Herkulliset vohvelit







Minun on tehnyt mieli jo pitkään vohveleita, mutta niiden tekeminen on vain jäänyt.
Tänä aamuna kun lapset valmistautuivat kouluun lähtöön, päätin ryhtyä tuumasta toimeen.

Pistin taikinan alulle ja jätin sen hetkeksi turpoamaan. Nostin vohveliraudan pöydälle odottelemaan , kävin sähköpostit läpi ja söin rauhassa aamupalan.
Puolen tunin päästä pistin vohveliraudan lämpiämään ja ei kun paisto hommiin.
Voi olla, että olisi kannattanut herätellä itseään aavistuksen kaummenin hereille, eli juoda se toinen muki teetä. Huomasin nimittäin tekeväni vohveleita voileipägrillillä!
Ei kun raudan vaihtoon ja sain kun sainkin pinon vohveleita pöytään. Päälle vielä äidin keräämiä mustikoita ja ei kun herkuttelemaan <3

Nämä odottelevat nyt lapsia kun koulusta kotiutuvat, tai ainankin osa niistä ;)


Vohvelit:

5dl vehnäjauhoja
8dl maitoa
1,5tl suolaa
2tl leivinjauhetta
75g voita
4 kananmunaa

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja anna turvota n 30 minuuttia. Paista vohveliraudalla, kullanrapeiksi ja nauti <3






Ihanaa perjantaita!

Calvin Klein Eternity Now










Calvin Kleinin Eternity Now, on kukkaistuoksu, joka saa ajatukseni lennähtämään Pariisiin!
Olen istunut koneen äärellä aikomuksena kirjoittaa tästä tuoksusta jo monesti, mutta aina ajatukset ovat karanneet kauas pois, sinne Pariisiin.
On mielenkiintoista miten yksi tuoksu voi saada niin voimakkaan mielikuvan jostain paikasta tai asiasta. Sinäänsä hassua koska en ole ikinä edes käynyt kyseisessä kaupungissa, mutta jokin tässä tuoksussa saa mielikuvituksen laukkaamaan kohti pieniä kauniita katukahviloita, pionikimppuja, pastellinvärisiä ilmapalloja sekä romantiikkaa ja rakkautta.

Kuten tuosta varmasti voi arvatakin, tuoksu hurmasi minut ensi nuuhkaisullaan.
CK Eternity Now on pehmeän naisellinen, tyylikäs kukkaistuoksu, joka rakentuu pionin, nektariinin ja kashmirin vivahteisiin.

Alkutuoksussa huumaa:  nektariini, litsi-hedelmä sekä kvittenisorbetti
Sydäntuoksussa sykkii:   pioni, persikankukka, appelsiininkukan terälehdet
Jälkituoksussa  viettelee: Kashmir-huntu, ambroksiini, sekä myski

Tätä tuoksua kuvaillaan vastarakastuneen parin tuoksuksi, jolle kaikki on vasta alkamassa ja he tietävät kuuluvansa yhteen, nyt ja ikuisesti <3

Käytän tuoksua itselläni päivätuoksuna , se on runsaan kukkainen, sopivan voimakas olematta kuitenkaan liian hyökkäävä. Tuoksu kestää hyvin ja vielä illalla sen vieno tuoksu viipyilee iholla <3




Onko teille Calvin Kleinin Eternity-tuoksut tuttuja ja tuoko teille tuoksut mielikuvia paikoista missä ette ole edes käyneet, vai olenko ainoa joka matkaa tuoksujen voimalla paikkoihin joista vielä haaveilen :)  ?

*Tuoksu lehdistönäyte

Suloista arkea









Hip hei ollaan jo keskiviikossa. Minun työviikkoni alkaa tänään.
Eilen aamulla katselin katselin kun lapset lähtivät kouluun, voi kuinka isoja he ovat jo, minun rakkaat<3

Aamuun ei kuulunut mitään riitasointuja vaan iloista rupattelua ja naurua,  kohta huudettiin heipat ja
talo oli tyhjä, vain minä istuin itsekseni aamupalalla.
Nautsikelin aamuteetä rauhassa ja katselin samalla ikkunasta, kuinka kaunis syyspäivä olisi tulossa, taidan pitää sittenkin syksystä.

Nappasin teemukin mukaan ja siirryin koneen äärelle, kirjoittaisin yhden blogitekstin. Kone kangerteli, se kävi yhtä hitaalla kun minäkin. No mikäs kiire tässä on mennään sitten samalla moodilla koko päivä. Käperryin sohvan nurkkaan lukemaan kirjaa, siinä oli hyvä olla.

