti on turvasatama, se paikka jossa saa olla juuri sellainen ja juuri niin kuin parhaalta tuntuu, tämän tosin allekirjoittaa varmasti koko perhe ja hyvä niin.
Minusta tuntuu, että kotimme on solahtanut sopivasti uomiinsa, sillä on oma rytminsä ja jokaisella oma lempipaikkansa. Olohuoneen iso sohva kerää säännöllisesti syleilyynsä puheripulin omaavat teinit (oikeasti siis äidin) ja urheiluhullun perheen ja majoittaa se yövieraitakin.

Koska koti on tärkeä paikka ja vietämme siellä paljon aikaa, on siitä ajan mukaan muokkautunut juuri meidän näköisemme, rento ja leppoisa paikka. Sisustusta tulee päivitettyä aika ajoin pienillä annoksilla, kuten verhoilla, koreilla, koreilla ja vielä kerran koreilla, taljoilla jne.-kyllä te tiedätte.

Kevät on kriittistä aikaa, koska kasvava valon määrä aiheuttaa Verbulle ja minulle vastustamatonta halua pistää kotia uusiksi sisustusrintamalla. Se ei tosiaan tarvitse olla mitään suurta ja maailmoja mullistavaa, vaan pientä piristystä talven jäljiltä.

Suurin piirtein viikko sitten, tuo sisustuskuume kävi aika lailla ylitsepääsemättömäksi ja lähdimmekin käymään Variston Tokmannilla, olin nähnyt kuvastossa Kotikullan ihanat rottinkikorit, jotka oli ihan pakko saada, jos ette vielä huomannut niin rakastan koreja ja niitä hivuttautuu kaikkialle kotiimme vaivihkaa, joku maltillisempi olisi ostanut ehkä korin tai kaksi, minä hankin kerralla neljä. Verbu halusi huoneeseensa uudet petivaatteet, nuo pilkulliset pussilakanat, jotka ovatkin aivan ihanat ja vaaleanpunaisen taljan riipukeinua kaunistamaan. Nyt kun olen noita pussilakanoita hetken ihastellut ja todennut, etten saa niitä varmasti lainattua neidiltä aion käydä ostamassa meidänkin sänkyymme samalaiset. Miten unikin tuntuu paremmalta kauniissa petivaatteissa?  Pilkut näköjään toimivat niin petivaatteissa kuin mekossakin<3



Olen alkanut hivuttamaan kotiimme enevissä määrin myös viherkasveja ja makuuhuoneemme ikkunassa roikkuu nyt amppeli, jossa kasvaa aloevera. Se tuntuu viihtyvän siinä, aamuauringon säteissä. Tykkään jotenkin hurjasti tuosta, se näyttää kuuluvan juuri siihen.





Minä rakastan sisustaa mutta en ole kaksinen kokki. Olen kiitollinen, että tuo mies tuntuu nauttivan ruoanlaitosta, joten luvassa on siis astetta maistuvampi dinneri ja lapset kiittää, niinkuin minäkin.  Tälläkin hetkellä mies häärää keittiössä ja kokkaa kanaa, uusi paistinpannu on kuulemma loistava, jopa niin hyvä, että minä en saa koskea siihen, etten vain pilaa sitä, yhtään en ymmärrä mistä tuo taaskin puhuu.
Ruoasta puheenollen pöytä on katettu, joten toivotan sinulle ihanat illat ja siirryn nauttimaan illallista jääkiekon pariin.

💗Pilkku pussilakanat
💗Kori iso
💗Kori pieni
💗Paistinpannu
💗Rottinkilyhty
💗Patalappu
💗Patakinnas

Valitettavasti en löytänyt taljan ja amppelin suoraa linkkiä, mutta käykää ihmeessä tsekkaamassa liikkeessä, siellä on kaikkea kaunista tarjolla<3

Alla on muuten video meidän ostosreissustamme, ostosten esittelystä ja stailauksesta, jos haluat, kurkkaa myös sen!





