Kesän lemppareita vol. 1










Ei lienen yllätys kenellekään, että kesän lemppareita postauksessa ensimmäisenä näkyy merimaisema.
Olen viettänyt rannalla lukemattomia tunteja ja niin tulen tekemään jatkossakin. Välillä aurinkopäiviä rakastaen, satunnaisesti sateessakin seisten. Joskus ravintolan tarjoiluista nauttien, useimmin omien eväiden kanssa kuitenkin. Elämä pieniä ja nautinnollisia hetkiä.

Toki kesään kuuluu myös paljon muuta kuin pelkkä rannalla makoilu, jäätelön syönti ja veneiden katselu- tosin noillakin pärjää jo aika pitkällä.

Myös kosmetiikka kuuluu minun kesään- aavistuksen keveämmällä otteella kuin muulloin, mutta kuuluu kuitenkin. Poiminkin teille muutamia kesän kosmetiikka suosikkejani, jotka ovat syystä tai toisesta olleet useimmin käytössä viime aikoina.









Yksi suurimmista ihastuksista ovat kynsilakat. Kesällä on aivan huippua iloitella erinvärisillä kynsillä ja päivettynyttä ihoa vasten tarkastellessa, jo pidempääkin meikkihyllyssä ollut kynsilakka voi näyttäytyä aivan uusin silmin. Kokeilkaapa.

Myönnän että lakan sävy onkin vaihdellut kynsillä ennätysmäärän tämän kesän aikana. Olen myös kantanut lakkapulloja ja huulipunia niin laukussa kuin takin taskussakin, minne ikinä olen mennytkin, ja ollut onnekas, kun jokaisen korkki on pysynyt kiinni, tähän asti.

Essien kesäkokoelman lakat on jälleen kerran onnistuneet, kokoelmasta löytyy kuusi essien suosituinta sävyä.
Tuo punainen lakka eclair my love on täydellisin punainen lakka, jonka tiedän. Nimenomaan kesälakka. Myös kokoelman valkoinen lakka on huikea, suosittelen!
Tosin en usko, että voit millään mennä metsään, valitset sitten minkä sävyn näistä tahansa.
Kokeile ja nauti <3



Niistä huulipunista puheenollen, nämä punat ovat kerrassaan herkulliset ja kokeilemisen arvoiset.
Kyseessä on Loreal Paris #Matteaddiction, kuuden mattahuulipunan sarja, kevyt mutta pigmenttinen, silkkimäinen ja kestävä, nimensä veroinen, olen todellakin koukussa näihin.

Sävy 346 Scarlet Silhouette, pysyy ja pysyy ja näyttää päivettyneellä iholla ihastuttavalta, tämän kanssa käytän aina huultenrajauskynää.
Sävyt 241 Pink a Porter ja 633 Moca Chick on eniten käyttämäni punat, Scarletin kanssa, 634 Greige Perfecto, 104 Strike a Rose sekä 463 Plum Tuxedo, on kauniita jokainen.






Itse olen niitä ihmisiä, jotka valitsevat kesäksi kevyemmän meikkipohjan, silloin kun sille on tarvetta. Jotenkin kesä ja kepeys meikissäkin vaan on se mun juttu. Joten jos sinuakin kiinnostaa kesällä keveämpi ja luonnollisempi meikkipohja, kokeilepa vaikka Loreal Parisin Glam Beige -meikkivoidetta, josko se ihastuttaisi sinutkin.

Meikkivoide on keveä ja kuulas, jättäen kauniin satiinisen pinnan iholle, sellaisen auringon hyväilemän. Glam Beige-meikkivoiteesta on saatavana kaksi kaunista sävyä 20- Light, sekä 30 Medium Light.


