Tallink Megastarin neitsytmatka
Heippa ihanat!

Täällä on taas käyty hieman seilailemassa Tallinnan puolella.
Pääsin viime sunnuntaina osalliseksi yhdessä ihanien bloggareiden ja median edustajien kanssa Tallink Megastarin neitsytmatkalle.
Tämän upean laivan sisustamisesta on vastannut Sisustusarkkitehtitoimisto Dsign Vertti Kivi & Co.

’Lähdimme tässäkin projektissa suunnittelemaan sisustusta elämys edellä’, kertoo sisustusarkkitehti Vertti Kivi. Tavoitteena oli, että aikuinenkin saataisiin laivalla odottelun sijasta seikkailemaan ja kokemaan löytämisen iloa. Tätä silmällä pitäen laivaan on luotu erityyppisiä keidasmaisia tiloja ja pitkiä, houkuttelevia näkymiä, jotka johdattavat tunnelmasta ja ravintolasta toiseen. Suunnittelutoimistolle tuttuun tapaan laivalla on panostettu valaistukseen ja merinäkymistä on otettu kaikki irti.

Ja todellinen elämys tämä laiva todellakin on.
Upeita yksityiskohtia löytyy paljon, todella näyttäviä valaisimia, viherseiniä, tyylikkäitä tuoleja ja jopa hevonen!

Tallinna-Helsinki välillä seilaa vuosittain todella paljon väkeä, joten on se ihana kun nimenomaan näihin viihtyisiin tiloihin ja runsaisiin istumapaikkoihin on kiinnitetty erityistä huomiota.  Istumapaikkojakin laivalta löytyy jopa 2800kappaletta.
Eikä nälkäkään pääse tällä matkalla yllättämään, ruokaravintoloita ja kahviloita laivalta löytyy 7 kappaletta. Laivalta löytyy jopa Burger King!
Hetken aikaa mietittiin muutamien 40+ bloggaajan kanssa, että mikä ravintola testattaisiin ja päädyimme laivan buffettiin. Täytyy myöntää, että siihen se sokeriton Tammikuu sitten päättyi, kaksi päivää ennen määräaikaa, mutta en kadu :D

Pääsimme nauttimaan myös huikeasta Miss Divet by Marko Vainio showsta.
Ei voi kuin ihailla kuinka mahtava taiteilija hän on. Yhdessä hujauksessa Paula Koivuniemi muuttuu Adeleksi jne.. suosittelen.


Kävimme myös katsastamaan laivan ostostarjonnan ja ei täältä tosiaan tyhjin käsin tarvitse kotiin lähteä, tämähän on suorastaan kelluva kauppakeskus!
Suurin riemunkiljahdus taisi minun suustani päästä, kun astuimme sisään laivan kosmetiikka osastolle. Vaikka kosmetiikka kotoa löytyykin kiitettävä määrä, tarttui tälläkin reissulla sieltä  mukaan jotain pientä viemistä kotiin. Lapsille tietysti pakolliset karkkipussit namiosastolta, enkä ainankaan tunnusta itse syöneeni yhtään herkkuja;)


Sen verran ihastuin kieltämättä tähän laivaan ja Comfort Lounge puoleen, jossa olin ensimmäistä kertaa ikinä, jotta ilmoitin ystävälleni, että seuraava reissu Tallinnaan tehdään tällä ja jäädään yöksi hotelliin, jotta on sitten myös aikaa kierrellä maissa ihan rauhassa.

Kiitos Tallinkille kutsusta, olen iloinen kun sain olla mukana matkalla <3 *Pr-matka

16 kommenttia

 1. Upea laiva, aivan upea sisustus!
  Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! Tykkään myös tosi paljon :)

   Kiitos Outi ja mukavaa perjantaita ja viikonloppua sinne myös! Täällä se vietetään taas töissä;)

   Poista
 2. Puolet jäi tutkimatta, eli toivottavasti pian uudelleen. <3 Ihanaa oli nähdä ja upeat kuvat laivasta. <3 Kuten aina sulla. Kivaa viikonloppua ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin jäi kyllä puolet tutkimatta, mutta täytyy sitä jotain jättää ensi kertaankin ;) Oli ihana nähdä ja kiitos ihanuus, oikein ihana viikonloppua <3

   Poista
 3. Oli kiva nähdä taas ja harmittaa, kun ei keritty juttelemaan. No, toisella kertaa sitten :)
  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva nähdä Marina :) Laivalla oli niin paljon nähtävää, että ei oikein ehtinyt kaikkien kanssa keskustella, mutta ei mahda minkään ja hei ensi kerralla sitten tosiaan :D

   Poista
 4. Kiitos mukastavasta seurasta neitsytristeilyllä vaikkei juuri ehditty jutella :) Ympäristö vei niin huomioni kun viipotin kamerani kanssa, että sosiaalisuus jäi, sorry. Upea laiva ja ehdottomasti uudelleen. Hyvää viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Marjo <3 Kyllä minä itsekin viipotin pitkin laivaa kameran kanssa ja jäi vielä paljon katsomattakin, ja harmittavan vähän ehti keskustella, mutta ensi kerralla sitten <3

   Poista
 5. Täällä olen lueskellut useammasta blogista risteilystä. Mukava reissu selkeästi ollut! Itse odotan vielä risteilylle pääsyä, liput taskussa jo polttelee. :) Mutta, laiva on kyllä hieno, mieheni matkassa olin telakalla hiukan katsomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo reissu oli tosi kiva ja juttua on blogeissa riittänyt :)
   Oih pakko tulla lukemaan sitten mitä tykkäsitte laivasta, niin ja teillähän mies onkin töissä noilla laivoilla:) On varmasti ollut upea käydä katsomassa jo telakalla tätä.

   Poista
 6. Kivalta kuullostaa tuo laiva, tyttäreni toivoikin laivareissua niin ehkä tämä laiva täytyy käydä perheen kanssa testaamassa :) Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykää ihmeessä perheen kanssa testaamassa tämä laiva, tää on tyylikäs :)

   Poista
 7. Tuo laiva on sisustettu kyllä niin tyylillä, ainakin mitä blogeista on saanut ihastella. Itsekin voisin tehdä niin että otan tuon laivan ja mielummin yövyn maissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä laiva on kyllä ilo silmälle, sisustus on upea!
   Monessa blogiss tästä tosiaan on paljon juttua ja kuvia, niitä lukemalla saakin hyvän käsityksen miltä tämä näyttää :)

   Ei muuta kuin matkaa varaamaan :)

   Poista
 8. Kuulin, että tuo reissu oli ollut todella onnistunut! Meillä juhlittiin juuri meidän pikkuisen 3-vee synttäreitä joten en päässyt joinaamaan, mutta ehkä mä vielä jossain vaiheessa pääsen tutustumaan tähän laivaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih oikein paljon Onnea piikkuiselle ja vanhemmille toki myös <3
   Ja kyllä varmasti vielä ehdit tutustumaan tähän laivaan :) Kivaa viikkoa Såfin <3

   Poista