Puolen päivän aikaan lähdin käymään pienllä lenkillä ja samalla päädyin siskoni terassille, nauttimaan seuraavasta tee annoksesta ja auringon paisteesta. Samalla reissulla tulin siihen tulokseen, että hänen toinen koiransa on taatusti kenguru eikä koira, sen verran korkealle hän pomppii.

Takaisin kotiin ja lapsille ruoka valmiiksi, kun he saapuvat koulusta. Meillä ruokaa tehdään aina hieman enemmän, sieltä kun tulee yleensä muutama muukin, kuin pelkästään omat lapset.
On ihanaa kun lapsilla on niin paljon ystäviä, ihania sellaisia <3

Lapset tulivat ja taas menivät. Verbu oli lähes koko päivän ja illan kavereiden kanssa ulkona. Sakke lähti taas treenihin. Minä, no minä jatkoin samalla moodilla kun aiemmin, kirja, sohvan nurkka ja miehen kokkaukset <3

Ei pöllömpi päivä, palataan <3

Mitä uusia blogeja sitten löytyikään ?



Jokin aika sitten pyysin teitä linkkaamaan bloginne ja instatilejänne, ja te linkkasittekin niitä kivasti, kiitos siitä jokaiselle, sieltä löytyi todella ihania uusia tuttavuuksia!

Valitsin niistä kolme blogia , jotka olivat minulle ihan uusia ja jotka ovat erin tyyppisiä keskenään ja nyt haluankin esitellä ne teille myös, olkaa hyvät!


Ensimmäinen on  Diy- blogi The Little Village 

Tässä blogissa ideoi Satu-Johanna, jonka inspiraatiot ei lopu kesken.
Milloin tehdään pihasaunaa tai riippukeinua ja seuraavassa hetkessä valetaan kynttilöitä tai tehdään ihania huonetuoksuja sulostuttamaan kotia! Myös kuvat ovat kauniita <3


Seuraavaksi päästään kauneuden maailmaan  In this Light blogin myötä <3
Tässä kauneusblogissa löytyy asiaa niin hiuksista kuin myös kosmetiikasta.
Kauniisti asetellut tuotekuvat ja meikkikuvat saavat hyvälle mielelle.
Blogista löytyy myös asiaa ravinnosta ja ihanat lettikampaukset ja  asukuvat kannattaa katsastaa myös!

Myös miss-salka instagram tili on kaunis <3





Viimeisenä vaan ei todellakaan vähäisempänä on STAY FRESH blogi!
Tämän blogin nähdessä sitä vaan toivoisi vielä olevansa nuori ja nätti ;)

Mariannella on mielttömän upea tyyli kirjoittaa ja 
blogin raikkaat ja  taidokkaat kuvat ihastuttavat minua todella paljon.

Myös tämän nuoren naisen oma tyyli vakuuttaa.
Blogista siis löytyy kosmetiikkaa, kauneutta, pukeutumista, sisustusta ym.



Löytyikö näistä teille uusia tuttavuuksia?

Kaikki kuvat on poimittu bloggareiden omilta sivuilta!





Terveiset Tallinnasta!




Kuten aikaisemmassa postauksessani mainitsinkin, sovimme siskoni kanssa tekevämme kerran viikossa jotain yhdessä, tarkoituksena ottaa pieni irtiotto kotiympyröistä.
Koska kuluneella viikolla meille napsahti lisää vuosia mittariin, päätimmekin lähteä juhlistamaan sitä päiväristeilylle Tallinnaan.




Rannalla rentoutuen











Hypättiin siskon kanssa autoon ja ajettiin rannalle.  Istuttiin rantakalliolle juttelemaan ja seuraamaan kuinka purjeveneet lipuivat ohitse. Ilma oli tänään todella lämmin, tuntui vielä ihan kesältä.
Siinä jutellessä ajatukset kääntyivät nuoruusvuosiin ja lähinnä lapsuuteen, kuinka paljon silloin liikuimme ulkona ja mitä kaikkia kepposia teimmekään! Hetken päästä nauroimme vedet silmissä ja säälimme läheisiämme, meidän kanssa ei  taatusti tullut tylsää hetkeä.

