Syksyn essence uutuuksia












Kiitos teille ihanat lukijani, edellisen postauksen kommenteistanne ja onnitteluistanne<3
Sydäntäni lämmitti suunnattomasti teidän kauniit sanat, ja fiilistely meidän tärkeässä päivässämme. Olette te vaan ihan parhaita<3

Elokuu ja syyskuun alku on ollut taas vilkasta erilaisten tapahtumien osalta ja ajattelin kertoilla niistä teille parhaani mukaan ja sitä mukaan, kuin temppuileva tietokoneeni suostuu yhteistyöhön kanssani.
Minä olin tämänkin postauksen jo kertaalleen kirjoittanut ja kuvat tallentanut, kunnes koneeni päätti pyyhkäistä kaiken pois, ihan omatoimisesti.

Joka tapauksessa nyt asiaan, vielä kun kone toimii;)
Kävin viime viikolla tutustumassa essencen syksyn uutuuksiin Fab Makeup&Hair:ssa järjestetyssä pressitilaisuudessa Helsingissä.
Olen aiemminkin kirjoittanut essencen meikeistä ja meillä niistä tykkää niin Verbu kuin minäkin, ja kaikki neidin kaikki kaverit, jotka testaavatkin meikit aina innolla.

Syys- ja talvensesonki näyttäytyy metallinhohtoisena ja Kawaii-lookin innoittamana. Myös glitter pitää edelleen pintansa. Meillä nuoret tuntuivat ihastuvan erityisesti tähän kokoelmaan, enkä ihmettele lainkaan, onhan se syötävän suloinen, tyttömäinen ja edullinen.

Tähän postaukseen kuitenkin poimin ne minun suosikkini, jotka päätyivät meikkipussiin ensimmäisinä.

Eye & Face- palettia on saatavilla neljää eri sävyä, joista löytyy niin matta kuin hohdesävyjä, luomille, poskille sekä korostusväriksi. Tällä paletilla tein Verbulle kevyen meikin siskonsa häihin. Kurkkaa alemman postauksen kuva :)
Minun palettini on “too glam to give a damn” Hinta alle8€

Velvet matte lipstic sävyssä 06 unredsistible on kerrassaan tyrmäävä! Tämän kanssa et taatusti jää huomiotta! Hintaa 2,90€

Insta- care lipstic sävyssä daily maybe on puolestaan täydellinen sinulle, joka haluat enemmän huulikiillon tyyppisen punan ja nudemaisen lopputuloksen. Hinta 2,50€

#insta perfect liquid make up värivoiteesta olen kuullut pelkkiä kehuja, sen edullisen hinnan, helpon levittyvyyden ja peittävyyden saralla.  Saatavilla on kuusi eri sävyä ja hinta vaivaiset 5,60€






18 kommenttia

  1. Itsekin sain näitä uutuuksia eilen käsiini, mutta en ole vielä ehtinyt tarkempaa tuttavuutta tehdä - ihanilta kuitenkin näyttävät kuten essencen uutuudet aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että sinullakin on nämä, täytyyin tulla katsomaan mitkä ovat sinun suosikkisi, kun olet saanut testattua. Nämä kieltämättä ihastuttaa aina. Tykkään tästä tyttömäisestä otteesta:)

      Poista
  2. Essencellä on monia edullisia ja hyviä tuotteita. Mm. hyvä matta, luonnonvalkoinen luomivärinappi pari euroa on kestänyt pitkään ja pysynyt hyvin luomilla. Olinkin pettynyt kun tuota väriä ei ollutkaan nyt myynnissä. Rajauskynää on nytkin luomilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,e ttä sietäkin on löytynyt omat essence suosikit. Harmi juttu, että tuo luuomivärinappi on loppunut. Se on aina tylsää, kun oma suosikkituote pääsee loppumaan, mutta toivotaan, että tulisi vielä jatkossa uudestaan myyntiin.

      Mukavaa viikkoa Tuuli!

      Poista
  3. Hei, onpa sulla ihania kuvia! Tuotteet toki myös kiinnostaa, mitkä värit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Virpi<3 Eikös olekin ihana värit!
      Ihanaa viikoa sinulle<3

      Poista
  4. Itse en ole oikein tykännyt Essencen tuotteista, tai sitten olen vain sattunut kokeilemaan niitä ei niin hyviä tuotteita. Hinnat eivät kyllä päätä huimaa, että ehkä sitä voisi vielä antaa mahdollisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei sinulle ole osunut hyviä tuotteita, mutta eihän kaiki voi pitää kaikesta, näinhän se menee.
      Oletko kokeillut ripivärejä ja noita mattapunia? Ne ovat ainankin ihastuttaneet monet.

      Kaunista viikkoa Tia!

      Poista
  5. Minä tykkään Essencen meikeistä. Ovat mielestäni hintaansa nähden laadukkaita.
    Ihanaa viikonloppua sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kuulla ja sama täällä, tykkään niiden hinta-laatusuhteesta. Ostan monesti Verbun kavereille synttärilahjaksi noita. Saa kivan paketin aikaiseksi kohtuu hinnalla.
      Ihanaa viikonloppua ihanuus <3

      Poista
  6. Essenceä on täälläkin , pitääkin käydä kurkistamassa jos samoja tuotteita löytyisi täälläkin.Olen kokeillut Essenceltä vain luomiväriä ja huulikiiltoa, ihan ok ovat olleet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sielläkin tykätään. Kokeileppa ripsritkin, moi on kehunut niitä!

      Poista
  7. Hienot kuvat ja niin kivoja uutuuksia! Minä olen päässyt tytärten avustuksella tutustumaan tuohon Essence sarjaan lähemmin:) Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä sarja onkin erityisesti nuorten suosiossa ja ihanaa kun pääsee itsekin tutustumaan, juuri noiden tyttärien kautta kivaan sarjaa :)
      Oikein ihanaa viikkoa Päde <3

      Poista
  8. Essense on tuttu meidänkin perheessä kun tuo neiti on yhtä innokas meikkien hamstraaja kuin äitinsäkkin :) <3
    Kivoja uutuuksia ja tuo huulipuna on oikein herkullisen näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo teinit ovat niin suloisia, noiden meikkihöpsötystensä kanssa:)
      Essence sopiikin ihan täydellisesti juuri heille. Ja tuo puna on, niin ihana ja sopii täydellisesti äidille <3

      Poista
  9. Ihanan värinen tuo punanen huulipuna. Tarkotus olis ostaa uus luomiväripoletti, joten tuo sun antama ehdotus vois olla hyvä idea. Kiitos vinkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo huulipuna on just täydellisen värinen. Käy ihmeessä tsekkaa toi ja ne muut luomiväripaletit myös, ne ovat kaikki oikein kauniita. Mukavaa viikkoa Hellunen.

      Poista