24 kommenttia

  1. Ihanan lämpöinen ja kotoisa postaus ❤️ Teillä on niin kaunista ja kauniita uusia sisustus juttuja olet hankkinut. Näitä kuvia katsellessa iskee itsellekkin into alkaa vaihtamaan keväisempää ilmettä kotiin. Nuo pussilakanat huolisin meillekkin ja nuo korit on ihanat 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo pussilakanat ovat ihanat kieltämättä ja kiitos, tuntui löytyvän juuri meille oikeita tuotteita <3 Käy ihmeessä tsekkaamassa Tokmannin valikoima, itsekin ihan hämmästelen aina , kuinka edullisia tuotteita sieltä löytyy.

      Poista
  2. Teillä näyttää niin ihanan kotoisalta! Mä en ole vielä saanut meille sen suuremmin kevättä tuotua kotiin asti, mutta eiköhän se tästä hiljalleen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mrs B. Vielähän tässä ehtii vaikka kuinka laittaa kevättä, ja ehkä sitten vielä enemmän kun nämä pakkaset suostuisivat vihdoin loppumaan ;)

      Poista
  3. Ihanaa pientä sisustus uudistusta! Kyllä nyt voi noissa tunnelmissa vaan alkaa nauttimaan ja odottamaan kevättä! <3 Ihastuin itse myös noihin pussilakanoihin, eiköhän joudu ostoksille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne pussilakanat ovat ihan huikean ihanat-suosittelen<3

      Poista
  4. Ompa todella ihanan näköisiä kuvia. Todellakin tuon inspiraatiota! Ja tuo pinkki talja, siis OMG! Tarviin sellasen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi Anni ja ihana että tuo inspiraatiota :) Se pinkki talja on muuten söpö ja nyt tyttären riippukeinussa.

      Poista
  5. Tuo mukin alla oleva "lautanen" on hieno? Onko se kaakeli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se on kaakeli , ja toimii hyvin lautasena, pannunalusena, kynttilän alusena ja milloin minäkin :)

      Poista
  6. Pikkujutuilla saa niin isoja muutoksia ja piristystä kotiin.
    Ripaus roosaa sielläkin!
    Ihanaa maaliskuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienillä asioilla on tosiaan suuri vaikutus <3 Hempeä roosa toimii aina :D
      Ihanaa maaliskuuta!

      Poista
  7. Ihania kuvia ja mikä koti! Näyttää kotoisalta ja on varmasti just teidän näkönen. Se on ihmeellistä, miten niin pienillä jutuilla saa niin suurta muutosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Taruni:) Ihana että välittyy kotoisa tunnelma, koska itse koen kotimme sellaiseksi.
      Se on tosiaan ihmeellsitä kuinka pienillä asioilla on niin suuri vaikutus. Joskus ihan huonelkalujen pieni siirtely saa kodin tuntumaan ihan toiselta, saatika muutama uusi sisustustuote :)

      Poista
  8. SAma juttu, sisustusinspis tulee joka kevät <3 Ihania juttuja löysit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät on kaikinpuolin ihanaa ja inspiroivaa aikaa<3

      Poista
  9. Kevät saa sisustuinnon syttymään täälläkin aurinko ja valo saa kodin heräämään. Pehmeät roosan sävyt pukevat kauniisti kotiasi.
    ~Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät kyllä saa jotenkin niin energiseksi ja innostuneeksi monesta asiasta ja kasvava valon määrä saa katsomaan kotiakin toisin silmin, pitkän talven jälkeen.
      Kiitos Katja ja kivaa viikkoa!

      Poista
  10. Ihan täydelliset ostokset, heti kelpuuttaisin kaikki meillekin. Pitääkin käydä Tokmannilla pitkästä aikaa!
    Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja käy ihmeessä tsekkaamassa, siellä oli vaikka mitä ihania kevätuutuuksia!
      Ihanaa viikkoa sinullekin Outi <3

      Poista
  11. Tosi kivoja ostoksia olet tehnyt, Tokmannilta löytää kyllä aina jotain kivaa ja edullisesti.

    Kivaa maaliskuun alkua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Tokmannilta löytyy kyllä tosiaan joka kerta jotain kivaa kotiin:)
      Ihanaa maaliskuuta sinne myös!

      Poista