Suosikkivaatteet Klingelitä ja päivä Porvoossa



                                                                                                                *Yhteistyössä Klingelin kanssa



Heipat Porvoosta! Porvoo tuo nopeasti minun suosikki kaupungeiksi hiipinyt upea kaupunki, joka hurmaa tunnelmalla ja kauniilla taloillaan. Keskiviikkona tuli taas ajeltua heti aamupäivästä ystäväni Tiian luokse kyläilemään ja kuvaamaan Klingelin yhteistyönä saamiamme vaatteita. Jouluinen vanha kaupunki oli mitä mainioin paikka tähän tarkoitukseen.

Ilma ei valitettavasti meitä hellinyt, vaan tietysti juuri silloin oli hyvin tuulinen päivä ja kesken kuvien ottamisen tuuli heitti aina hiukset kasvoille ja varsinkin suuhun. No mitäpä pienistä. Valon puute on myös aina näihin aikoihin hieman haasteellista, mutta saatiin mielestäni kuitenkin aika kivoja kuvia aikaiseksi ja mikä parasta meillä oli todella hauskaa ja tunnelma kohdillaan<3 Kuvausassarina meillä toimi Tiian kultainennoutaja Samu<3




Klingel on yksi Euroopan suurimpia nettikauppoja, josta löytyy vaatteita ja asusteita aikuisille naisille. Toki nettikaupassa on myös miestenvaatteet ja asusteet, samoin kuin kodin sisustustakin.
Valikoimassa on siis mistä valita.

Minä lähdin hakemaan itselleni kivaa asukokonaisuutta arkeen, mutta niin että kaikkia vaatteita voi myös käyttää tarvittaessa juhlavammissakin tilaisuuksissa.

Ensimmäiseksi silmiini osui tämä ihastuttava ruudullinen trenssimallinen Alba Moda takki.
Ruudulliset takit ovat olleetkin vuoden 2017 megatrendi, mutta mielestäni tämä nyt on täysin ajaton ja iätön kuosi ja malli. Takin pituus on mitä parhain minulle ja saappaiden kanssa erittäin toimiva yhdistelmä.
Tykkään tästä takista mielettömän paljon, se on tyylikäs niin mekon kanssa, kuin farkkujen tai nahkahousujen ja neuleen kanssa. Muhkea kaulaliina kaulaan kruunaa koko setin.

Noista saappaista puheenollen, valitsin itselleni konjakin väriset mokkasaappaat, joita kipeästi kaipasin. Edelliset mustat saappaani alkoivat olla jo aikansa eläneet, mutta hyvin palvelleet joten oli siis aika hankkia uudet kengät. Ensin mietin mustia saappaita, mutta sitten ajattelin, että pitääkö niiden aina olla mustat? Ei pidä, joten nyt vaihtelun vuoksi kenkävarastoa täydentämään tuli nämä 8cm tolppakoroilla varustetut kauniit konjakin väriset ihanuudet.

Kyseisiä kenkiä voin todella suositella lämmöllä. Näissä ei jalat väsy, vaikka minäkin kävelin Porvoossa aamusta iltaan ja ajoin vielä samaisilla kengillä Espoo-Porvoo-Espoo välin. Ja on ne vaan niin kauniit.












Käytiin välissä Rossossa syömässä pizzat ja lempikahvilassani Cafe Cabriolessa nauttimassa herkulliset leivokset.






Huomaan että vaatekaappiini alkaa hiipiä totutusta poikkeavia värejä. Ja vannoutunut farkkutyttö on alkanut antaa tilaa mekoille, myös talvella.
Annoin mahdollisuuden khakin väriselle Amy Vermontin viskoosimekolle, jossa on pitkä nappilista edessä, mutta vain ylimmät napit aukeaa. Se on superkaunis ja laskeutuu nätisti. Nuo rintojen päällä olevat taskut ja hartioita koristavat koristetampit ovat ihastuttava yksityiskohta tähän mekkoon.
Mikä parasta se on miellyttävän tuntuinen päällä.