Vielä viimeisenä vaan ei vähäisempänä haluan nostaa esille Hydra Genius hoitonesteen.
Hydra Genius on kosteuttava geelimäinen hoitoneste, jossa on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan.
10e maksava 70ml tehopakkaus sisältää Hyaluronihappoa sekä Aloe Vera-uutetta, joka kosteuttaa ja sisältää paljon tärkeitä mineraaleja.
Tämä geelimäinen hoitoneste on mielestäni oikein riittoisaa. Vain pieni tippa  hoitonestettä riittää kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa. Imeytyy myös erittäin nopeasti, mikä on iso plussa, samoin lasipullo joka tuo mielestäni luksusta tähän tuotteeseen.

Hydra Genius hoitonestettä on saatavana kunkin ihotyypin mukaan: normaalille/kuivalle iholle, kuivalle/herkälle iholle sekä normaalille/sekaiholle.

Mikä on sinun tämän kesän meikkituote? Löytyikö näistä kenties suosikkejasi, ja vaihtuuko kesällä huulipunan sävyt kirkkaampiin?

*Tuotteet saatu testiin

26 kommenttia

  1. Aivan ihanat kuvat ja jestas olet niin timmissä kunnossa, terkuin möhkäle. Samatpa suosikit täälläkin ja tuo essence on niin ihana tuote. Miten omilla kynsillä juurikin sattuu parasta aikaa olemaan tuo hieman oranssiin taittava essie <3

    Ihanaa päivää Souliina <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Ja pöh et sä mikään möhkäle ole!
      Tuo essence on oikeasti ihan huippu tuote ja hintakin enemmän kuin kohdallaan.
      Minulla on muuten nyt sama oranssiin taittava essie kynsillä, joka on todella kaunis myös. Tykkään näistä kun niissä on hieman shimmeriä <3

      Poista
  2. Ihastuttava meri...rauhoittaa ja valloittaa mielen!
    Oih, mitä meikkejä ja sävyjä!
    Kynsilakoilla tulee tosiaan leikiteltyä enemmän kesällä.

    Herttaista heinäkuun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meri on niin ihastuttava <3 Vaikka olen koko ikäni aika paljon meren ja veden äärellä yleensäkin ollut, on tämä kesä ollut sellainen, että olen siellä viettänyt uskomattoman paljon aikaa.

      Eikös olekin ihania juttuja! Kesä ja kynsilakkaleikit <3
      Ihanaa kesää sinulle myös <3

      Poista
  3. Näistä juteltiikin menneellä viikolla ja nyt minullakin on noi punat ja meikkivoide. Ei voi muuta sanoa kuin tykkään todella.
    Kivaa sunnuntaita😊

    VastaaPoista
  4. Noista kesä-Essiestä tuo baby blue saa sydämen väpättämään. :)

    VastaaPoista
  5. Merimaisema kesällä on kyllä ihan top:)
    Ihania lakkoja, ja muitakin meikkejä.Tuo Aloe hoitoneste olisi hyvä täällä helteissäkin (vaikka kosteudessa kaikki valuu pois naamalta;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merimaisema, eipä voi muuta sanoa kuin toimii aina <3
      Niin tosin toimii tuo Aloekin ja on siitä ihana, että imeytyy niin hyvin, että ei valu mihinkään, kuumallakaan :D

      Poista
  6. Todella kaunis maisemakuva. Kiva kun olit käynyt vierailulla blogissani, liityinkin lukijaksesi, kun sinulla on niin kiva blogi. Ihania meikkejä ja kauniita sävyjä. Kynsilakkoja aina tarvitaan! - Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneli ja ihana kun tulit vastavierailulle ja jäit lukemaankin:)
      Mukava kuulla, että meikkikuvatkin viehätti, niitä nimittäin täältä aina välillä löytyy.
      Oikein ihanaa viikkoa sinulle myös !

      Poista
  7. Ihania kuvia!! Niin upeita sävyjä..Kynsilakat on kivoja kesällä kun on pikkuisen päivettynyt iho. Työ on sellainen ettei silloin pysty lakkaa kynsissä pitämään niin kesällä ja lomilla on kiva niitä käyttää:) Kaunista kesäpäivää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde :D
      Mulla samalainen työ, ettei kynsilakkaa saa käyttää, tai se pitää olla vaalea sävyltään, mutta laitan aina vapaapäivinä ja lomalla kirkaammat sävyt ja töihin nudesävyt.

