Kesä kynsillä, nude huulilla







Kaunista tiistaita murut!
Kuten moni teistä tietääkin olen ehdoton nudepunien ystävä. Käytän toki kirkkaimpiakin sävyjä, mutta nude-sävyt ovat vain lähellä minun sydäntä.
Olin todella kiitollinen ja iloinen kun sain kotiin näytteitä IsaDoran Bare & Beautiful kevät 2018 huulipunakokoelmasta, joka on saanut innoituksensa skandinaavisesta tyylistä.
Kokoelma sisältää viisi kaunista mattapunaa ja viisi kiiltoa. Kokoelmasta löytyy niin viileät kuin lämpimät nude- sävyt, joten uskoisinkin, että tästä löytyy jokaiselle se oma ihastuttava oma puna.
Mattapunat toimivat ja näyttää parhaalta hyvin hoidetuilla huulilla tai no punat yleensäkin, mutta mattapunissa tämän huomaa parhaiten. Jos huulesi ovat kovin kuivat tai rohtuneet, suosittelen ensin kuorimaan ja kosteuttamaan huulet, näin saat kauniin huulimeikin ja se myös pysyy paremmin.
Vaikka sanotaan ettei mattapunat ole välttämättä paras vaihtoehto ikääntyvälle iholle, koska se tuo paremmin juonteet näkyviin, niin minä olen sitä mieltä, että käytä sitä mitä rakastat<3 Ja sitä paitsi nämä mattapunat, ovat erittäin keveitä ja pehmeitä, samettisen lopputuloksen jättäviä punia, joten uskalla kokeilla ihan rohkeasti.

Huulikiillot ovat keveitä ja kauniin kiillon jättäviä. Näiden luvataan myös parantavan huulen muotoa saaden ne näyttämään aiempaa täyteläisimmiltä. Mitään isoja mullistuksia on turha odottaa, mutta kun oikein tiirailee peilin edessä, niin voi sitä olla, että tuo suht voimakas kiilto voi aiheuttaa ajatuksen aavistuksen täyteläisemmistä pusuhuulista, en osaa sanoa tekeekö mieli tepposet vai miten on?
Tästä täytyy ehdottomasti tehdä ennen ja jälkeen kuvat, ehkä videon muodossa, jotta voitte sitten sanoa, että kuvittelenko vai en.









Seuraavaksi haluan näyttää teille vielä nämä essien kynsilakat jotka kuuluvat Spring Collection 2018 kokoelmaan.
Olen aiemminkin kirjoittanut essien lakoista ja todennut niiden olevan yksiä suosikki lakkojani. Kynsilakoissa on hyvä pigmentti ja yleensä yksi kerros lakkaa riitää. Näissä tummissa sävyissä se yksi kerros on tosiaan ihana riittävä, mutta tämä kaikista vaalein sävy pass-port to sail tarvitsee jopa kolme kerrosta, jotta lakasta tulee omaan makuuni tarpeeksi väriä.
Muutenhan kokoelman värit ovat taas oikein onnistuneita. at the helm, perfect mate, bon boy-age, stripes and sails, anchor down sekä pass-port to sail vai mitä mieltä olette?

essien kookoelmissa tykkään siitä, että niistä löytyy minulle aina uusi tuttavuus, sellainen mihin en normaalisti välttämättä kiinnittäisi huomiota. Nyt kynsilläni on at the helm, oikealla alakulmassa, lakka jonka miellän enemmänkin siskoni väriksi, mutta joka kuitenkin onnistui ihastuttamaan myös minut.