Noihin kultaisiin timanttileikattuihin korvakoruihin rakastuin heti <3 Sopivan boheemit, mutta kuitenkin sirot ja tyylikkäät. Sopii mielestäni ihan loistavasti niin arkeen kuin juhlaan. Nämä ovat vielä niin kevyet, ettei niitä edes huomaa.
Nämä keikkuvat tälläkin hetkellä korvissani, eikä taida ihan heti toisiin vaihtuakaan.




                                                                                               
Voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen näihin asuvalintoihini. Kaikki tuntuvat laadukkailta ja oman näköisiltä. Vaatteita jotka kulkevat tiukasti arjessa mukana.

Päivä itsessään oli todella hauska, niinkuin aina Tiian kanssa. Myönnän että innostun näistä asukuvista sen verran, että niitä tullaan varmasti näkemään blogissa tulevaisuudessakin enemmänkin.
Oli todella kiva päästä kuvaamaan ja kirjoittamaan tästä aiheesta ja hei Klingeliltä löytyy kyllä todella kivoja ja trendikkäitä vaatteita, vai mitä mieltä olette?

Tiia kuvasi omalle youtube- kanavalle videon meidän päivästä, joten käykäähän tsekkaamassa!
Minulle vieläkään tuo kameran edessä oleminen ei ole ihan kauhean luontevaa, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa alkaa sujua.Ehkä.
*Osa kuvista Tiian ottamia
Tiia postauksen näet täältä ja Maijun täältä.


Kiitos paljon Klingel ihanasta yhteistyöstä ja kiitos Tiia ihanasta päivästä jälleen kerran <3

 




                      

37 kommenttia

  1. Ihanat naiset, kauniit vaatteet ja upea päivä :)
    - Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinua ihana Marru,kiitos <3

      Oikein suloista viikonloppua sinulle <3

      Poista
  2. Erityishuomio on kyllä noissa sun kengissä. Ihan mielettömän kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuullaettä tykkäät <3 Nuo kengät on ihan mahtavat jalassa, ja tykkään kun ne voi yhdistää melkein mihin tahansa. Tulee taatusti kovalle käytölle.
      Mä muuten tykkäsin siitä sinun neuletakista, aivan ihana!

      Poista
  3. Ihania kuvia! Vaikka sää koitti teitä kiusata, ei sitä kuvista huomaa. Todella kauniita vaatteita olet Klingeliltä valinnut. Ja totta, miksi kenkien pitäisi olla aina mustat, tuo enemmän esille kun on väriä, eikä jää kengätkään huomiotta. Ruututakkikin sopii kenkien kanssa kun nakutettu! Ja luoja on kaunis mekko kyllä, sopisikohan itsellenikin tuollainen... ;). Korvakorut kruunaa kokonaisuuden <3 sirot, mutta näyttävät. Tuossa kokonaisuudessa kelpaa lähteä liikenteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että nämä vaatteet miellytti sinuakin. Kun niin monesti tulee aina ostettua se yksivärinen takki ja mustat saappaat, niin oli ihana tämän yhteistyön kautta saada hieman toisenlaisia vaihtoehtoja vaatekaappi :)
      Olen erittäin tykästynyt noihin kenkiin ja olen samaa mieltä, että takki sopii kenkien kanssa vaikkei samaa väriä olekaan :)

      Mekko on muuten ihana ja nyt vielä alessa!

      Poista
  4. Onpa kivoja kuvia teistä molemmista -ihanat tyylileidit tunnelmallisessa Porvoossa💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Lumo, kiitos <3 Kiva kuulla, että tykkäsit kuvista. Hieman tämä asukuvaus on vielä uutta, mutta kivaa kuitenkin :)

      Poista
  5. Päivä oli megaonnelinen ja rakastan omia Klingelin vaatteita. Ihanaa kun meillä on tullut perinteeksi Porvoo-päivä ja saan sut tänne Porvooseen ilahduttamaan seurallasi. Jäin jälkikäteen harmittelemaan etten kokeillut noita sun saappaita jalkaan, mutta hei ensikerralla, koska ovat just eikä melkein omaan makuun, se korko vaan jännittää, että pystyisikö kävelemään noilla.