Muutaman tunnin jälkeen suunnistettiin hymyssä suin kotiin. Tälläisiä päiviä pitäisi olla enemmän. Sovittiinkin siskon kanssa, että otetaan kerran viikossa päivä, jolloin lähdemme jonnekin kahdestaan tai perheiden kanssa, kunhan häivymme pois kotinurkista.
Lähdemme vaikka retkelle, kahvilaan, korkeasaareen tai vaikka toiseen kaupunkiin  katsastamaan mitä sillä on tarjottavana. Kunhan vaan lähdemme :)


Seuraava kolmen viikon kohteet onkin jo suunniteltu, näette sitten <3
Jos teille tulee mieleen jotain kohteita joissa ehdottomasti kannattaa käydä, niin saa linkata!


Leppoisaa sunnuntaita kaikille <3




Tervetuloa syyskuu



Täällä on ollut jälleen varsin vauhikas viikko takana ja ihan huomaamatta elokuu on vaihtunut jo syyskuun puolelle.
Vaikka en varsinaisesti mikään syksy ihminen olekaan, vaikka olenkin syntynyt syyskuussa, olen pikkuhiljaa  alkanut pitää myös tästä vuodenajasta.
Lämpöiset päivät, pimenevät illat, lampaantaljat ja kynttilät , kelpaa kyllä <3






Viime viikonlopusta kun aloitimme olohuoneessa ja neidin huoneessa pienen pintaremontin, onkin kiirettä piisannut ja tavarat on edelleen hieman hujan haja siellä sun täällä.
Kyllä se on kumma kuinka pelkästään seinien maalaaminen saa aikaiseksi koko kodin mylleryksen.

Kaapeista olen kaivanut turhaa tavaraa kirppikselle ja lasten vaatteita olen laittanut siskon lapsille menemään, mutta vielä olisi savottaa jäljellä.

Taulutkin odottaa vielä seinälle pääsyä, kunhan keksin mihin haluan ne tällä kerralla.
Vanha ladon seinästä revitty lankku pääsi olohuoneen seinälle, jonne keräsin pieniä sisustusjuttuja.

Minä haluaisin uuden sohvan, valkoisen. Tosin se ei taida olla ehkä se kaikista järkevin vaihtoehto tähän talouteen. Tosin sitä lottovoittoa ei tullut edelleenkään, joten tällä ruskealla versiolla mennään edelleen.

Jotain valkoista nyt kuitenkin tuli hankittua. Ostin meille Ellokselta uuden valkoisen maton. Olin himoinnut sitä jo jonkin aikaa ja nyt sattui sopivasti olemaan -40% tarjous käytettävissä, joten en turhia miettinyt kun tilausnappulaa painoin.

Olen tykännyt siitä todella paljon ja vannottanut perheelle, että ne kahvikupit pysyy tämän jälkeen keittiössä!



Kahvikupista puheenollen, meillä oli eilen pullapäivä. Sillä välin kun lapset oli koulussa laitoin taikinan kohoamaan ja lähdin kävelylle. Ilma oli ihan mahtava aurinko paistoi ja oli lämmintä, olisinkin voinut lenkkeillä vaikka kuinka pitkälle, mutta välillä oli palattava kotiin paistamaan pullat.

Pari pellillistä myöhemmin lähdin vielä uudelle lenkille siskoni kanssa, lenkin jälkeen poikettiin jäätelölle, onhan se jokin balanssi oltava tässä touhussa ;)

Illalla vielä piti kuskata neiti kaverisynttäreille, miesväki jäähallille ja odottelin muutamat kirppisihmiset  hakemaan ostoksensa pois. Sitten neidin haku, miehet hallilta kotiin ja iltapalalle.
Olin suunnitellut kömpiväni olohuoneen sohvannurkkaan katsomaan jotain leffaa kynttilänvalossa, mutta silmät ei pysynyt auki enää millään ja ei auttanut kuin antaa periksi ja kömpiä vällyjen väliin.
Ei sinäänsä mikään ihme , että väsy iski, oli herännyt viimeisten kahden viikon aikana  viimeistään klo 6.00 joka aamu ja kun takana oli kuukauden kesäloma jolloin oli saanut nukkua pitkään.

Tänä aamuna sitten heräsinkin pirteänä kuin peipponen.
Poika lähti aikaisin aamulla turnausreissulle ja Verbun ystävä oli meillä jo, ennenkuin olin aamuteet ehtinyt juoda :) 
Minä nyt taidan hakea vielä yhden kupillisen teetä ja asennoitua, että mullahan onkin työviikonloppu edessä;D


Kivaa viikonloppua siis kaikille!