Odotan kuitenkin innolla kesää ja niitä hetkiä kun iho alkaa päivettyä kauniisti, silloin myös kynsilakka näyttää ihan erinlaiselta ja uskon että bon boy-age sävy toimisi silloin mitä loistavimmin <3

Nyt toivottelen teille kaunista viikkoa, palaillaan pian <3
*tuotteet saatu blogitestiin

32 kommenttia

  1. Mattanudet on ihan mun lemppareita, jostain syystä minun on vaan vaikea löytää juuri sopivaa sävyä. Pitänee käydä kurkkaamassa Isadoran valikoimaa :) Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mattanudet on kyllä ihania. Käy ihmeessä tsekkaamassa nuo punat, sieltä varmasti löytyy sinullekin oikea sävy <3
      Kiitos ja ihanaa viikkoa sinne myös <3

      Poista
  2. Olipa kiva postaus ja ihania kosmetiikkauutuuksia. Mukavaa viikkoa Souliina <3

    VastaaPoista
  3. Nuo mattapunat on aivan ihania. Nyt kun räkätauti on väistynyt, pääsen taas minäkin punaamaan huuleni :)
    Ihanaa tiistai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, siis niin ihania, olen aivan ihastunut tähän kokoelmaan <3
      Kiva kuulla että flumssa on helpottanut a se piristää jo kummasti, kun pääsee vähän punaamaan huulia <3

      Ihanaa loppuviikkoa Outi <3

      Poista
  4. Onpa kauniita roosan nudeja sävyjä noissa Isadoran punissa. Ihania! Anchor down on mun Essie-suosikki tuosta kokoelmasta. :)

    Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain, nämä on jotenkin niin kauniita, että aina joutuu arpomaan jotta minä näistä tänään sipaisi huulille:)
      Anchor down on upea <3

      Kaunista loppuviikkoa Jonna <3

      Poista
  5. Nudepunat ovat niin helppoja käyttää joten ovat minunkin suosikkejani. Näistä Essien lakoista pass-port to sail on kuitenkin mun suosikki vaikka tarvitseekin useamman kerroksen. Kaikki ovat kyllä kauniita sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta nudepunat ovat helppokäyttöisiä, niillä ei oikein voi mennä vikaan :) Kiva kuulla että ne ovat myös sinun suosikkejasi. Essien pass-port to sail, on kaunis myös ja sopisi myös nätisti jos tekee vaikka ranskalaisen manikyyrin.

      Poista
  6. Vau miten ihastuttavat huulipunat ja kiillot <3 Minä tykkään kanssa nykyään käyttää enemmän nude väriä ja katselinkin, että noista sävyistä löytyy heti omat lempparit. Noita kiiltoja mun on ihan pakko päästä testaamaan koska haluan ehdottomasti edes pikkuisen lisää täyteläisyyttä huuliini.

    Hahaa ja pakko sanoa,että osuit kyllä oikeaan tuon kynsilakan värin kanssa, että se on ehdottomasti mun värinen <3 Siis mun on ihan pakko käydä ostamassa tuo :) Nuo essien lakat on tosiaan ihan mahtavia ja pysyy parhaiten minun kynsissäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihanat <3 Siis tuo kynsilakka näytti niin sinulta ja nyt en uskalla päästää sua meille, koska se lähtee kävelemään kuitenkin sinun mukaasi ;D

      Nudepunat on siitä mahtavia, että ne sopii oikeastaan kaikkeen. Sinäkin voit käyttää töissäsi ihan huoletta näitä punia <3

      Poista
  7. Sinulle sopivat äärimmäisen hyvin tuollaiset nudepunat - näyttää äärimmäisen hyvältä!
    Käytän itsekin välillä nudea varsinkin jos en halua, että huulipuna "erottuu".
    Kauniin keväisiä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Marjo <3
      Nudepunissa on just se ihana, että jos nimenomaan ei halua että puna hallitsee ja erottuu, niin ne on silloin oiva vaihtoehto.
      Omassa työssäni harvemmin käytän kirkkaita punia.