    Kiitos kaikista kuvista ja ihanasta seurasta ja kiva oli tehdä yhteistyöjuttu yhdessä. <3

    Mukavaa viikonloppua ystäväin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin Tiia oli <3 Ja samat sanat, olen niin onnellinen näistä Klingelin uusista vaatteistani ja suloista korviksista. Ja ne sinun vaattesi oli niin upeat ja hei tosiaan ensi kerralla sitten testataan toistemme kengät :) Vaika näissä onkin tota korkoa niin niillä on oikeasti todella hyvä helppo kävellä. Minä siis ajaelinkin noi matkat korot jalassa ja yhtääön ei haitannut.

      Porvoo-päivä on kyllä jo ihana perinne ja ihan kun olen saanut tutustua tähän ihanaan kaupunkiin sinun kanssasi.
      Kiitos itsellesi ja oli mahtava päivä <3

      Iloista viikonloppua ja nähdään <3

      Poista
  6. Kauniit kuvat Porvoosta ja niin kauniita vaatteita. Kengät ovat todella upeat. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että myös sinä Anneli tykkäät näistä. Hih hauska huomata että kaikki naiset kiinnittävät huomion kenkiin, minkä teen itsekin.

      Oikein upeaa viikonloppua!

      Poista
  7. Klingelillä näyttäisi olevan todella kivoja aikuisen naisen vaatteita, mutta ei silti mitään täti-mallistoa;)
    Ihania tunnelmallisia kuvia, joista huomaa heti, että sulla on silmää kuvakulmille ja yksityiskohdille<3 Myös video on mukava:)
    Upeaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä kanssasi, että Klingelitä löytyy todella kivoja, eikä laisinkaan tätimäisiä vaatteita.
      Oih, kiitos paljon vielä kuvakehuista ja ihanaa että kävit myös katsomassa videon<3

      Oikein ihanaa viikonloppua!

      Poista
  8. Ihanat asukokonaisuudet, erityisesti tuo takki ja mokkasaappaat. Ihastuin!

    Ja todellakin ovat kivan väriset nuo mokkasaappaat <3 Miksi tosiaan pitäisi aina olla mustaa? Olisiko siinä uuden vuoden motto (mulle)...lisää väriä elämään?

    Iloa viikonloppuun ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Taru ja samaan ihastuin itsekin :)
      Tuo mottosi on ihan loistava toimii kaikessa :D

      Iloa viikonloppuusi <3

      Poista
  9. Näytätte ihanilta kuvissa. Upeat nuo valitsemasi saappaat.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon sinulle ihana Outi ja kiva kuulla, että tykkää myös noista saappaista <3

      Oikein rentouttavaa viikonloppua sinulle <3

      Poista
  10. Ihanan tunnelmallisia kuvia<3 Todella kauniit asukokonaisuudet teillä on ja nuo sinun saappaat on ihan parhaat!!! Täytyykin käydä tutustumassa Klingelin valikoimiin jospa sieltä löytyisi minullekkin ihanuuksia.
    Ihanaa viikonlopua :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos Elina:) Mukava kuulla, että asukokonaisuudet vakuuttaa. Kengät on kyllä ihan huiput, kummallakin <3
      Klnigelin sivuilla on kyllä paljon ihania vaatteita ja susteita, kannattaa ehdttomasti katsoa valikoima rauhassa läpi. Nyt on vielä ale aikakin, niin tekee edullisesti mukavia löytöjä.

      Oikein ihanaa viikonloppua koko poppoolle!