      Ihanaa kesäpäivää sinulle myös !

      Poista
  8. Mulla oli keväällä kausi, ettei oikein mikään huulipunasävy tuntunut omalta, enkä sitten käyttänytkään vähään aikaan ollenkaan. Nyt taas houkuttaa kaikki sävyt! Tuosta sun kuvassakin voisin käyttää ilomielin kaikkia :D Ja tuo Hydra Genius näyttää niin raikkaalta, että sehän on melkein pakko käydä hakemassa. Tänään sitä jo Emotionissa tutkailin, mutta sitten en ennättänytkään enää jäädä kassalle jonottamaan. Nyt on mentävä takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on sellaisia kausia, että on hieman haasteellisempaa löytää niitä omaa silmää miellyttäviä sävyjä, ja silloin tulee monesti käytettyäkin niitä tuttuja ja turvallisia, tai vaihtoehtoisesti ei ollenkaan. Mutta ihanaa, että nyt taas värit houkuttaa! Nyt vaan kiireesti kosmetiikka osastolle, poikimaan kesän kauneimmat sävyt ja suosittelen todella tuota hoitonestettä!

      Poista
  9. Jos pitäisi jokin suosikkimeikkituote valita, niin se on ehdottomasti Lumenen Sävyseerumi. Siitä tuli markkinoille nyt tummempia sävyjä, ja tummin on ihan nappisävy. Se tasoittaa niin hyvin vaikka on niiiiin ohutta. Loistotuote ympäri vuoden. Ihana kesäfiilis kuvissasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on nyt myös se tummempi sävyseerumi ja se on kyllä aivan ihana myös <3
      Multa kyllä löytyy niin monta kivaa tuotetta että tulee varmaan viisi jatko-osaa tähän kesän suosikkeihin ;)

      Ihanaa viikkoa Maarit!

      Poista
  10. Merinäkymä on ihan huippu näin kesäisin <3 Kivat kynsilakat ja postauksesi kuvat on WAU :) Kivaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merimaisemaan ei kyllä kyllästy sitten millään :)
      Voi kiitos kuvakehuista Happystarhome, kynsilakat on kyllä olleet kovassa käytössä.
      kivaa viikkoa!

      Poista
  11. Oi, mikä kesäfiilis!

    Kyllä pakkauksella on merkitystä. Olen saanut testiin pari tuotetta, joista en vain ole saanut oikein mitään fiilistä, kun pakkaukset ovat olleet niin arkisia. Vähän harmi, sillä tuotteet sinänsä ovat olleet ihan ok. Itse en varmaan olisi edes huomannut hyllystä niitä juuri pakkausten tylsyyden takia. Joistain tuotteista tulee vain heti hyvä mieli kun vain ottaa pakkauksen käteen.

    Onpa kivoja huulipunavärejä, vaikken kaikkein kirkkaimpia olekaan oppinut käyttämään... 633 Moca Chick ja 634 Greige Perfecto näyttävätkin omilta sävyiltäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä yhtyä mielipiteeseesi pakkausten ulkonäöstä. pakkaus saa olla simppeli joissain tapauksissa, mutta jos se on tylsä, ei sitä oikein pelasta millään. Itse kyllä nautin kun tuotteen ulkoasu ja pakkaus myös miellyttävät silmää, se on osa tuotteesta tulevaa mielikuvaa.

      Nuo huulipunat on oikeasti aivan mahtavat, ihan jatkuvassa käytössä minulla.
      Nuo valitsemasi värit olisivat varmasti ihan nappi valinta sinulle.
      Ihanaa päivää Lumo <3

      Poista
  12. Läpivuoden luottotuotteeni on huulipunat. Värisävytkin pysyvät ennallaan koko vuoden :) Ihanaa kesää Souliina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla onkin aina niin kauniit huulipunat ja ihailen kuinka rohkea värien käyttäjä sinä olet.
      Ihanaa kesää myös sinulle ihana Maiju<3

      Poista