      Poista
  8. Kauniita kuvia ja mitä ihania sävyjä! On jo vähän ikävä huulipunaa, kun en sitä nyt ole näillä pakkasen kuivattamilla huulilla ole sitä viitsinyt käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiito paljon Mere. Toivotaan että nämä pakkaset nyt nopeasti hellittää ja saadaan anuttia hieman aurinkoisimmista ja lämpöismmistä keleistä, niin se ihokin sitten voi myös paremmin:)

      AUttaako sinulle huulivoide ja kuorinta, jos huulet ovat kovin kuivat?

      Poista
  9. Ihanat sävyt sekä punissa että kiilloissa. Itsekin tykkään eniten nudesävyistä; ne jotenkin istuu paremmin omaan värimaailmaan kuin näyttävämmän väriset punat. Melkein täytyy käydä tarkemmin tutustumassa Isadoran uutuuksiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä nude-kokoelma on mielestäni varsin onnistunut ja koska tästä löytyy niin viileät kuin lämpöiset sävyt, uskoisin että sieltä löytyy jokaiselle se oma sävy <3 Olen samaa mieltä kanssasi että näissä on kyllä ihanat sävyt, just passelit <3 Käy ihmeessä kurkkaamssa valikoimaa, toivottavasti sieltä löytyisi oma suosikkisi <3
      Kaunista viikkoa Hanna!

      Poista
  10. Todella kauniita nudepunia :) ja sävyt sopivat sinulle kauniisti!

    Postauksen kuvakerronta oli todella keväinen, tulisipa kevät jo nopeasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kauniist sanoistasi Tuulanneli <3 Sitä täälläkin toivotaan että kevät tulisi nopeasti.

      Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  11. Isadoran uusien huulituotteiden sävyt on tosi nättejä ja keväisiä. Valon lisääntyessä kaipaa huulilleenkin jotain vaaleampaa ja pinkihtävät nudet on just eikä melkein:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari, näin se juuri on. Nämä uutuudet ovat ihanan keväiset ja ihana kun sinäkin tykkäät näistä niin kovin <3

      Poista
  12. Kyllä nude pukee sinua. Siksi kai siitä tykkäätkin. Vaikka en käytä juurikaan meikkejä, hemmottelen itseäni lukemalla niistä ja ihastelemalla kuvia. Sinulla on vielä tosi tasokkaat kuvat.

    VastaaPoista
  13. Tosi kauniisti olet tuotteet kuvannut <3 Ihanaa viikon jatkoa :)

    VastaaPoista
  14. Oi, tuo nude voisi olla minunkin värini. Täytyypi käydä katsastamassa tarkemmin.
    Aurinkoista keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  15. Essie kevät on niin upea, kuten aina. IsaDoraa rakastan ja nuo Gloss Stickit olisi ollut kyllä minun juttu. Niin upeat kuvat ja ihana kuva susta. <3 Missä pupu, joka syö kukkia, hih. <3

    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
  16. Mielenkiintoisia tuotetuttavuuksia jälleen!
    Nudepunat sopiikin sinulle upeasti. Itse en ole koskaan niitä osannut käyttää, vaan huulilla täytyy olla väriä.
    Kiitos hyvistä esittelyistä!

    VastaaPoista
  17. Nuo Essien kevään lakat on ihanan sävyisiä! Ottaisin kaikki!

    VastaaPoista
  18. Ihanat kuvat ja värit😍 Noita lakkoja kokeilinkin joku aika sitten..tykkäsin:) Ihanaa naistenpäivää😊❤🌹

    VastaaPoista
  19. Suloisia sävyjä, nudepunat ovat etenkin mieleeni

    VastaaPoista
  20. Kauniita sävyjä - ja kuvia. Kokeilin eilen kämmenselkään yhtä Isadoran uusista nudepunista ja se vähän houkuttaisi.

    VastaaPoista
  21. Luonnollisen oloista täyteläisyyttä huulille...tykkään! <3
    Kauniit sävyt ja nuo nudet käyvät ehdottomasti arkimeikkiin täydellisesti!

    VastaaPoista