      Poista
  11. Hienot kuvat. Ihailin jo Tiian blogissa kauniita naisia näyttävissä asuissa. Porvoo on idyllinen huonollakin säällä. Eipä se jännittäminen videolla näy. Oikein ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka ihana sinä kirsti olet joka kerta, ihan sydäntä lämmittää <3
      Porvoo on kyllä idyllinen ja olikin ihana kuvata näitä asuja siellä, kun tiesi, että oli sää mikä hyvänsä, se toimii aina.
      Kiva myös kuulla, ettei jännittäminen näkynyt videolla.

      Oikein leppoisaa ja ihanaa viikonloppua Kirsti!

      Poista
  12. Tunnelmallisia kuvia! Kaunis mekko ja kengät kuin unelma ❤
    Ihanaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hertta-Viola <3 Mekko on ihana istuvuudeltaa ja kengät on tosiaan pala unelmaa <3
      Oikein suloista viikonloppua.

      Poista
  13. Tiian blogissa jo ihailin noita teidän takkejanne ja kenkiänne! Ja kuvat upeita ihanassa Porvoossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että huomasti Tiian blogissa jo nämä vaatteet ja kengät :)
      Porvoo on ihana paikka kuvata, tykkään kovasti :)

      Poista
  14. Ihanat Ladyt idyllisessä Porvoossa😘 ja miten tyylikkäitä te olette! Ja upeaa herraseuraakin mukana, Samu❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset ihanalle Ladylle ruudun toisella puolella <3 Herraseura oli mitä mainiointa:)

      Poista
  15. Hyvän asukokonaisuuden sait kasattua Klingelin valikoimasta. Varsinkin tuo takki ja saapikkaat ovat upeat. Itsekin vierastan pitää talviaikana mekkoja, mutta sinulle vaitsemasi mekko sopii oikein hyvin. Porvoo on kaunis kaupunki varsinkin näin joulun aikaan. Ihania kuvia olette sieltä ottaneet ♥ Tuo sinun suosikkikahvilasi on ehdottomasti testattava heti seuraavalla Porvoon reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Krisse <3 Takki ja saapikkaat on niin ajattomat ja sopii mallinsa puolesta niin monelle.
      Mekkoja tulee tosiaan talvella käytettyä vähemmän, mutta toisaalta suotta. Täytyisi vaan suosia siinäkin kerrospukeutumista :)

      Porvoo on upea ja siellä oli vielä ihanasti joulua esillä, ja teki tunnelmasta upean. Käy ihmeessä tutustumassa tuohon kahvilaa, et pety!

      Poista
  16. Tosi kivat kuvat ja kaunis malli ♥ Kivoja asuvalintoja ja tuo Porvoon miljöö on niin loistava kuvaukselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis voi kiitos ihana Maiccu <3 Porvoo on upea ina vaan ja kivoja juttuja tuolta Klingelitlä löytyy.
      Upeaa uutta viikkoa!

      Poista
  17. Ihania kuvia <3
    Makeesti olit yhdistänyt harmaan takin ja ruskeet saapikkaat :)
    Ihanaa lauantai-iltaa kaunokainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kun tykkäsit ja kiva kuulla, että yhdistelmä toimii <3

      Ihanaa alkanutta viikkoa ihanuus <3

      Poista
  18. Ihanat kuvat ja noi vaatteet oli kyllä juuri sinun tyyliin sopivat:)
    Kyllä Porvoo on kaunis myös talvella:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin M <3 Oli kiva huomata kuinka paljon Klingeliltä olisi löytynyt juttuja omaan tyyliin.

      Porvoo on kyllä kaunis, aina <3
      Upeaa viikkoa!

      Poista
  19. Kauniita vaatteita. Tuli noista kuvista samalla suuri halu lähteä Porvoon vanhaan kaupunkiin seikkailemaan ja etsimään vaikka uusia sisustuslöytöjä putiikeista.

    VastaaPoista